Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.974 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 3. února 2009 v 16:29 ® BlueShark
BlueShark

mooody: Ja zasnu :-D DDDD Ja rekl pry, ze je wagler jen na odhoz, to je mazec :-D
A loni na nej chytal kdo na rybicku okouny? Mno? ze by blueshark? Ano spravne. Tady nekdo zase necte co pisu a dela chytryho, tohle mam rad :-)

Mooody, ne tady je nekdo pekne vopruz :-)

reagovat
Úterý 3. února 2009 ve 14:51 ® sgt.mooody

Tady je někdo chytrej xD

reagovat
Úterý 3. února 2009 ve 14:27 ® Tomash
Tomash

BlueShark : To je právě ono, ty máš dost teorie, ale strašně málo praxe. Takovej wagler rozhodně není JEN na odhoz. S waglerem chytám na marmišku okouny a s waglerem jsem taky chytil loni nej candoše 90cm na 6m boloňku a waglera jsem měl přímo pod špičkou a ani jsem nenahodil, jen překlopil překlapěč – to je bomba, co ty teoretiku zapráskanej! Při lovu na živou rybku je wagler velice dobrá volba a nevím, proč by se nemohl hodit i na dírky. Rybářům zdar, teoretikům zmar…

reagovat
Úterý 3. února 2009 v 10:17 ® holatkojan
holatkojan

www.novinky.cz

reagovat
Úterý 3. února 2009 v 9:33 ® sgt.mooody

Hele vy pakáž rybářská potřebuju si koupit novou tašku na ryby,ale potřeboval bych spíš nákej takovej ten batoh ale abych do něj moch dát pruty což dělá aspon 100cm a náký krabičky o velikostech 20–30cm,nevíte o nákym?Za pochopytelně dobrou cenu.

reagovat
Úterý 3. února 2009 v 9:25 ® sgt.mooody reakce na …

Mára ty voe to dvd u semejších je bomba! ;-) už sem naněj koukal asi 3× :-D :-D ,a to o štikách je spíš pro masáky ale jako taky to neni špatný :-D ;-)

Du spátky do komatu čus :-D

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 22:19 ® BlueShark
BlueShark

Mara: jojo bylo by to super :-)

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 21:40 ® Piranha
Piranha

me startuje automaticky, tak si to nastav a mas klid a kazdej ti muze kdykoliv napsat ne.

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 21:24 ® 1Mara
1Mara

Mám skype , ale né zaplý takho teď zapnu :-D

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 21:20 ® Piranha
Piranha

Kua Mara ty nejses vubec na skypu, mas icq?

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 21:20 ® 1Mara
1Mara

Výš co pujdeme každej sám to vyskoušet a pak večer si to řekneme co bylo a kolik a naco . Co ty na to ?

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 21:18 ® Piranha
Piranha

Ja jsem psal chujasovi, jestli nepujde, tak jestli nepujde tak pujdem spolu, ale opravdu chci mit klidek a ne bejt skoro na zavodech.Se domluvime ke konci tejdne

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 21:17 ® 1Mara
1Mara

No nebudu tě lámat tak někdy jindy .A čti pozorně zatím jdu sám voe :-D DD

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 21:11 ® Piranha reakce na …
Piranha

Tak psal jsem nize ze pujdu v sobotu nebo v nedeli, tak pujdu v sobotu nebo v nedeli.Kam a v kolik jeste uvidim.Kazdopadne chci jit sam max. s jednim.Chci mit klid a nemam chut nejak na nejakou vicerybarskou akci.Mozna se pak stavim na pokec, kdyz bude chut.

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 21:08 ® 1Mara
1Mara

Ty voe na Labe né na dírky :-D

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 21:07 ® Piranha
Piranha

Ty vole, ale malem jste mne nachytaly, mam podobnej overal, ale tu zidlicku nemam :-D :D a ten ksicht, celej ja :-D jinak v sobotu nejdu pujdu sam, jeste bych vam tam vymasil okouny a bylo by po chytani.

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 20:43 ® monaster reakce na …
monaster

jednoduše. jel jsem k mámě z ryb . bunda nic moc čistá. no a máti poje´d mi odtíhnout nákup z kaufáče. no bunda jak jetel tak jsem jí schodil a jel v mikině. slabý. no a trochu jsem to přehnal

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 20:41 ® 1Mara
1Mara

To je přeci Piranha Lalá a dělá dětem pápá :-D DD

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 20:39 ® 1Mara
1Mara

Ty voe Mono jak můžeš jezdit t téhle zimě jen tak na lehko ? to nechápu . No nevadí tak se pak do konce týdne ozvi . :-D

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 20:39 ® monaster reakce na …
monaster

mára to je Remek na měsíci

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 20:37 ® 1Mara
1Mara

Pirnho co děláš v novém rybáři ? :-D

reagovat
foto/forum/2009/th-img7303.jpg
Pondělí 2. února 2009 ve 20:35 ® monaster reakce na …
monaster

uvidíme včera jsem jezdil po městě jen v mikině a asi jsem nastydnul

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 20:27 ® 1Mara
1Mara

Děkujuti vřele :-D DD Pujdeš snámy v sobotu ??

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 20:25 ® Piranha
Piranha

Jo a od Peti Braunsteina.

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 20:24 ® Piranha reakce na …
Piranha

Maro vsechno to stoji celkem, tedy 600m 355 ,–-

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 20:19 ® 1Mara
1Mara

Pirno zakolik a odkud? Jestli to není tajný ?

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 20:18 ® 1Mara
1Mara

Piraňáku ty ptáku výskumnej :-D DD Co že si skoušel stou solí ?? Jinak Monaster počítám stebou na tu sobotu . BS jak by asi mněla vypadat tvá baba ?:DDD Á panáček MOOODY se probudil z komatu, tak co líbilo se ti dvd ??

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 20:14 ® Piranha
Piranha

Tak a na zitrek obednano po 300 metrech Shimano beastmaster 0,14 a 0,16.Uvidime jak bude na letosek makat.

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 20:01 ® Piranha reakce na …
Piranha

Monaster> pssssst nikomu to nerikej

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 19:55 ® monaster
monaster

ty kouakám taky zkusíš všechno. ještě že nekoukáš na buzna tv........

reagovat