Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.222 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 10. března 2008 ve 21:04 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: já vím že ne. a kor ručně :-)

reagovat
Pondělí 10. března 2008 ve 20:08 ® Piranha reakce na …
Piranha

dyt si delam prdel, ja sem rybar telem i duší a nekdy i kuší ale pssss a rybnik bych nikdy nezasypal.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3263.jpg
Pondělí 10. března 2008 ve 12:55 ® monaster reakce na …
monaster

mělo tam bejtr že nemáš noty

reagovat
Pondělí 10. března 2008 ve 12:54 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: Pípa: kucí nehádejte se. jo zasypat by to chtělo. díry v příjezdovce. jinak je to krásný klidný místo. a za to že nemám noty ten rybník nemůže Piranítko :-) veknu krásně a já se na ryby dostanu leda za sto let, dneska neěco, zítra dýl v práci, pozejtří něco… už abych byl v důchodu

reagovat
Neděle 9. března 2008 ve 21:50 ® Piranha reakce na …
Piranha

mam si precti na co sem odpovidal ne.Je tam hovno.zasypat

reagovat
Neděle 9. března 2008 v 17:50 ® pipa reakce na …
pipa

Piranha:nemaš doufam na mysli GLASER .. ??????

reagovat
Neděle 9. března 2008 v 17:37 ® Piranha reakce na …
Piranha

rybnik o kterym jsem uz jako kluk vedel ze je temer bez ryb…zasypat.

reagovat
Neděle 9. března 2008 ve 13:27 ® monaster reakce na …
monaster

09.03.08 ranní výprava s Jardou Carpem. no prostě Kuncák vylezl po zimě z pelechu. poprvé na rybách a přechytal mně potvora . 1:0 pro Jaryna. cejn. teda spíš pidi cejn

reagovat
foto/forum/2008/th-img3253.jpg
Neděle 9. března 2008 ve 13:25 ® monaster reakce na …
monaster

8.3.08 Labe 4–5 nechyceno nic, záběr sem tam. prošvihnut. bílá a hnědá pěna jak z vany. pak odpoledne Střížák a výsledek ještě horší. asi – 0 .:-)

reagovat
foto/forum/2008/th-img3252.jpg
Sobota 8. března 2008 v 19:37 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: no ty smůlu u vody mít nemůžeš když jí znáš jen z vany truhlo

reagovat
Sobota 8. března 2008 v 19:25 ® Piranha reakce na …
Piranha

neboj kazdej vedel ze na to cekas jak na znovuzrozeni, cely dny nenapises ani carku ale jak vidi 999 to hr hnet.Tak a za to budes mit od ted smulu u vody :-D :D:D Kiš kiš

reagovat
Sobota 8. března 2008 v 19:23 ® monaster reakce na …
monaster

lucioperce69: šakla. minul jsem o kousek

reagovat
Sobota 8. března 2008 v 19:14 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

jupí jubilejní 1000 příspěvek do našeho vašeho fora je můj

reagovat
Sobota 8. března 2008 v 18:57 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: Jarda Carp: kur..a já mám ale kámoše :-(( :-(( :-(( asi to řeknu maminceeeeeeeeeeeee

reagovat
Sobota 8. března 2008 v 18:49 ® Jarda carp
Jarda carp

Zejtra deme na Glaser : doufám ,že si mi tam nechal nějaký vuřty píčo eee (oprava) pípo ......sorry

reagovat
Sobota 8. března 2008 v 18:43 ® Jarda carp
Jarda carp

Pípa – no comment

reagovat
Sobota 8. března 2008 v 18:41 ® Jarda carp
Jarda carp

Monaster Já sem zapoměl napsat ,že se neptám lidí ,jako je Pepa ,protože ti mají na PRAVÝ ruce větší sval :-D DDDDDDD a stou pomocí ......to nevím !!!!!:D

reagovat
Sobota 8. března 2008 ve 13:37 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: beru to s humorem neboj prcku :-) a neseď u toho pc furt. je MDŽ tak makat pomáhat ženě huš huš

reagovat
Sobota 8. března 2008 v 8:16 ® Piranha reakce na …
Piranha

Zmijovku nedam kamo, a ber to se srandou ty pakoni.

