Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.992 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 2. února 2009 v 19:54 ® monaster reakce na …
-
ale bomba ne? docela zajímavý
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 19:39 ® Piranha reakce na …
-
Monaster na tu zmrzlinu jsem koukal taky a pak stara picovala ze jsem ji vyplacal sul, zkousel jsem to s tou soli to chlazeni a kulovy, nemakalo to
reagovat:D:D:D
- Pondělí 2. února 2009 v 19:28 ® monaster reakce na …
-
BS tebou zniňované programy nemám. díky netu, chytej a práci + povinnostem docela na tv seru a živit UPC nebudu. ale sledoval jsem ČT 2 která jde hodně do sebe. výrobu a historii zmrzliny, velko pekárnu odkolek , apod.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 19:02 ® sgt.mooody reakce na …
-
Do háje sem nachcípanej:-/
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 19:01 ® Piranha
-
A jeje to mam s toho, ze to zase nectu, bylo to moc dlouhy
reagovat:D
- Pondělí 2. února 2009 v 19:00 ® Piranha
-
V sobotu nebo v nedeli pojedu na labe, mamvyhglidnuty dva novy fleky kam to chci zkusit, pokud dve tri hodinky nula zkusim jeden ze dvou naplanovanych fleku kam chodum. Ted v tejdnu skocim koupit vlasce novy na letosek a nasadim kmen 0,14 s navazcem 0,08, nebi 0,10 max. udelam jemnou sestavicku a zkusim nejjemnejzi spicku kousicek od brehu v tůňce.Proste udelam to vsechno na jemno a druhej klacek vezmu klasika M/H s paternosterem a 0,12 koncem.Ted je celkem obleva zkusim natahat v ZOO nejaky hnojaky a vezmu cervy a nejaky bily stridkovy pecivo a vydam se na plotice a mensi ryby. Potreboval bych koupit WP.Koupim si zase tu SENZAS plotici s hlinou, je super pekne voni a spini jako prase
reagovatdela peknej mrak, sice 145 za kilo ale ten pytlik mi vydrezel myslim na nejaky 4 vypravy tak to celkem jde obcas na napancuju s dvema hrstma traperem ale ne tim na reky i kdyz jdu nareku, rekovy moc lepi. Uvidime, zkusim paternostera s brokama tak do 10g.
- Pondělí 2. února 2009 v 18:49 ® BlueShark
-
Kdybys sel v nedeli tak jdu mrknout. V sobotu jedu konecne za babou
reagovatuz ani nevim jak vypada
myslim ze na krmeni tak moc nesejde, dulezity je byt na pravem miste s pravou sestavou a v tom jsi mistr
- Pondělí 2. února 2009 v 16:16 ® 1Mara
-
BS tak to jsem rád že ti je už líp, V sobotu chci prubnout Labko tak uvidíme jaký jsem mistr-nebo ministr ? ani nevím co jsem
reagovatDDD Jinak Michale dnes jsen oběl tři rybářství a nesehnal,ale nevadí pokusím se něco si namýchat sám, to bude vypadat
DD Jinak v čéra do půlnoci jsem psal pro chytej první malej článek tak jsem na něj zvědavej jakto dopadne a jestli se vůbec bude líbyt na netu
- Pondělí 2. února 2009 ve 13:53 ® VODA reakce na …
-
prave jsem dohral sachy na netu 1 vyhra a co vy delate jedete nekam na fisch
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 13:52 ® VODA reakce na …
-
cus hovne
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 13:51 ® VODA reakce na …
-
cus hovne
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 12:42 ® lucioperce69 reakce na …
-
VODA: nasrál chlape
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 12:40 ® VODA reakce na …
-
az budes prihlasenej tak dej vedet pisnu ti
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 9:57 ® BlueShark
-
1Mara: dnes jedu poprve do prace a citim se fajn. Napeti necitim, ale citim ze maj hodne prace a Pepik podlehl tv
reagovatje pravda ze co jsem marodil jsem ji po 3 letech taky videl cely den a stacilo Spektrum, National Geographic + wild. Dokonale
- Pondělí 2. února 2009 v 9:29 ® licus.10
-
prasek_2007 : děkuji mockrát Piranha: díky a to je pravda s tím mistrem??? No já věděl kde se zeptat:)). Díky moc
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 8:03 ® Prasek_2007
-
Aby nedošlo k mejlce,menšinou jsem myslel rybáře…
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 7:56 ® Prasek_2007
-
Zkus ještě dotace z Evropské Unie.já myslím,že na menšiny mají jistě nějaký začleňovací program
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 7:49 ® foks01
-
hoši,sbírku pro Horácia nechávám běžet do 15 února,pak předávám,
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 22:08 ® 1Mara
-
Děkuji ti kamaráde. Skusím to někde sehnat
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 22:03 ® Prasek_2007
-
Sorry,ale do ÚL pro krmení nejezdím.Já si beru ve fish-pro v Praze.Nezbývá než se poptat…
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 21:58 ® 1Mara
-
Michale dík, nevíš náhodou kde jí maj ? Braunstar,Trousil ?
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 21:52 ® Prasek_2007
-
Maro: zkus černou plotici od Lorpio.Pokud jí neseženeš,tak jakékoiv jiné,tmavé krmení.
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 21:46 ® 1Mara
-
No asi jó , ale jakej ? píšu stále stejně . Vždyť to není poprvé co my to udělalo
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 21:44 ® LojzaRybka
-
1Mara>myslim že problem bude mezi židlí a klávesnicí
reagovat)))
- Neděle 1. února 2009 ve 21:40 ® 1Mara
-
Kurna co ty slova dělaj, že se pořád takhle roztahujou .!
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 21:39 ® 1Mara
-
No tak jak vidím tady se od nikoho odpovědi nedočkám, je tu cítit nějaké napětí,Foks,Lojza,Pirna,BS,Monastr,Mooody,Cormoš,Prasek, No doufejme že je vše v poho.Tak se mějte klucí šikovný.
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 21:35 ® LojzaRybka
-
monaster za mlada,takto to začalo
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 21:35 ® LojzaRybka
- reagovat
- Neděle 1. února 2009 ve 20:58 ® 1Mara
-
Voda skype mám , ale odtebe tam nic není .
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 20:48 ® cormoran
-
Vidíš, zase nějakej kiks servru…
reagovat