Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.974 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 3. února 2009 v 16:29 ® BlueShark
-
mooody: Ja zasnu
DDDD Ja rekl pry, ze je wagler jen na odhoz, to je mazec
A loni na nej chytal kdo na rybicku okouny? Mno? ze by blueshark? Ano spravne. Tady nekdo zase necte co pisu a dela chytryho, tohle mam radMooody, ne tady je nekdo pekne vopruz
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 14:51 ® sgt.mooody
-
Tady je někdo chytrej xD
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 14:27 ® Tomash
-
BlueShark : To je právě ono, ty máš dost teorie, ale strašně málo praxe. Takovej wagler rozhodně není JEN na odhoz. S waglerem chytám na marmišku okouny a s waglerem jsem taky chytil loni nej candoše 90cm na 6m boloňku a waglera jsem měl přímo pod špičkou a ani jsem nenahodil, jen překlopil překlapěč – to je bomba, co ty teoretiku zapráskanej! Při lovu na živou rybku je wagler velice dobrá volba a nevím, proč by se nemohl hodit i na dírky. Rybářům zdar, teoretikům zmar…
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 10:17 ® holatkojan
- reagovat
- Úterý 3. února 2009 v 9:33 ® sgt.mooody
-
Hele vy pakáž rybářská potřebuju si koupit novou tašku na ryby,ale potřeboval bych spíš nákej takovej ten batoh ale abych do něj moch dát pruty což dělá aspon 100cm a náký krabičky o velikostech 20–30cm,nevíte o nákym?Za pochopytelně dobrou cenu.
reagovat - Úterý 3. února 2009 v 9:25 ® sgt.mooody reakce na …
-
Mára ty voe to dvd u semejších je bomba!
už sem naněj koukal asi 3×
,a to o štikách je spíš pro masáky ale jako taky to neni špatný
Du spátky do komatu čus
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 22:19 ® BlueShark
-
Mara: jojo bylo by to super
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:40 ® Piranha
-
me startuje automaticky, tak si to nastav a mas klid a kazdej ti muze kdykoliv napsat ne.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:24 ® 1Mara
-
Mám skype , ale né zaplý takho teď zapnu
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:20 ® Piranha
-
Kua Mara ty nejses vubec na skypu, mas icq?
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:20 ® 1Mara
-
Výš co pujdeme každej sám to vyskoušet a pak večer si to řekneme co bylo a kolik a naco . Co ty na to ?
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:18 ® Piranha
-
Ja jsem psal chujasovi, jestli nepujde, tak jestli nepujde tak pujdem spolu, ale opravdu chci mit klidek a ne bejt skoro na zavodech.Se domluvime ke konci tejdne
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:17 ® 1Mara
-
No nebudu tě lámat tak někdy jindy .A čti pozorně zatím jdu sám voe
reagovatDD
- Pondělí 2. února 2009 ve 21:11 ® Piranha reakce na …
-
Tak psal jsem nize ze pujdu v sobotu nebo v nedeli, tak pujdu v sobotu nebo v nedeli.Kam a v kolik jeste uvidim.Kazdopadne chci jit sam max. s jednim.Chci mit klid a nemam chut nejak na nejakou vicerybarskou akci.Mozna se pak stavim na pokec, kdyz bude chut.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:08 ® 1Mara
-
Ty voe na Labe né na dírky
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 21:07 ® Piranha
-
Ty vole, ale malem jste mne nachytaly, mam podobnej overal, ale tu zidlicku nemam
reagovat:D a ten ksicht, celej ja
jinak v sobotu nejdu pujdu sam, jeste bych vam tam vymasil okouny a bylo by po chytani.
- Pondělí 2. února 2009 ve 20:43 ® monaster reakce na …
-
jednoduše. jel jsem k mámě z ryb . bunda nic moc čistá. no a máti poje´d mi odtíhnout nákup z kaufáče. no bunda jak jetel tak jsem jí schodil a jel v mikině. slabý. no a trochu jsem to přehnal
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 20:41 ® 1Mara
-
To je přeci Piranha Lalá a dělá dětem pápá
reagovatDD
- Pondělí 2. února 2009 ve 20:39 ® 1Mara
-
Ty voe Mono jak můžeš jezdit t téhle zimě jen tak na lehko ? to nechápu . No nevadí tak se pak do konce týdne ozvi .
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 20:39 ® monaster reakce na …
-
mára to je Remek na měsíci
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 20:37 ® 1Mara
-
Pirnho co děláš v novém rybáři ?
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 20:35 ® monaster reakce na …
-
uvidíme včera jsem jezdil po městě jen v mikině a asi jsem nastydnul
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 20:27 ® 1Mara
-
Děkujuti vřele
reagovatDD Pujdeš snámy v sobotu ??
- Pondělí 2. února 2009 ve 20:25 ® Piranha
-
Jo a od Peti Braunsteina.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 20:24 ® Piranha reakce na …
-
Maro vsechno to stoji celkem, tedy 600m 355 ,–-
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 20:19 ® 1Mara
-
Pirno zakolik a odkud? Jestli to není tajný ?
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 20:18 ® 1Mara
-
Piraňáku ty ptáku výskumnej
reagovatDD Co že si skoušel stou solí ?? Jinak Monaster počítám stebou na tu sobotu . BS jak by asi mněla vypadat tvá baba ?:DDD Á panáček MOOODY se probudil z komatu, tak co líbilo se ti dvd ??
- Pondělí 2. února 2009 ve 20:14 ® Piranha
-
Tak a na zitrek obednano po 300 metrech Shimano beastmaster 0,14 a 0,16.Uvidime jak bude na letosek makat.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 20:01 ® Piranha reakce na …
-
Monaster> pssssst nikomu to nerikej
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 19:55 ® monaster
-
ty kouakám taky zkusíš všechno. ještě že nekoukáš na buzna tv........
reagovat