Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 436.072 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 1. února 2009 ve 20:37 ® lucioperce69 reakce na …
-
hurá
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 20:36 ® lucioperce69 reakce na …
-
tak zkusim ete jednou ty duhoně
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 20:35 ® tutamilan
-
zdarec,tak jsem byl na chvilku s feederem vyvětrat děti a měl jsem jen drobné drbání,ale od středy slibujou oteplení tak věřím že o víkendu už to bude zase brát.
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 20:25 ® VODA reakce na …
-
mara uz iumis pouzuivat skype )
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 20:24 ® VODA reakce na …
-
tak to vam teda budu drzet palce na tom labi mi mame v nedeli brigadu od rybaru a v sobotu privezou hnuj tak mame vikent zabitej
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 20:20 ® 1Mara
-
Hoší jak se asi má Filípio 111 ten chytá mraky ryb a ještě ktomu v teple, taky bych jel
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 20:17 ® 1Mara
-
Pirno ty semnou konečně mluvíš
reagovatDD to jó souhlasím,ale ptal jsemse přímo na složení ? Jinak byl jsi dnes to opět zkusit?
- Neděle 1. února 2009 ve 20:15 ® Piranha reakce na …
-
Maro neber si moc krmeni, vem si tak 0,5 kila max 1 kilo a spis sušší a aby se hned rozpadlo, aby ryby nezasitilo a spis je jen vyprovokovalo, nejaky na plotice jemny a prosety.
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 20:04 ® monaster reakce na …
-
mára s Tebou? dycky
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 20:00 ® 1Mara
-
Všřím tomu že já si krásně zachytám . Ty ryby někde být musej a já ty tlouštáky přesvědčím žrát, vždiť od vás dostanu dobrou radu co jim necpat pod čumák:DD A mám ještě jeden trumf v kapse naně
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:57 ® 1Mara
-
Á kovboj Monaster sem vlítnul
reagovatDD Có Mono pujdeš semnou na ryby příští výkend ?
- Neděle 1. února 2009 v 19:56 ® monaster reakce na …
-
byl jsem dnes chvilku na Labku. splávek, rohlíček a nula
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:56 ® 1Mara
-
Tak to jsi to vychytal,zrovna nemněli náladu žrát
reagovatDDD Jinak co u vás na Ohři nezkoušel jsi to ?
- Neděle 1. února 2009 v 19:56 ® monaster reakce na …
-
mára nejlepší krmení? obalovanej pangas. zakusovat ostrým špekem, zapíjet rumem.
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:54 ® LojzaRybka
-
1Mara>omlouvám se ale měl jsem hlídání,tak jsem nemohl jet
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:48 ® 1Mara
-
Mám dotaz: Praďte mi krmení na příští výkend ,myslím tím složení,aroma,tak aby to lepilo do toho proudu,a tak aby toho bylo cca tři kilča .Napište mi to na os nebo sem a hlavně abych to sehnal v rybářství
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:41 ® 1Mara
-
Vemu Monastera a uvidíte fofr u vody : stejně mi slíbyl tu citronku s pepeřem
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:39 ® 1Mara
-
A cóó ?
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:34 ® foks01
-
Mara-je to možný:)
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:33 ® 1Mara
-
No to jste toho moc nepředvedli,příští výkend pojedu na Labko na feder. Není možný že tam nic nechytnu
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 18:12 ® VODA reakce na …
-
a na nas jste se zase vysrali sami swmecko od vas kopana nic moc a jeste takovy podrazy vy kurvi
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 18:10 ® lucioperce69
-
proc jsi neprijel ja uz mnel rozpalenou panev
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 18:09 ® lucioperce69 reakce na …
-
tu praci bych chtel videt kolik ji je
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 17:51 ® lucioperce69 reakce na …
-
nakonec sme s cormoranem zachytali nějaký duhoni a siveni
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 17:19 ® foks01
-
mara,voda-kucí musel jsem jít nečekaně ve 4 rano do prace,těšil sem se ,vynahradím si to v tejdnu.
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 15:16 ® VODA reakce na …
-
jo foksiku ty musis byt mrdoun kdyz jsi opustil od tolika direk kvuli jedne dirce ale o nic jsi neprisel
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 15:15 ® VODA reakce na …
-
Ahoj tak opravdu dnes nic akorat kopanou jsme vyhrali dedkove mladasy 10.6 na jenom jeden prdola se nepridal hadejte kdo
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 14:31 ® 1Mara
-
To mě Foksíku navedl Cormoránožroucandátů
reagovatDD
- Neděle 1. února 2009 ve 14:25 ® 1Mara
-
Foksíku jakpakto že si nedorazil ? to si ten gauč včéra musel pěkně odfláknout když si měl zaraženou vycházku
reagovatDDD
- Neděle 1. února 2009 ve 14:23 ® 1Mara
-
Ahoj rybařící . Monaster to mně mrzí že Pípa nejel a ty jsi zůstal doma,Pirno vše je v poho, akorát jsem si myslel že napíšeš
reagovat. Dnes na dirkách,ale nic jednoho pinďu, nechtělo se jim
DD Příští výkend bych jel zkusit feder na labku,,tak jsem zvědavej jestli se někdo přidá
Michale jak jsi skončil na těch závodech ???