reagovat
Sobota 8. března 2008 v 7:23 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: počkej ty pakoni. asi na rybách náhodou sjedeš do vody. víš co jsme ti slíbil? když mě bude sr..t utopím ti zmijovku........no nic jdu do roboty.

reagovat
Pátek 7. března 2008 ve 23:38 ® Piranha reakce na …
Piranha

:D

reagovat
Pátek 7. března 2008 ve 23:37 ® Piranha reakce na …
Piranha

Monaster vs Kuncak> jaryne nedelej to vole sice budes moc chodit na ryby a mit nejakou tu kacku navic ale ta bolest ty prdele ti za to nestoji, znam chujastera. Musis bejt vychcanej jako ja.Vydelam 20 a reknu … kua zese mesic na howno 10 litru kdo s toho ma vyzit.A 10 je jasnejch a jak to udelat s prichodem k vode?.Spakuj si cajk do kary a v sobotu… Kuuuuuuuuua zase prescas a za hovno, neni co resit.

Ja sem zase tak inteligentni, no.

reagovat
Pátek 7. března 2008 v 11:15 ® pipa reakce na …
pipa

Kuncaku: ty hašišaku chabackej … a me treba muzeš podavat mejdlo … :-)) ) a už nedelej ostudu … a mrkni na tatku to je PAN RYBAŘ … priprav zatim buřty na taborak zachvili jsem na Glasru …

reagovat
Pátek 7. března 2008 v 9:48 ® monaster reakce na …
monaster

Jarda Carp: hele mám pro tebe řešení. nastěhuj s eke mně do podnájmu. vejplaty mi dáš jen půl a ušetříš. na ryby tě pustím protože budem jezdit spolu :-) jen bys musel přestat prdět ;-)

reagovat
Pátek 7. března 2008 v 9:35 ® Jarda carp
Jarda carp

Tak hoši ,dem na to …přpravil jsem si nádobí,promazal navijáky,nabrousil háčky.Spočítal sem kolikže přes tu zimu mám našetřeno bankovek na benzín do postrkovadla k rybám.Smutně konstatuju ,že mám 21,50 KČ,zbytek má žena.Prej potřebuje starší mikrovlnku,led­nici,pračku a kamna vyměnit za nové…(ještě ,že né mě).Na důkaz ,že naše manželství neutrpí újmy -vzdávám se nároku na nový,stojan,echo­lot,člun,bivak a zájezdu do Norska.Doufám,že nikdo nemáte podobné problémy,jako já..

reagovat
Pátek 7. března 2008 ve 2:06 ® pipa reakce na …
pipa

Blue žralok: ja vim moc dobre ze sem tam nebyl !!!! no ale když byl u me Kamil … tak se jen smal … jak mu dopřaváš .. :-)) ) nesmiš zapomenout že mame CB … :-) .. uz bys me taky mohly spolu zahančit …

reagovat
Středa 27. února 2008 v 11:31 ® BlueShark
BlueShark

Pipa: Kamil 5+2 byl jsem u toho a mam to napsany :-) Tys tam nebyl tak prosim Te nekecej blbosti…

reagovat
Úterý 26. února 2008 v 9:55 ® HaD
HaD

b.gun: mohl by ses prosím pana hospodáře č.1 (p. Kava) zeptat, o jaké ale i „rádoby odborné reportáži“ mluvil? Rád bych se podíval.

reagovat
Pondělí 25. února 2008 v 7:27 ® monaster reakce na …
monaster

Já včera seděl pod Svádovem. jedna jízda kachny a jednou jsme měl na prutě cosi. boj jak z čítanky. bohužel má horlivost a 18 vlasec a byl konec. snad příště.jinak ve vodě kus níž uhynulý kapr cc70–80cm.

reagovat
Neděle 24. února 2008 ve 22:35 ® pipa
pipa

panove tohle si nemuzu odpustit !!!! dnes to fakt bylo touživi jak blazen … ta voda se uplne vařila … asi 5 kapřiku 2 cejnaci a jeden jesen … par promarneno .. me to moc leka to brani … chyceno 2 lidech … škoda ze Kamil neduveřoval ?? bežel do Olšinek plno rybařu a nikdo ani nnn…

reagovat