Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.987 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 3. února 2009 v 19:12 ® tutamilan
-
ty vikletice vypadaj dobre,mlejn taky,ale co se cesty tyce,vikletice vedou
reagovat.v kazdem pripade dik za rady.
- Úterý 3. února 2009 v 19:07 ® 1Mara
-
No ve mlejně vařej snídaně , obědy, večeře,minutky,
reagovatBudvar,terasa,o sobotáh kántry, jsi 20m od vody, pěknej jez,nově postavenej,chatky, nebo v budově a vše je nové.
- Úterý 3. února 2009 v 19:02 ® tutamilan
-
piranha diky,zernoseky jsou jedinej kemp kterej znam,jezdime tam s rodinou uz nekolik let,je to tam dobry,ale zena chce nejakou zmenu tak musim hledat neco jineho,avsak rad bych prave neco podobneho.
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 19:00 ® tutamilan
-
teplota stoupla nad 4 stupne,a kdyz takhle bylo minulej tejden tak jsem si pekne zachytal.myslim ze jsem se pristehoval na dobry misto v republice
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 19:00 ® 1Mara
-
Ten Červenej mlejn je nad kolodějema u Bechyně.
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 18:59 ® Piranha reakce na …
-
tutoš, na piskovne v zernosekach cca 25km od UL a asi 4km pred LT je kemp.Je to tam levnoucky je to kousek a navic je tam i takova venkovni hospudka zastresena, ze se tam da i vecer zakalit.Je to prevazne ke stanovani, ale jsou tam myslim i 4 chaticky po dvou osobach.A vubec jukni se tady, je toho vic, stranky jsem nenasel, jsem linej.
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 18:57 ® 1Mara
-
No v týdnu to nestíhám tak v sobotu jdu na Labko skoušet to v novém roce
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 18:56 ® tutamilan
-
diky,kouknu na to.a co jinak,jak jdou ryby?ja to pujdu zkusit zitra odpoledne.
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 18:54 ® 1Mara
-
Podívej se na Vikletice na nechranické přehradě. Nebo na lužnici Červenej mlejn tam je to parádní.
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 18:50 ® tutamilan
-
zdravim,kluci nevite nekdo o nejakym dobrym rybarskym kempu?aby se tam dalo chytat a aby si tam decka mohli i zablbnout ve vode.
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 18:44 ® 1Mara
-
Voda už jsem ti odepsal
reagovatDD
- Úterý 3. února 2009 v 18:37 ® VODA reakce na …
-
ahoj tak jsem doma a zrovna nepises
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 18:18 ® chosebaits reakce na …
-
1Mara-aha,já myslel že je to nové.
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 18:17 ® 1Mara
-
Foksíku teď jsem skouknul konečně to video jak jsme se bavili, krasavec a dal jsemti za 1
reagovatDD
- Úterý 3. února 2009 v 18:13 ® 1Mara
-
Ano i loni
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 18:10 ® chosebaits reakce na …
-
1Mara-To vím ,co se tam dělo,ale ted je to dle RŘ omezeno .Loni to nebylo a nebo se pletu???
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 18:06 ® 1Mara
-
No to oni neznají co to je RŘ. Znají jen vysoko udici,žížalu nebo rousnici a klacek kterým je mlátěj do hlavy, na vlastní bulvy jsem je viděl, a HaDvo video je důkazem,je fakt že jsem tam dlouho nebyl,naposledy na začátku prosince,ale umím si živě představit co se tam kolikrát děje
reagovat.To tam raději ani už nechci jít .
- Úterý 3. února 2009 v 18:01 ® chosebaits reakce na …
-
1Mara-to jako ofiko na pláži porušují RŘ?
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 17:59 ® 1Mara
-
chosebaits- Myslíš si to špatně jsou tam i tací co jsi jich odnesou klidně deset denně
reagovata vůbec jim to nevadí, ale je fakt že jim musejí brát)
- Úterý 3. února 2009 v 17:57 ® chosebaits
-
Tak jsem prošel RŘ a koukám,že dědkové z Ustí musejí být pěkně natočení,když mohou jen dvě parmy denně.
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 17:46 ® sgt.mooody
-
Kua kde je?!
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 17:22 ® Piranha
-
Tomash> co mas za bolonku tu sestimetrovku?
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 17:16 ® 1Mara
-
Né mám na mysli to ho to rybáře:D
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 17:10 ® sgt.mooody
-
Mara myslíš tohohle rybáře a nebo už je novej?
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 16:57 ® sgt.mooody reakce na …
-
Mara,ještě ne ale už mi přišlo nový rybářství
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 16:54 ® 1Mara
-
Mooody už jsi viděl nového rybáře , jak tym pěknej sumíl loví candoše ? Krásný fota
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 16:52 ® 1Mara
-
Co je to wagler ?
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 16:49 ® sgt.mooody reakce na …
-
BS:Jojo,to bude asi nejlepší řešení
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 16:37 ® foks01
-
já na Vágnera ješte nechytal,ale mám s ním nějaké DVD tak se mrknu jestli to sním jde aj na dírkách:)
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 16:35 ® BlueShark
-
A za rok ten samej candat bude mit 110cm a bude na tresen, uvidite
DDDD
Už na tohohle blazna jinymi slovy „PROVYMYŠLENOUŠUPINUZTRÁTOAUTORITAŘ“ reagovat nebudu, nebojte se
reagovat