Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 446.463 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 31. ledna 2009 v 15:44 ® Piranha reakce na …
Piranha

jinak vegeš nejsem ani náhodou. maso žeru furt :-) ale zeleninka na másle je dobrej oběd.

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 v 15:42 ® Piranha reakce na …
Piranha

poslední příspěvek edited by Monasterus

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 v 15:41 ® Piranha reakce na …
Piranha

Voda: nenech se zmást že ti píše piranha. protože je to zrzavej huneňour jsem u něj píchnout mu s bojlerem. Kdy jedete? a jak a v kolik z Ústí? vejdu se? jinak bych jel. jen by to ještě chtělo stavit se v Chaba u splavu s čeřínkem :-)

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 v 15:30 ® Piranha
Piranha

Za 1. ja jsem reagoval na Praska, ne na tebe.Za 2, kde je zakazano pouzit anglana na dirky.Vim moc dobre k cemu je ten splavek urcenej a nac a kdy ho pouzit.To je to samy jako kdyz feederem vlacim nebo s plavacakem budu feederovat, proc ne.Jen jsem rekl, ze je to proste na dirku taky pouzitelny, ale za urcitych okolnosti a ty jsem psal.Ja rybarim 19 let a vim si rady s anglanem.

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 14:10 ® VODA reakce na …
VODA

jo supr pantofle co zitra jdes s nami na dirky

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 14:09 ® VODA reakce na …
VODA

ahoj kamo ty mas teda apetyt ale vy vegetaryani holt mate smulu ja si dam Candati ryzecek s bramburkem a pivko

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 13:42 ® BlueShark
BlueShark

Mona: to jidlo vypada fakt senzacne. Muj souhlas… To bych mohl porad…

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 13:41 ® BlueShark
BlueShark

Dobre odpoledne pokud prave Vasi rybu neobedvate.

Monaster: Jo musim to zase zacit ja :-D

Piranha: Waglery jsou pro odhoz a pro to, aby pustily koren v pohybujicich se sloupcich nebo proti veteru. Jejich vznik a ucel je jasne danny. Nic takove jako ze to je nesmysl jsem tu nerekl a jestli ano tak beru zpet. Jen mi prijde zbytecne jit na zajice s bagrem, kdyz staci puska. Nebo na vrabce s kanonem, kdyz staci vzduchovka :-)

Je super sledovat to samovzniceni :-) Ja nikdy na dirkach nebyl to uz jsem tu jasne nekolikrat psal. Letos me to minulo prave proto, ze mi bylo zdravotne vazne a je spatne. Na anglana chytam od mala, tak sna dneco vim a mam k tomu i vybornyho ucitele v plavany, ktery me naucil chytat a prisvojil jiste zvyky a vychytavky od Vrchlabi.

Chci na to poznamenat asi toto. Dirku si predstavuju dle obrazku vetsi nez tu na zadku a mensi vetsinou nez je otvor kanalu. Proto mi prijde nejjednodussi nejjemnejsi splavek cca 0.5 – 1.5g Nevim proc bych vyvazoval par centimetru prede mnou waglera 4.5g tolika broky, kdyz staci jedinny na tak malinkem splavku. Tot vse :-)

Piranho, nic proti, ale anglan byl konstruovany prave proto, aby koukala typove jen cervena spicka. Jinak to obachazi smysl a jemnost splavku. Jsou jiste vyjimky, ale zatim jsem jen nepotreboval v nasich podminkach :-) A pokud chytam tak, ze mam splavek na pevno, posledni nejmensi brocek prave dela tu + – cervenou barvu nebo nasledujici pruh. Jde o proporci splavku.

Hezky den a doufam ze jste poridili, ja lezim a lezim a cekam az bude zase ten spravny zivot… :-)

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 13:13 ® monaster reakce na …
monaster

musíš sedět na demnou aby ti vítr nezamotal nos

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 13:10 ® sgt.mooody

Ty vole tak to s tebou musí bejt radost sedět u vody:-D :-D :-D

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 13:08 ® monaster reakce na …
monaster

ještě by to chtělo filet z candáta taky na másle a sklenku červenýho

reagovat
foto/forum/2009/th-img7236.jpg
Sobota 31. ledna 2009 ve 12:49 ® Piranha
Piranha

Clapci ja jdu na ryby posedet az zitra, dnes mam o zabavu postarano, rano cekam na teplou vodu ale nedockal jsem se, bojler kleknul, tak jsem mazal rychle pro novej a odpoledne az stara odtahne do kina s malou, udelam ten s..áč aby bylo se dalo bydlet.Kdo si pujde zitra prohnat feeder na labe.

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 v 9:18 ® sgt.mooody

LojzaRybka:Ne mýdlo mi k nim nedali:Dšmejdi :-D

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 v 9:16 ® sgt.mooody

Ty vole to zas šikmovoký vymysleli věc:-D :-D

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 v 9:13 ® monaster reakce na …
monaster

kurva kucí mám z vás radost. konečně se tu probírá rybařina. Pipoň mi nabídl odvoz na dírky. bohužel mám nějaký povinnosti. štve mně to. ale snad příště. tak aspoň foto mejch novejch pantoflí

reagovat
foto/forum/2009/th-img7228.jpg
Sobota 31. ledna 2009 v 8:09 ® Piranha reakce na …
Piranha

Michale, ale nezapomen, ze se da anglicak dovazit i tak, ze ti kouka jen treba centimetr tycky a pri zaberu, vahou jede pak splavek sam pod vodu.Nevim jak to presne vyjadrit.Proste se dovyvazi tak, aby to byla temer hranice prevazeni.Pak prstem tukni lehce do splavku a uvidis jak pomaze dolu sam.Pakl se policku vynori.Je to opravdu citlivy jako krava.Nemam sice tenhle zpusob v oblibe, ale je to mozna na dirky do 5m hloubky ta nej varianta.

