Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 445.139 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 24. ledna 2009 ve 12:27 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Jako čerstvě nezamněstnaný bych si pro peníze na poštu chodil i 5× denně. Ale je to tvoje iniciativa,tak to budu respektovat…

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 ve 12:25 ® LojzaRybka
LojzaRybka

foks>tak to se přidám k finanční pomoci,já ještě o cajk zatim nepřišel,ale dovedu si představit co by to promě znamenalo,o práci nemluvě,ale vtom mu nepomůžu

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 ve 12:25 ® foks01
foks01

navíc pak bude muset doložit účtenky že to neutratil za bůh ví co..ale toho se asi obávat nemusíme.

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 ve 12:23 ® foks01
foks01

Lojza.ne není Prášek-no chtěl bych mu to pak předat celé,bude to tak lepší než aby si furt chodil na poštu,

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 ve 12:21 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

foks>neni to sranda??

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 ve 12:21 ® Prasek_2007
Prasek_2007

A proč né na jeho? Nic proti,ale není to jednodušší? Nebo je chceš nejdřív investovat,aby se holky okotily? :-)

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 ve 12:20 ® foks01
foks01

aktuálně budu zveřejnovat dárce a stav sbírky.

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 ve 12:20 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

foks>co se stalo?????

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 ve 12:19 ® foks01
foks01

pipa-lucio nedávno přišel o práci a včera mu z auto ukradli výbavu…asi nejjednoduší bude poslání složenky na mou adresu .jste pro?

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 ve 12:11 ® pipa
pipa

nevim co se stalo ale tež přidavam lovaky..

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 ve 12:06 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Pokud mě vezme na okouny,tak dorovnávám :-)

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 ve 12:00 ® foks01
foks01

hoši,byl sem se ráno projít a dostal sem docela dobrej nápad,když se nám na Lucia začala sypat jedna pohroma za druhou taky bych rád vyhlásil veřejnou sbírku pro Lucia na rybářská náčiní,ted se můžem ukázat jaký sme kámoši a kolik držíme při sobě,sem ochotnej dělat výběrčího a s každým se domluvit jakým zbůsobem poslat peníz,takže já začínám a vkládám 300kč.

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 v 8:37 ® pipa reakce na …
pipa

Piranha: asi tě zablombuju do navěsu a maš to gratis Travel en fišink :-)) ))))) po cele EU …

reagovat
foto/forum/2009/th-img7069.jpg
Sobota 24. ledna 2009 v 8:29 ® pipa reakce na …
pipa

Ty si Mistr Piranaku :-)) )))))

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 v 8:24 ® Piranha reakce na …
Piranha

Moc se nevytahuj ty obří hlavo.Proste ses vocas co posle kamion na druhou stranu sveta a treba se tam poserte :-D :D:D

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 v 8:21 ® pipa
pipa

Tak už mam komplet nařadičko na feeder .....

PS: těž se Piranaku, ti ukažu JAK NA TO !!!! :-)) ))

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 v 7:35 ® monaster reakce na …
monaster

Luda: disponent NAD je disponent nákladní automobilové dopravy. Mám na starosti komunikaci s klíčovými zákazníky v Čechách, Německu, Anglii, Holandsku apod. od přijmutí poptávky, přes zpracování cenové nabídky, zajištění předání přepravy dispečerům, kontrala průběhu přepravy, následně avízo že bylo složeno končí to fakturací. Mezi zákazníkama jsem měl pár velkých firem. asi největší zákazník co mám je Belden Wire. největší kabelovna na světě s pobočkama různě. u nás v děčíně například, v Německu několik desítek, v Holandsku , anglii atak. třeba včera ráno zavolali ž do hodiny chtějí auto v Budapešti nalkládat do Holandska. není problém. z Holandska pojede po tutéž firmu do Anglie, z Anglie zpátky do holandska, pak znovu do anglie a pak do čech nebo maďarska. zatím svých 50 kamionů + pár okolo uživíme

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 v 7:23 ® monaster reakce na …
monaster

luda : dopravím neboj :-)

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 ve 2:47 ® 1Mara
1Mara

Je to kráva když se nepodívá na profil :-D DDDDDDD Normálně tady uchcávám smíchy, zítra mu budu volat ten se bude divit :-D DDDDDDDDDDDDD­DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 ve 2:45 ® b.gun reakce na …

1Mara: Jsem si říkal, proč po sobě s Patlalem tak jdete, když se znáte …

reagovat
Sobota 24. ledna 2009 ve 2:35 ® 1Mara
1Mara

Jinak klucí teď vracečka z hospody a dobrá nálada a tady to taky žije tak jak má tak jsem moc rád že konečně je to vše tady v poho.
A taď k Patlalošovi :-D DDDDDDDDDDDDD­DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To je docela v poho chápuťě, Ale příště až se začneš pouštět do Fóra tak si prohlídni taky fotky ským vůbec mluvíš ty krávo jeden :-D DDDDDDDDDDDDD­DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Todle až řeknu klukům na netu tak nebudou věřit že ty " zrovna ty " jsi tady ze mně děláš prdel :-D DDDDDDDDDDDDDDDDDD Jinak ty krásko tobě vysazuji ryby na tvůj rybník :-D DDDDDDDDDDDDD­DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD­DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 23:31 ® Luda reakce na …
Luda

Hele, se mnou je to nejisty. Jedu „v civilu“ bez klacků. Dopravíš se sám?? Jo mám dotaz. Co je disponent NAD. Já že jsem fakturant NAD.

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 23:20 ® Luda reakce na …
Luda

Ve všebo kde? Na Růžku, nebo Lidl? Jo a jak zpátky? Ja musim bejt v 10. 30 zpátky v TP. Přijede návštěva.

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 23:14 ® monaster reakce na …
monaster

tu si kupuju furt. dobře. počkej jak ti budu chybět :-)

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 23:11 ® LojzaRybka
LojzaRybka

monaster>ti koupim tresku,ty to stejně nepoznáš:))

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 23:06 ® monaster reakce na …
monaster

Lojza: dokud mi nenecháš chytit mníka nikam nejedu. máš peška

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 23:05 ® monaster reakce na …
monaster

Luda: ta ludra piranha zdrhne ženě než bude chtít nějakou práci. můžeš mně ve všebo nabrat na 7:45 :-)

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 23:04 ® LojzaRybka
LojzaRybka

monaster>škoda já myslel že bude klídek :-)) )

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 23:01 ® Luda
Luda

Ahoj, sleduju forum a chci se zeptat v kolik rano jdete na Labe, že bych se přijel podivat. Jsem z TP.

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 22:47 ® monaster
monaster

a potěším vás bejci. Holandsko zatím nic. takže s emně nezbavíte.

reagovat