Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 436.115 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 31. ledna 2009 ve 21:29 ® Piranha
Piranha

Tak ja uz nevim co ti mam rict, porad se my vysmivas ze jsem nejdriv feeder nechtel a ted na nej porad chytam jak napisu neco odbornyho, snazis se to nejakym zpusobem vyvratit v milku a nebo kdyz uz tak aspoc opravujes chyby.Samozrejme ze mi nevadi, kdyz reagujes..... Ne, vis co, ja nemam naladu se o tom bavit, ja mam svoje zkusenosti a tak to delam a delat budu, pokud budu potrebovat poradit, zeptam se, ale momentalne je mi asi vse jasny i to, ze se s Wgusem na dirky nechodi, ale prooc ho tam nemit. Ty chyby uz opomijim mame spolu nejakou dohodu.

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 21:22 ® BlueShark
BlueShark

Jinak muj pan ucitel, plavackar a lovec vseho druhu. Stranky pro nedostatek casu zavrel, ale nechal tam nej ATLAS vlastnorucni asi nej oc na CZ webu najdete, s jeho fotkami, zadne ukradene jak to byva :-) A stale se aktualizuje…

www.rybareni.com

(HaD promine)

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 21:18 ® BlueShark
BlueShark

Pali me dobre bydlo :-D

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 21:17 ® Piranha
Piranha

Maro ja nejedu hnul mi zluci lucio, on ti to pak povi.

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 21:17 ® BlueShark
BlueShark

foks: :-D D

JA nemam reagovat na Piranhovo texty a on na me muze, kdyz jsou smerovany nekomu jinemu a jeste me sjede, ze co reaguju na jeho kdyz nejsou pro me :-D DD Udela neco a pak rekne ze to nemam delat, well done :-) Ja z tebe delam hlupaka? Kdyz nekdo diskutuje, tak aby se neco probralo o rybarine, to neni hned delani hlupaka. Kolikrat si vymyslel slovo ryba, ktere uz vymyslel nekdo pred xxx lety. A ja z tebe delam hlupaka? :-D DD dekuju pekne, preskakuju to, srazka s Piranhou, budu radsi SPAMOVAT jak ostatni a nemluvit o rybarine… :-D

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 21:13 ® foks01
foks01

Dědku neměl si jít k žábě?…nobo musíš mejt nádobí:))

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 21:10 ® foks01
foks01

Piranha sice má zuby ale nekouše,:)

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 21:04 ® 1Mara
1Mara

Pirno dorazíš zejtra nebo né ?

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:54 ® Piranha
Piranha

Jeste nez napis no coment, reknu ti … tak nereaguj na moje texty a mas klid :P ja se nehadam jen jsi se zase pokousel ze mne delat hlupaka, uz jsem ti to jednou psal, tak radeji nereaguj a bude klid, proste to preskoc.Urcite si ja nemyslim a nejsem si vedom, ze bych chtel umyslne vyvolavat hadku.Tod vse!

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:50 ® monaster reakce na …
monaster

já myslel o pangase. ten pepř mám tu jen půl sklenky. řeknu klukům o pár lahviček

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:25 ® Prasek_2007
Prasek_2007

No měla v průměru kolem 15ti cm.Nic pro mně :-)) ))))

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:25 ® BlueShark
BlueShark

Mara: skype :-)

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:24 ® 1Mara
1Mara

Monaster jakej mražák voe já psal o ten citronovej pepř ?

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:22 ® 1Mara
1Mara

Michale jakou dírkou ??? :-D DD

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:22 ® monaster reakce na …
monaster

Mára mám prázdnej mrazák. bude příští tejden

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:22 ® 1Mara
1Mara

Ne ne ten pangas je z dnešní dírdy :-D DD Né je to fakt dobrý ,ale nemusím to mít každej den :-D Monaster tak mi jeden zítra vem sebou ?

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:21 ® monaster reakce na …
monaster

no jedna má velmi dobrá kamarádka....­.....dělá v kuchyni. objednává mi ho od novaca......

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:20 ® Prasek_2007
Prasek_2007

A já se qůli večeři dva dny vohejbám nad dírkou.Jsem já to ale vůl…

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:18 ® cormoran reakce na …
cormoran

Mára: No jó pořád:D

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:18 ® BlueShark
BlueShark

Jednoduse v hypernove maji pangase 1+1 zdarma :-D

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:17 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Kde jsi ho chytil? :-)) ))

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:17 ® monaster reakce na …
monaster

pangas je dobrota a nemá kosti. já ho dělám jen na másle. dneska u Piranhi obalenej. Davide dobrota dík. jinak mám na bifteky a ryby citronovej pepř. origoš ze švédska. kdo by chtěl zkusit písněte. jezdí nám tak týdně asi 10 kamionů

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:16 ® 1Mara
1Mara

Cormo voe máš os.

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:15 ® cormoran
cormoran

Foks: Tak to je v pohodě, dneska už koupíš i hotovku v pytlíku:D Jinak jak jsi dneska říkal, „na oběd ve tři“:)

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:14 ® 1Mara
1Mara

Michale tak to jsme dva :-D DD

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:14 ® 1Mara
1Mara

Mám k večeři pangase opět :-( (

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:14 ® monaster reakce na …
monaster

BS, Piranha: ty vole mateřská školka. nebo klub ješitnejch bab. paka nehádejte se ;-)

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:13 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Foksík: Já už trochu pihatej jsem.Hlavně v létě :-)) )))

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:10 ® BlueShark
BlueShark

Piranha: Proc se porad chces hadat :-(( Ja tu napsal, ze je to netradicni ten anglan pro me. Ze dirky neznam. Ze vidim co vidim tady. A ty z toho vyvodis zase hadani. Umyslne napises, ze to byla odpoved Praskovi ne me a kdo teda reagoval na tu mou z naseho fora co jsem napsal? Jen ty na me. To bylo ale urceny Marovi pokud se nemylim? Proc tedy delas z mouchy slona a hadas se za neco, co vzapeti nebo predtim udelas taky.

A zadruhe jak pises kde je zakazano pouzivat anglana na dirky? Ja neco takoveho rekl? Ty vse otocis uplne vzhuru nohama a jeste proti me. Co takhle se nehadat a cist poradne co pisu a radsi napsat neco ku prospechu fora, coz jsem se snazil zajistit ja touhle tematikou? Chlape ja vim ze vis o rybach vse, ale ja ne, proto vznikl ten muj dotaz a udiv nad pouzitim anglana na dirkach… ;-)

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 20:10 ® foks01
foks01

Prasek-pozor aby ti neskákali tečky :-)

reagovat