Tomash, ty nechodis na fisle?Myslel jsem ze sem nacpes uz taky nejaky okyse.

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 v 7:52 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Mára: nic ve zlým.Vůbec se nepovažuju za odborníka v chytání na dírkách.Průběžný splávek tam,kde je hloubka vic než dejme tomu 1m je samozřejmně v pořádku.Ale zde se musím zastat BS,není přece jen vhodnější malý 1gramový spláveček,než sice předvážený ale 20ti centimetrový anglán? V díře,která někdy má sama 20cm mi to příjde poměrně humpolácké řešení.Ale určitě respektuju tvůj styl.Jistě k tomu máš své důvody. Přeju ti hodně úlovků. Tomash:uklidni se prosím

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 3:43 ® 1Mara
1Mara

BS nevím co tě tak vitočilo,ale já na angličáky chytám běžně a ještě ke všemu na hloubce větši než je prut to je cca okolo 5m a tam u Patlaloše je to cca 6–9 m .

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 3:41 ® 1Mara
1Mara

Mono derj foto :-D D

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 2:03 ® Tomash reakce na …
Tomash

BS : Masakr jsi ty. Mara1 to má pořešený úplně normálně, je vidět, že o lovu na dírkách víš stejný hovno, jako o rybařině celkově, žádné překvapení…

reagovat
Pátek 30. ledna 2009 ve 22:15 ® monaster reakce na …
monaster

včera projížďka kolem Dunaje v Budapesti. pánové nikdy jsem podobnou řeku neviděl. úcta jinak se to nazvat nedá. pak sem hodím podmínky rybolovu budete čumět. někdy se až za náš ČRS stydím

reagovat
Pátek 30. ledna 2009 ve 21:56 ® BlueShark
BlueShark

# „Dobrý den, # Když chci zkopírovat film na disketu, tak když dám "vložit“, tak se mi objeví # hláška, že na disku A: není dostatek místa. Musím tedy dát „vložit zástupce“ a  # potom už se film na disketu vejde. Problém nastane, pokud ho chci spustit na # jiném PC, objeví se mi „zástupce nebyl nalezen“, přitom v mém PC ten film z té # diskety normálně spustím.: Čím to? # # Miluše Pesťuková" # # a odpověď: # # „Milá Miluško, # Do svojí kabelky také nenacpeš krásný nový kožich, ale lístek s tím, že kožich # je ve skříni, ten se ti do té kabelky bez problémů vejde… # Takže když jsi doma a poečteš si ten lístek z kabelky, že kožich je ve skříni, # tak ho tam i najdeš… # Horší je to, když jsi u kamarádky, z kabelky vytáhneš lístek a přečteš si, že # kožich je ve skříni, věř mi, tam asi ten kožich určitě nenajdeš… # # Ještě jedna nápověda: Kabelka=disketa, kožich=film, # lístek=zástup­ce…,skříň=počí­tač, moli ve skříni = počítačový vir, soused ve # skříni = Hacker, manžel vracející se ze služební cesty a do skříně se # dobývající = BSA (Business Software Alliance)“

reagovat
Pátek 30. ledna 2009 ve 21:31 ® BlueShark
BlueShark

Mara: si delas prdel s tim anglanem ne? Waglery jsou na odhoz a na posledni brok na dno. Tohle je masakr :-D DD

reagovat
Pátek 30. ledna 2009 ve 20:19 ® 1Mara
1Mara

Patalož ty bonzáku to si vypiješ zítra :-D DD

reagovat
Pátek 30. ledna 2009 ve 20:19 ® 1Mara
1Mara

Blbne my tel. tak teď už nato nemám čas tak až přijdu z pívínka tak dám z dnešní exkurze fota , bylo to supr :-D

reagovat
Pátek 30. ledna 2009 ve 20:17 ® 1Mara
1Mara

Michale neboj bez poznámek jen ........ :-D DDDDDDDDDDDDDDDDD

reagovat
Pátek 30. ledna 2009 v 19:52 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Dírkám zdar: dneska super lov. Chytil jsem PD 38cm, Kapra 49cm, cejna a dva okyše akvarijní velikosti.S kaprem jsem se docela přetahoval,ale stroft 0,12mm je držák,tak jsem zvítězil.Naštěstí jsem zdědil docela širokou díru ( Máro – bez poznámek ),tak jsem ho mohl vyhodit na led. Zítra mně čekají závody na revíru " Toťák ",tak jsem nažhavenej…

reagovat
Pátek 30. ledna 2009 v 19:44 ® VODA
VODA

cus co se valis porad ty musis u vseho lezet vid co zitra pry jedete Branany ju a ta nedele plati

reagovat
Pátek 30. ledna 2009 v 18:51 ® foks01
foks01

ááááá Dědek sebou švihnul,jakto že to ten led vydržel? …:)

reagovat
Pátek 30. ledna 2009 v 16:08 ® Patlaloš
Patlaloš

Šly i podoustve.

reagovat
foto/forum/2009/th-img7220.jpg