Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.951 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 3. února 2009 ve 20:36 ® foks01
-
Mara-už sem četl níže,jinak už nám to taje tak připrav plavidlo:))
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 20:35 ® 1Mara
-
Foksíku viděl jsem toho zelenáka krasavec
reagovatD
- Úterý 3. února 2009 ve 20:30 ® Piranha
-
Tady je videt jak se maka u o2, a za jaky prachy.
Ale dobry
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 20:30 ® chosebaits reakce na …
-
foks01.)))
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 20:29 ® foks01
-
jinák vám řeknu veselou věc-koukám do programu a jak tak čtu tak na čt 2 měli dávat dokument o federovi,tak se těším jak blázen a když to začlo tak tam začal běhat člověk v kratasech a máchal kolem sebe tenisovou pálkou…no nebyl to nikdo jiny než Roger Federer…:))
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 20:25 ® foks01
-
Prasek-má to hloubku,málem sem ukápl slzu.
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 20:24 ® chosebaits
-
LojzaRybka-v létě to bude tady u nás možná vostrý,Cudla jede s krouškem na Zásadu lapat ryby a tak by jsme tam mohli něco spáchat.)
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 20:22 ® 1Mara
-
No ,ale to jak vypadal tak to ho i mě bylo líto
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 20:20 ® Prasek_2007
-
A tohle z něj vyleze,když je doma 3 dny.Při delší hospitalizaci v některém za zdravotnických zařízení by vznikl román: BLUESHARK A MOŘE
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 20:14 ® 1Mara
-
Mám otázku , nevíte někdo jak dlouho trvá dkyž napíšu článek ,zajak dlouho to vyjde na chytej ?
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 20:13 ® LojzaRybka
-
BS>
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 20:11 ® 1Mara
-
BS tak to klobouk dolu kamaráde rybářskej
reagovatDD
- Úterý 3. února 2009 ve 20:04 ® BlueShark
-
Zamyšlení od Bluesharka
Jinak zdravím z práce všechny rybaříky, rybářky a vodníky. Sedím v práci nad Kajmanem a sním. Sním k večeři možná paradoxně rybí salát a sním nebo k němu i nějaký ten rohlík. Ty fotografie, ty články, ta atmosféra jako bych u té vody také seděl. Jak mě už ta jarní rybařina chybí. Jo pánové a začne to už brzy koupí lístku, který taktéž jako jaro ještě nemám.
Vzpomínky jsou hezké, upomínky plateb nehezké. Já ale pořád myslím na to pozitivní. Na ty chvíle, kdy jsem s klukama loni sedával u prutů, naběhal desítky břehokilometrů a prochytal stovky prutohodin. Na Kamila, s kterým jsem byl u vody skoro každý den, kdy jsem mohl, protože on mohl úplně každý den.
Na Práška, s kterým jsem se právě loni seznámil, při zapřažení větší parmy na soutoku a dal následně do řeči a možná i postupem času svým kamarádům do hlav vsunul. Někdo ho nebral, jiný naopak. Ten kdo ne možná malinko závistí nebo nedůvěrou. Michal se ale uvedl v dobrém světle, žádný výtaha, ale praktik, žádný blázen jen fanatik. Feeder maniak, který má již nějakou tu zkušenost i z vrcholového rybaření a závodů. Naučil jsem se od něho plno triků a dostal plno rad a nejenom já. Možná pro někoho zdál se být vyvyšován a pasován bohem v mých očích, ale to bylo spíše nedorozumění. Samotnému Michalovi to vadilo a časem každý pochopil a nyní je vše jak má být, alespoň doufám.
Objevil se další člóbrda, kterého jsem poznal na soutoku a posléze i na našem srazu pořádně. Mára.
