Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.992 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 2. února 2009 v 19:54 ® monaster reakce na …
monaster

ale bomba ne? docela zajímavý

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 19:39 ® Piranha reakce na …
Piranha

Monaster na tu zmrzlinu jsem koukal taky a pak stara picovala ze jsem ji vyplacal sul, zkousel jsem to s tou soli to chlazeni a kulovy, nemakalo to :-D :D:D:D

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 19:28 ® monaster reakce na …
monaster

BS tebou zniňované programy nemám. díky netu, chytej a práci + povinnostem docela na tv seru a živit UPC nebudu. ale sledoval jsem ČT 2 která jde hodně do sebe. výrobu a historii zmrzliny, velko pekárnu odkolek , apod.

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 19:02 ® sgt.mooody reakce na …

Do háje sem nachcípanej:-/

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 19:01 ® Piranha
Piranha

A jeje to mam s toho, ze to zase nectu, bylo to moc dlouhy :-D :D

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 19:00 ® Piranha
Piranha

V sobotu nebo v nedeli pojedu na labe, mamvyhglidnuty dva novy fleky kam to chci zkusit, pokud dve tri hodinky nula zkusim jeden ze dvou naplanovanych fleku kam chodum. Ted v tejdnu skocim koupit vlasce novy na letosek a nasadim kmen 0,14 s navazcem 0,08, nebi 0,10 max. udelam jemnou sestavicku a zkusim nejjemnejzi spicku kousicek od brehu v tůňce.Proste udelam to vsechno na jemno a druhej klacek vezmu klasika M/H s paternosterem a 0,12 koncem.Ted je celkem obleva zkusim natahat v ZOO nejaky hnojaky a vezmu cervy a nejaky bily stridkovy pecivo a vydam se na plotice a mensi ryby. Potreboval bych koupit WP.Koupim si zase tu SENZAS plotici s hlinou, je super pekne voni a spini jako prase :-D dela peknej mrak, sice 145 za kilo ale ten pytlik mi vydrezel myslim na nejaky 4 vypravy tak to celkem jde obcas na napancuju s dvema hrstma traperem ale ne tim na reky i kdyz jdu nareku, rekovy moc lepi. Uvidime, zkusim paternostera s brokama tak do 10g.

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 18:49 ® BlueShark
BlueShark

Kdybys sel v nedeli tak jdu mrknout. V sobotu jedu konecne za babou:-) uz ani nevim jak vypada:-| myslim ze na krmeni tak moc nesejde, dulezity je byt na pravem miste s pravou sestavou a v tom jsi mistr;-)

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 16:16 ® 1Mara
1Mara

BS tak to jsem rád že ti je už líp, V sobotu chci prubnout Labko tak uvidíme jaký jsem mistr-nebo ministr ? ani nevím co jsem :-D DDD Jinak Michale dnes jsen oběl tři rybářství a nesehnal,ale nevadí pokusím se něco si namýchat sám, to bude vypadat :-D DD Jinak v čéra do půlnoci jsem psal pro chytej první malej článek tak jsem na něj zvědavej jakto dopadne a jestli se vůbec bude líbyt na netu :-((

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 13:53 ® VODA reakce na …
VODA

prave jsem dohral sachy na netu 1 vyhra a co vy delate jedete nekam na fisch

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 13:52 ® VODA reakce na …
VODA

cus hovne

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 13:51 ® VODA reakce na …
VODA

cus hovne

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 12:42 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

VODA: nasrál chlape

reagovat
Pondělí 2. února 2009 ve 12:40 ® VODA reakce na …
VODA

az budes prihlasenej tak dej vedet pisnu ti

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 9:57 ® BlueShark
BlueShark

1Mara: dnes jedu poprve do prace a citim se fajn. Napeti necitim, ale citim ze maj hodne prace a Pepik podlehl tv:-) je pravda ze co jsem marodil jsem ji po 3 letech taky videl cely den a stacilo Spektrum, National Geographic + wild. Dokonale:-)

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 9:29 ® licus.10
licus.10

prasek_2007 : děkuji mockrát Piranha: díky a to je pravda s tím mistrem??? No já věděl kde se zeptat:)). Díky moc

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 8:03 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Aby nedošlo k mejlce,menšinou jsem myslel rybáře…

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 7:56 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Zkus ještě dotace z Evropské Unie.já myslím,že na menšiny mají jistě nějaký začleňovací program :-))

reagovat
Pondělí 2. února 2009 v 7:49 ® foks01
foks01

hoši,sbírku pro Horácia nechávám běžet do 15 února,pak předávám,

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 22:08 ® 1Mara
1Mara

Děkuji ti kamaráde. Skusím to někde sehnat :-D

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 22:03 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Sorry,ale do ÚL pro krmení nejezdím.Já si beru ve fish-pro v Praze.Nezbývá než se poptat…

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 21:58 ® 1Mara
1Mara

Michale dík, nevíš náhodou kde jí maj ? Braunstar,Trousil ?

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 21:52 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Maro: zkus černou plotici od Lorpio.Pokud jí neseženeš,tak jakékoiv jiné,tmavé krmení.

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 21:46 ® 1Mara
1Mara

No asi jó , ale jakej ? píšu stále stejně . Vždyť to není poprvé co my to udělalo :-(

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 21:44 ® LojzaRybka
LojzaRybka

1Mara>myslim že problem bude mezi židlí a klávesnicí :-)) )))

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 21:40 ® 1Mara
1Mara

Kurna co ty slova dělaj, že se pořád takhle roztahujou .!

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 21:39 ® 1Mara
1Mara

No tak jak vidím tady se od nikoho odpovědi nedočkám, je tu cítit nějaké napětí,Foks,Loj­za,Pirna,BS,Mo­nastr,Mooody,Cor­moš,Prasek, No doufejme že je vše v poho.Tak se mějte klucí šikovný.

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 21:35 ® LojzaRybka
LojzaRybka

monaster za mlada,takto to začalo

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 21:35 ® LojzaRybka
LojzaRybka
reagovat
foto/forum/2009/th-img7286.jpg
Neděle 1. února 2009 ve 20:58 ® 1Mara
1Mara

Voda skype mám , ale odtebe tam nic není .

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 20:48 ® cormoran
cormoran

Vidíš, zase nějakej kiks servru…

reagovat