Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.266 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 16. března 2008 v 16:09 ® pipa reakce na …
-
piranha: proč bych to neměl řešit ??!! od toho to vlakno taady je !!! jen povidej proč sem TRUBKA … a uvidime MISTŘE … se divim ? hezky foto prutu a ani zaběr ?? nechce to zasipat ???
reagovat - Neděle 16. března 2008 ve 14:26 ® defO reakce na …
-
Tak co hosi, nesel by nekdo behem tydne nebo pristiho vikendu 22–23.3. provetrat svoje klacky na labe?
reagovat - Sobota 15. března 2008 ve 20:40 ® pipa reakce na …
-
............................
reagovat - Sobota 15. března 2008 v 18:05 ® Piranha reakce na …
-
pipa uz to neres.
reagovat - Sobota 15. března 2008 v 8:29 ® pipa reakce na …
-
hm.. trubka lučni… opravdu hezky odpovidaš …????
reagovat - Sobota 15. března 2008 v 8:18 ® Piranha reakce na …
-
uz se o tom nebav ty trubko.
reagovat - Sobota 15. března 2008 v 6:49 ® pipa
-
Piranha: mysliš to fakt važně že na Glasru nejsou ryby …?????
reagovat - Pátek 14. března 2008 ve 20:30 ® Jarda carp
-
foks1 Tam nechoď – tam plavou samí Piranhy
reagovat - Pátek 14. března 2008 v 7:25 ® foks01
-
díky Piranho
reagovat - Čtvrtek 13. března 2008 ve 20:20 ® Piranha reakce na …
-
Pardon, ta plaz je protiproudu u olsinek.
reagovat - Čtvrtek 13. března 2008 ve 20:17 ® Piranha reakce na …
-
To neni plaz dneska jsem byl skoro naproti v nestemicich.Je to sterkovy dno labe.Bylo malo vody tak bylo odhaleny.Jinak to bejva taky pod vodou a navic vedle jsou lodenice, kazdou chvili tam vocumujou ukrajinsky svareci ale ten rachot kdyz mlatej palici do plechu no hruza. Ale za zkousku to mozna stoji.Uvidis.Jinak po proudu je piskovy plaz s takovym okem velky. je to pekny mistecko letos tomu dam par navstev.
reagovat - Čtvrtek 13. března 2008 v 19:34 ® foks01
-
srry za hrubku „jestli“
reagovat - Čtvrtek 13. března 2008 v 19:32 ® foks01
-
Zdravím Ustí…máte nekdo zkušenost s tímto místem,vypada to z letecke mapy jako pláž,zajímalo by mě jestly má smysl tam jet zachytat..www.mapy.cz
reagovat - Čtvrtek 13. března 2008 ve 14:04 ® monaster reakce na …
-
Jarda Carp: hade jeden. to se ti to fiší. no Petru zdar kámo
reagovat - Čtvrtek 13. března 2008 ve 13:48 ® Jarda carp
-
Čest práci(když je dobře zaplacená).V pondělí a úterý 17. 18. 3. dopoledne budu (doufám na 90%)na pláži Gustav(Varvažov).Kdo pojedete kolem ,tak se zastavte na pokec nebo si přijďte nahodit se mnou.Když bude pršet, tak to vzdávám a půjdu se věnovat mojí oblíbené disciplíně : tj – vzpírání půlitrů…
reagovat - Středa 12. března 2008 v 17:58 ® lucioperce69 reakce na …
-
piranha to je velmi závažné obvinění dokaž to
reagovat - Středa 12. března 2008 v 16:42 ® Piranha reakce na …
-
to rika ten pravej co si vsechny fotky co dal na chytej kopiruje z internetu a dela jak je velkej rybar.:P Ty truhlo.
reagovat - Středa 12. března 2008 v 16:36 ® lucioperce69 reakce na …
-
Piranha: Ho..o můžeš vyfotit i doma kvůli tomu nemusíš lízt otravovat k řece.
reagovat:D:D:D :P:P
- Středa 12. března 2008 v 16:32 ® Piranha
-
Zatra konecne prvni legalni rybarina
reagovatPotahnu na labe ale nevim ete kaj. Asi pod TONASO, byla tam moje da se rict posledni vyprava a uspesna.Zizalaky uz mam nakoply a nejaky veci mam s sebou porad tak drzte palce at vas mohu obdarovat nejakou foteckou.
- Středa 12. března 2008 v 9:39 ® Jarda carp
-
Doufám ,že všichni chápou smysl věty : Rozhodnu se v sobotu ráno jít na nějakej rybník na ryby…
reagovat - Středa 12. března 2008 v 9:36 ® Jarda carp
-
b.gun a all Jo je to hrůza…s těma rybníkama…Např. -Rozhodnu se jít v sobotu ráno na nějakej rybník ryby.Oněch cca 10 rybářů ,kteří by v to ráno chytali na Chlumci se teď rozdělí : 3 na Varvažov,3 na Káču,2 na Školák a 1 na Glaser.A zase to kolem vody vypadá ,jako o závodech…Tlačenice,nervy s d..kterej to nahazuje jenom né před sebe ,ale přes tři kolegy.Ale přece jenom věc ,která trápí všechny : atj.- znemožnění lovu za přijatelných cenových podmínek.
reagovat - Úterý 11. března 2008 ve 23:26 ® b.gun
-
Jen pro zajímavost … ustecky.denik.cz
reagovat - Úterý 11. března 2008 ve 20:59 ® b.gun reakce na …
-
monaster: Tak až to budeš mít nějak konkrétněji ověřené, dej případně vědět. Jde o to, abysme si nedělali s kolegou pro letošek nějaké plány a nedopadli jak před rokem s Chlumcem …
reagovat - Úterý 11. března 2008 ve 20:53 ® monaster reakce na …
-
b.gun: no mám trošku bližší informace. ale jen z jednoho zdroje a kusé. proto nechci nic pouštět do světa
reagovat - Úterý 11. března 2008 ve 20:47 ® b.gun reakce na …
-
monaster: Tak to jsem zvědav, jaké informace podají. Kolega si byl minulý týden konečně pro povolenku a měl v plánu se na svazu poptat. Jenže dědula, který tam seděl v kanclu, přivedl řeč na Chlumec a ještě navíc začal rozvíjet teorie o chcípání pouštěných ryb, takže se kolega tak nasral, že se nakonec zapomněl zeptat …
reagovat - Úterý 11. března 2008 ve 20:44 ® b.gun reakce na …
-
monaster:
reagovat - Úterý 11. března 2008 ve 20:41 ® monaster reakce na …
-
B.gun: díky
reagovatk otázce: to netuším. nic méně bude schůze 29.03.08 takže možná se něco dozvím. asi mně nebudou mít chlapi ze svazu rádi ale jestli změny půjdou tak rychle jak přeznačení tohoto revíru tak můžeš být klidnej. do důchodu času dost.
- Úterý 11. března 2008 ve 20:28 ® b.gun reakce na …
-
monaster: Gratulace k prvním letošním „mobydickům“, ses konečně dočkal. Nevíš, jak dlouho se bude ještě moct na Čerpačce chytat?
reagovat - Úterý 11. března 2008 v 19:50 ® monaster
-
dnes po práci na 2 hodinky Podhoří, první letošní rybky. 2 plotičky. první 28 druhá puštěna bez měření a focení. a první jízda přes brzdu na položenou ale rybu jsme ani nezahlídnul. příště
reagovat - Úterý 11. března 2008 v 19:38 ® pipa
-
Piranha: asi moc Glaser neznaš co ??!!!!!!
reagovat