Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 445.073 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 23. ledna 2009 v 17:44 ® 1Mara
-
Není to zombí Monester ?
reagovatDDD Pirno kdo je sakra Dědek ?
- Pátek 23. ledna 2009 v 17:44 ® lucioperce69 reakce na …
-
foks: nechte si toho vy dva přející zmetkové
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 17:44 ® lucioperce69 reakce na …
-
mára: ve tři sme to balili přišel ete jeden 33 cm na rybku takže já spokojenost komeník nula
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 17:43 ® foks01
-
no když se daří tak se daří:)
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 17:42 ® Piranha reakce na …
-
Dedku netlem se nebo budes do smrti bezrybka.
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 17:41 ® 1Mara
-
Foksíku a to ještě nevíš že je nová móda bejt bez práce a ještě si nechat šlohnout udice z auta
reagovatD Vid Lucko
DD Sorry já musel
DD
- Pátek 23. ledna 2009 v 17:41 ® tutamilan
-
ok,vezmu si radši neprůstřelnej ohoz a ochraný brejle :P
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 17:39 ® foks01
-
tuta-jen si dej bacha,Pirna to fakt používá jako luk a v poslední fázi zdolávání mu vystřelí špička z prutu:)
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 17:36 ® tutamilan
-
tak to se na zitřek už těšim,na parmu se kouknu moc rád,tak odkud jsem se přistěhoval nejsou,tak s nima nemám téměř zadnou zkušenost.navíc pokud chytáš tak velký,poznám tě určitě podle toho luku
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 17:36 ® foks01
-
hádejte kdo vás pozdravuje,jo a nemá klobouk tak to možná bude těžší:)
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 17:31 ® 1Mara
-
Foksík
reagovatDD
- Pátek 23. ledna 2009 v 17:30 ® foks01
-
Pirna-tak proč chodíš k vodě v převleku žabáka z Pána prstenů?
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 17:28 ® foks01
-
tak jo,a né že je budeš doma máčet v octu aby se jim okounci vyhýbali,a koukej to dohnat
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 17:28 ® Piranha reakce na …
-
Foxi ty rypáku jeden, ja jsem cista arijska rasa blond a modry oci, cgtel jsi ric ze mne pozna jak tam stojim a mam klacek vohlej do luku a rvu se s 890kou parmou, tak podle toho mne znaj lidi u vody
reagovat:D:P:P
- Pátek 23. ledna 2009 v 17:26 ® 1Mara
-
Játije zítra koupím jó
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 17:25 ® 1Mara
-
No jako že sám za svojí osobu , že mito nevadí nejsem žádnej velitel né to je přeci Pirnha a ještě jsem mu tendle týden nezahlásil osobku
reagovatDDDDDD jakou jsi ty psal
DDD
- Pátek 23. ledna 2009 v 17:25 ® foks01
-
Mára-dendrobeny sem nesehnal-tak v neděli bych taky šel.
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 17:24 ® 1Mara
-
No to je jasný a zítra asi nikam nejedu ale jsme domluvení se sluníčkem
reagovatDD že pujdem na ně v neděli tak si kup dendrobeny
DD
- Pátek 23. ledna 2009 v 17:23 ® foks01
-
Mára-co to znamená to Já sám si sám – Vítej mezi námy.:DDD
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 17:21 ® foks01
-
lucio-krasavci,asi dám taky výpověd:)
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 17:20 ® foks01
-
Mára-tak ,byl jsi tam?…byl sem ted v rybářství a mluvil s prodavačem,řekl mě o nesvazovce,jo to velká prej jak márina,velký líni a okouni,tak to někdy pojedem prozkoumat,
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 17:19 ® 1Mara
-
Co voe ty už jsi doma jó ?
reagovatDD
- Pátek 23. ledna 2009 v 17:18 ® lucioperce69 reakce na …
-
foks: zavři oči ať ti nevypadnou
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 17:16 ® 1Mara
-
Ještě jednůc
reagovatD
- Pátek 23. ledna 2009 v 17:15 ® 1Mara
-
Nazdár hovnolapky,jedu z práce a tel. volá ten kterej tančí se sluníčkem že je na dírkách a ať se stavím na cígo. Při příjezdu ho vidím jak zdolává rybku a hele on okoun 38cm,větší mu prý spadl a jednoho 36cm už taky vyndal tak jsem ho hned zblejsknul a tady máte důkaz. Jsou pěkně tlustý před vítěrem
reagovatDD
- Pátek 23. ledna 2009 v 17:08 ® 1Mara
-
Tutamilan- nevidím vůbec žádnej důvod proč by jsi sem knám na fórum nemohl přispívat těma bludama
reagovatDD které zde z nudy tvoříme . Já sám si sám – Vítej mezi námy.:DDD
- Pátek 23. ledna 2009 v 17:00 ® 1Mara
-
Takže pro Šuliho já jsem na tu tvojí legraci "jak ty tomu říkáš " reagoval sám za sebe , ještě jednou ti to zdurazňuji,SÁM ZASEBE !! A to že si děláš z nás prdel je jen tvoje chyba za kterou si odemně dostal odpověd a teď se už jen vymlouváš aby jsise ztoho vymluvil,a vzal si sebou kolegu co ti to jakobi potvrdí, mně to vůbec nezajímá a já tobě osobně říkám ještě jednou mně nazveš anální krávovynou tak mi věř že dokážu taky hodně kousat a kousnu tě tak do řiti že se budeš divit,nejsme spolu žádní kamarádi, aby jsi si ke mně todle dovoloval !!!!!!!!! Pro Maxwell- Co ty jsi zač vůbec tě neznám, hájíš tady provokatéra a ještě o tom víš že to bylo schválně,nenapíšeš sem na fórum ani řádku a pak nám tady chceš kázat morálku ? ! sám nad sebou se napřed zamysli než vypustíš krávovinu z pusy !! Pataloš- jsi taky frajer jen číst naše příspěvky a pak se víst nějakym Maxwellem a dělat si prdel,to umí každej blbec,ale hoší abyjste tady snáma přispívali do fóra , dělitse o skušenosti a zážitky nato jste líní nebo máte jinej důvod proto,ale to je vaše věc. Doteďka tadyto fórum nikdo neznal a jeden mladej neuváženej provokační krok a celej net je o hádkách a to mně nebaví,!! Takže pánové budte tak hodný a nechte naší supr partu na pokoji nebo se do ní přidejte , ale neurážejte a nevyvolávejte zbytečný hádky !Jestli to budete chtít ještě nějak řešit, tak budu reagovat jen na osobku, tady to fórum si to nezaslouží poslouchat hádky , doufám že jste to pochopili vy tři .Lovu zdar.
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 16:48 ® tutamilan
-
no to asi jo
reagovat,ale aby byl opravdu tam u té konstrukce.ale jak jsem to tak obhlížel tak to tady pblíž asi jinde moc chytatelný nebude.
- Pátek 23. ledna 2009 v 16:45 ® foks01
-
neboj,myslím že bude jediný u vody s klackem.
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 16:30 ® tutamilan
-
no pokud bude mít čepici,bude sedět a potichu tak to nebude dle tvého popisu jednoduchý ho poznat
reagovat