Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 436.055 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 1. února 2009 ve 12:47 ® tutamilan
tutamilan

byl jsem teď několikrát,chodím jen na to jedno místo (jiné ještě neznám) a celkem to jde,ale jen v určitou denní dobu.ale teď co je v noci pod nulou už je to slaboučký,minulej tejden to ale bylo fakt perfektní.

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 12:44 ® tutamilan
tutamilan

Kdyby každej nachytal to co já,stačil by rozhodčí jeden :-D :D

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 12:44 ® Piranha reakce na …
Piranha

tuta byl jsi ted nekde v posledni dobe na feederu?Jde to?Taha se neco?

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 12:43 ® Piranha
Piranha

to je pravda muselo by bejt na 80 zavodniku 80 rozkodcich :-D

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 12:42 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Už jenom z praktického hlediska – máš pořád mokrý ruce od ryb,podběráku nebo zasr.ný od futra a měl bys něco psát na papír.To bys toho moc nechytil…

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 12:40 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Další věc.Konečně po hodině stáhneš hejno mrmláků,potřebuješ je tam udržet a chytat zároveň.Máš plný ruce práce a měl bys měřit jednotlivé ryby? Davide?

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 12:39 ® tutamilan
tutamilan

jasan,plavačku jsem nikdy nezkoušel,jelikož na těch loužích u nás to nepoužíval nikdo,ale na Laby by se mi nějaké nově získané zkušenosti hodily.Zatím tu jen feedruju a celkem to jde,ale rád se přiučím :-)

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 12:38 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Jo a nevíš,kdo by to zapisoval? Jako že by si každej závodník sám sobě zapisoval ryby? Neblázni… Zajdi se na nějaké závody podívat.Spousta lidí vymýšlí jak obejít závodní řád,kolikrát je to až trapný a ty by jsi chtěl tohle? To je dost nereálný.

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 12:35 ® Piranha reakce na …
Piranha

Ja si myslim ze by se melo pocitat spic na centimetry a kazdou rybu hned zmerit zapsat do startovaci listiny a pustit a ne to pocitat na vahu a skladovat den ve vezirku, jsou púak ostrouhany a nachylny k infekci a plisni

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 12:29 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Divná rybo: no na těch závodech je to na h.vno.Někdy to ty ryby fakt nerozdejchaj.Třeba vloni na 24hodinovém feederu se vážilo až po 12ti hodinách…

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 12:27 ® Piranha reakce na …
Piranha

tuta:az bude teplo tak okolo dubna kvetna pokud to nebude ve treni tak te vemu na plavajdu na jeden flek pujcim ti 6m klacek a pochytame

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 12:27 ® Prasek_2007
Prasek_2007

M:Jednou jsem seděl na Labku a jen z prdele jsem hodil do vody vezírek,abych si mohl spočítat úlovek.Nějak to zrovna bralo,tak jsem měl asi 50 cejnů.Koukot jsem si neuvědomil,že porušuju RŘ.Přišel porybnej,prej jak to jde. Já na něj,že mám pár cejnů na salát.Když odešel,tak jsem nemohl vyndat vezírek z vody,musel jsem ho jen otočit,aby mohli sami odplavat.Bylo tam minimálně 30kg.už to nikdy neudělám :-)) ))

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 12:25 ® Piranha reakce na …
Piranha

Prasku to je vydeo ze zavodu a nachytal to jeden zavodnik tak to naserou do plachty a zvazej a potluceny to pustej

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 12:21 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Móňa: to je jasný.Ten usmrkanec by tohle nenachytal ani za tejden…

reagovat
Neděle 1. února 2009 ve 12:06 ® monaster reakce na …
monaster

Prášek: jen provokace:-) Piranha je hovnochyt

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 11:55 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Teda co to je za hnus? Tohle fakt nemusím…

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 11:52 ® fish-team-voda
fish-team-voda

Piranha:ale poznal sem že to je od tebe :-D ,nebyla tam ani jedna parma :-D DD

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 11:45 ® tutamilan
tutamilan

Piranha tak to vypadá,že bych se od tebe mohl něco o plavačkované naučit :-)

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 11:41 ® Piranha reakce na …
Piranha

fištým: nezdam co, a to byl jeden z mnoha dnu na labi.

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 11:37 ® fish-team-voda reakce na …
fish-team-voda

Piranha:téééda ty se nezdáš :-D DDDDD

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 11:35 ® Piranha
Piranha

Posilam vam jedno videou moje z llonskyho zari, kdy jsem byl na hodinku zaplavackovat.Uz byly i lepsi dny ale na tenhle docela rad vzpominam.

cz.youtube.com

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 11:15 ® tutamilan
tutamilan

já stahuju přez tuto stránku-youtube.mp3s.cz ,je to jednoduchý a funguje to bezpečně.

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 11:13 ® Piranha reakce na …
Piranha

Monas na to musi bejt program nejakej prej aby se dalo stahnout video co nelze klasicky stahovat

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 11:11 ® tutamilan
tutamilan

Ahoj pánové.monaster už víš jak stáhovat z you tube?

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 11:03 ® monaster reakce na …
monaster

cz.youtube.com a hejno kandátů

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 11:01 ® monaster reakce na …
monaster

pro ty ce se jim nechce do zimy jako mně a vzpomínaj na léto :-) cz.youtube.com klip ze zlatých úhořů

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 11:00 ® monaster reakce na …
monaster

nevíte někdo jak stáhnu do kompu vido z youtube?

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 10:16 ® monaster reakce na …
monaster

ikdybych měl je to moje věc jak říkáš. jednou 2× za měsíc jdu napivo . noa aco . vole nejsi ani moje máma ani moje stará abych se ti zpovídal

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 10:09 ® Piranha reakce na …
Piranha

ja chodim v sobotu ze mas alkoholicky sklony to je tvoje vec.

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 10:08 ® monaster
monaster

Piranha: neser hňupe. Tomášovi není dobře. a ty chceš jít dycky když jsem po opici K.O

reagovat