Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 446.412 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 23:42 ® 1Mara
-
Vidlema
reagovatDDD zítra v devět u tebe .
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 23:41 ® 1Mara
-
Já tě naberu
reagovatDDD
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 23:41 ® Patlaloš reakce na …
-
woe nemám auto budu muset tu dálku pěšky
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 23:25 ® 1Mara
-
Neboj voe mámto pod kontrolou
reagovatDD
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 23:22 ® Patlaloš reakce na …
-
Mára dědek // hlavně nezapomeň co jsi mi dnes volal,snad nezaspím
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 23:08 ® 1Mara
-
Já ti okolo třetí zavolám a řeknemesi jó
reagovatDD
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 22:30 ® cormoran reakce na …
-
Mára: To je dobrý, že už to máš domluvený, zejtra ti dám vědět ok?
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:11 ® 1Mara
-
No je vidět že ti je už líp kámo
reagovatDDDD
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:10 ® BlueShark
-
Let letadla, kapitán hlásí:
„Dámy a pánové, vítám vás na palubě. Náš let probíhá právě nad Tichým oceánem, ve výšce 10000 metrů, rychlost je 900 km/h, teplota vzduchu a …
a do prdele! Mě šlehne! Ježišmarjá, Ježišikriste!“Odmlčí se, pasažéři blednou, panika, křik …
Po chvíli se kapitán ohlásí:
„Dámy a pánové, omluvte mě! Letuška mě polila kávou. Kdybyste viděli moje kalhoty zepředu … .“
Vtom jeden cestující zařve :
„Ty hovado! Kdybys viděl moje kalhoty zezadu!“
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 20:54 ® 1Mara
-
Mooody neser
reagovatDDDD Foksíku tam to bude dobrý spíš na štikolapky. Pirnho ty voe ty jsi už jako já furt chrápu
DD
- Čtvrtek 29. ledna 2009 v 19:19 ® sgt.mooody
-
Vy ste dědci:D
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 19:05 ® foks01
-
BS-at si brzo zdráv,já ti říkal at se nenecháš od monastera líbat na tvář
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 19:03 ® foks01
-
dědek-tak sem byl dnes udělat 6 dír v Bramborách na sobotu,2 hodky sem máčel smáčka a ani drb,tak sem zvědav.jinak sem tam byl uplně sám,nádhera,měl sem pocit že me ze křoví pozoruje predádor,pak začal praskat led jak svin,fakt atmosvéra jakou sem nezažil.
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 18:50 ® Piranha reakce na …
-
Dedku ja zitra nepojedu, je to uz pozde, myslel jsem ze tak okolo 13, bo 14ty.V pul paty uz spim, v 19 vstavam na veceri a pak zase haji.
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 17:24 ® 1Mara
-
Voda v sobotu i v neděli dirkovaná Lucka to vše ví
reagovatDD
- Čtvrtek 29. ledna 2009 v 17:02 ® 1Mara
-
Zdarec hovnolapky
reagovatDD Tak zítra nejedu do práce tak asi někam ráno vyrazím,ale jěště to nevím určo:DD Cormoráne a Pirno zítra jsem domluvenej okolo čtvrtý odpoledne na ten Děčín,takže když budete mít zájem tak vás naberu v Ústí okolo 15,30
DD
- Čtvrtek 29. ledna 2009 v 15:37 ® BlueShark
-
Ahoj rybarici, trosku se mi ulevilo a precetl jsem si ten ranec prispevku. Mam porad nateklou tvar jak sysel a oko. Teploty, ryma kasel do toho
reagovatSnad to bry prejde, uz 3. den lezim ani se nehnu, ale uz jsem za 72 hodin snedl trochu kase a kiwi
Jen tak dal a budu jak 1/4 Pepika Monastera
Mejte se a snad vse bude zase ok a huraaaa s Vama na ryby, ted bych nezvedl ani prut
- Čtvrtek 29. ledna 2009 v 10:22 ® cormoran reakce na …
-
Máro budu to vědět až zejtra ráno, takže to ze svý strany rušim, abyste se stihli včas domluvit…
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 10:10 ® Patlaloš reakce na …
-
Zdarec pytláci
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 8:26 ® Piranha reakce na …
-
kam foku, posli osobku.Mozna bych jel, zkusim sehnat rybky.Docela bych jel nejakm.
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 8:23 ® foks01
-
Piranha-dirkovat jdem aj v nedělu.
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 8:19 ® Piranha
-
Kua asi v sobotu nikam na fisle nepojedu, musim jet na trekov na 10tou juknout na nejakej kotel na pelety,kua ty lidi uz jsou liny jak ten Monster.Ja bych tam jel nejradsi na 7 abych mohl jet pak na ryby.V deset je to vo howne, nez se to tam vyridi a nez se dostanu k vode je jedenact, nebo uz po a to uz je na pikaču.Mozna pojedu odpoledne.Bud labe, nebo belu nekam na hlubsi vodu, nevim a nebo to nebudu lamat a pojedu v klidku rano v nedeli pod most bo soutok uz jsem nezkousel dlpouho
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 8:15 ® Piranha reakce na …
-
Nazdar dedku, vcera jsem mel zapas
reagovatjeden nas ctyrkar onemocnel, tak jsme jely ve trech s tim ze je vsichni vyhulime a jeden zapas se nam skontumuje.Museli jsme vyhrat vsichni tri, aby to bylo 6:2 pro nas. Kdyz jsme tam prijely, tak jsme tam videly hrat jednu babu kulec,tak jsme ji rekly jestli nechce hostovat zapas.Rekla ze jo a vymrskla toho jaryna vole, ze se malem posral
:D:D:D tak ze jsme mely odehrany vsechny zapasy a jeste k tomu jsme vyhrali vsichni, tedy 8:0 jachachacha
:D:D:D
- Čtvrtek 29. ledna 2009 v 0:17 ® 1Mara
-
Co furt máte stím dědkem ??????????
reagovat - Středa 28. ledna 2009 ve 23:57 ® Patlaloš reakce na …
-
jdu na kutě,zdarec dědku
reagovat - Středa 28. ledna 2009 ve 23:53 ® Patlaloš reakce na …
-
dyk už jsem odepsal
reagovat - Středa 28. ledna 2009 ve 23:53 ® 1Mara
-
Voe oranžová obálka vedle přihlášení
reagovat - Středa 28. ledna 2009 ve 23:51 ® Patlaloš reakce na …
-
to musím někde najít
reagovat - Středa 28. ledna 2009 ve 23:50 ® 1Mara
-
Co takhle odpovědět na os ?
reagovat - Středa 28. ledna 2009 ve 23:49 ® 1Mara
-
Néééé ale jeden revírek tam dobře poznávám
reagovatDDDDDDDDDDD
a s mladochama téžDD