S papulou prořízlou od ucha jako žába. Stále usměvavý a s dobrou náladou. Tolerantní a rozdavačný. Šokoval mě opravdovým zapalením pro šupináče, udělal by co koliv i upálil ženu, jen aby se dostal na ryby a že to nemá lehkéHodně si slibuju od zkoumání Bíliny v tomto roce, právé s Márou. Hošík jménem Foks je pro někoho nový, ja už první sraz s ním a plavačkárnu absolvoval předloni a byla to paráda. Chytačka od 6ti ráno do 6ti večer stála za to, že Péťo
Starý známý Monaster, ten však na ryby chodí účelně, ale rybí pannu ještě nevytáhl a musí si žehlit a … sám. Piraňha, ten mluví víc než myslí, ale rybářské nadání a zapálení mu nemůžu upřít. Loni jsem vlastně poznal i LojzuRybku, JarduCarpa a mnoho dalších. Nový pro mě nebyl ani Lucio a Cormouš
Jejich kvality bych tu nerad vypisoval a tak i podcenil, protože to jsou prostě rybí talenti, ryboholici. Přejdu-li jednoho prolhaného nečlověka, nerad bych kazil hezké věty a každý ví moc dobře o kom je řeč, zbývá tu ještě několik jedinců. Jedním je Pípan, to je případ sám o sobě, kdysi mě něčím nakrkl, ale po tom všem a založení chytej týmu, je vše už doufám ok. Je sice hašteřivý a živel, ale rybářské srdce se mu nedá vytknout. Viď chlape
Objevili se i děčíňáci, ty brzy poznám. Mladá feederová krev, která doufám ještě promluví, i když zatím dokázala jen utopit u nového proutku špičku, při balení a odchodu od vody, jak? To se zeptejte jich
DD
Málem bych zapomněl na topenáře Mooodyho. Ten na sumcovej prut chytne vše co se doma šustne. Mladý sympaťák, co se ukázal v dobrém světle a doufám, že se na našem srazu taky někdy ukáže. Kousavý krasavice a sumíci, to je jeho.
Jak to tak bývá, ještě někdo zbývá. Je nás (Vás) ješté hodně, tak promiňte, že jsem o Vás nepsal.
Snad ještě HaD, který nám už nyní tvoří vlajku ve studiu a brzy oprášíme zimní tryčka a vyrazíme s ní poprvé k vodě.
To vše je takové malé zamyšlení nad každým, kdo tvoří naši prima partu a atmosféru kolem rybaření. Už se nemohu dočkat prvního srazu, kdy paprsky slunce poprvé udeří na můj prut. Kdy se první rybí tlamka otře o mou nástrahu, první ryba mi zahoupe špicí a kdy se ona i každá další vrátí do svého rodného místa. Tyto myšlenky mě provázely každou minutou, co jsem doma ležel po operaci, při každém pohybu po bytě, kdy jsem se s mým nádobíčkem setkal. Jsem nadšenec stejně jako vy a těším se, až se všichni pod naší novou kohortou setkáme a zdárně i nezdárné zarybaříme…
Hezký večer
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 19:47 ® chosebaits
-
Tady je taky pěkná dovolená.www.novydvursro.cz
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 19:44 ® LojzaRybka
-
ale bacha,je tam zrádný počasí,vlny dost přes metr nejsou vzácností
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 19:44 ® 1Mara
-
Já mluvil o trofejních okolo 130cm,a né o čudlách
reagovatDDJinak ale pěkná fiška
D
- Úterý 3. února 2009 v 19:43 ® LojzaRybka
- reagovat
- Úterý 3. února 2009 v 19:42 ® LojzaRybka
- reagovat
- Úterý 3. února 2009 v 19:41 ® 1Mara
-
To jó
reagovatDD
- Úterý 3. února 2009 v 19:40 ® LojzaRybka
-
1Mara>kecáš,ze břehu nebo z bouta
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 19:39 ® LojzaRybka reakce na …
-
tutamilan>jj,fotky jsou z nechranek
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 19:34 ® tutamilan
-
synator uz me vyhani od pc,tak zatim cus.
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 19:31 ® 1Mara
-
Nejlepší chytání je tan na lodi větší šance na trofejní rybu.
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 19:31 ® tutamilan
-
tofky jsou od tam tud?
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 19:30 ® 1Mara
-
Ve Vikleticích ti vše pujčí
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 19:30 ® tutamilan
-
je tam potreba zvlastni vybava jako treba lod?nebo se tam da lovit i na odhoz?
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 19:29 ® LojzaRybka
- reagovat
- Úterý 3. února 2009 v 19:28 ® LojzaRybka
- reagovat
- Úterý 3. února 2009 v 19:27 ® LojzaRybka
-
tutamilan>vikletice jsou dobrý,ale ona celá nechranická stojí zato
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 19:18 ® tutamilan
-
jsem totiz vidlak zviklej na prevazne polni cesty a nezvladam poradne ani usteckej provoz,natoz pres prahu
reagovat