Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 445.073 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 23. ledna 2009 v 16:29 ® tutamilan
tutamilan

dobrá,tak se teda přiznám,je to můj největší úlovek tak proto ho mám na fotce.dravce který by stály za foto jsem zatím nechyt :-) ,ale i tak mám radost i s malejch úlovků.proto jsem se taky přistěhoval sem,tady prej chytí velky ryby i takovej hovnochyt jako jsem ja :-))

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 16:27 ® foks01
foks01

tuta-Piranhu poznáš,ošklivej zrzavej mozol ,pajdá a šišlá,nejde přehlédnout :-)

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 16:25 ® foks01
foks01

Piranha-takže to si byl ty kdo na mě nechal pršet plotice:)

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 16:24 ® foks01
foks01

tuta-tak si nejdřív měl očíhnout co maj za živý,napsat do oblíbených a vyfotit:))…pak bys to časem změnil až bys něco vytáh

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 16:01 ® tutamilan
tutamilan

no tak to se asi stavim,alespoň na pokec.jak tě poznám?budeš někde v blízkosti té modré konstrukce co vede přes vodu?

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 15:46 ® Piranha reakce na …
Piranha

tuta: ja pod mojzir chodim, ani nevis jakej tam mas krasnej rajon.V sobotu mam plan tam jit zafeederovat od rana do obeda, tak se muzes stavit a pokecame.

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 15:44 ® tutamilan
tutamilan

tak to nevim,ja koukal jen po živejch,potřeboval jsem rybu na fotku,a kdybych měl uzenou tak by to focení asi nevyšlo bo bych ji spapal:)

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 15:40 ® fish-team-voda
fish-team-voda

tutamilan:ani úzený?

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 15:40 ® tutamilan reakce na …
tutamilan

tolstolobejky už taky neměli :-))

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 15:39 ® tutamilan
tutamilan

bydlím v Mojžíři,k řece kousek,ale moc lidí sem asi chytat nechodí.

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 15:37 ® iceman
iceman

tutamilan- jsi si mohl koupit tolstolobika :o)

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 15:35 ® Piranha reakce na …
Piranha

tuta> kde ze to presne bydlis u Labe.

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 15:34 ® Piranha
Piranha

Lisko bilinska, neser strejdu Piranhu, nebo te kousne do prdele a sesle na tebe amazonske woodoo :-D :D:D

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 15:25 ® tutamilan
tutamilan

no protože jsem nic jinýho než toho kapra v tescu nesehnal :-))

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 15:24 ® tutamilan
tutamilan

aha,celkem snadno zapamatovatelný pravidlo:))

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 15:21 ® foks01
foks01

tutamilan-pěkný je že tvé oblíbené ryby jsou štika,candát a pak tu seš na fotce s kaprem:)

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 15:19 ® foks01
foks01

tutamilan-jo občas sem někdo přijde si vylejt zlost,…a jedno z napsaných pravidel je každý týden napsat Piranhovi do osobky že je vocas:)

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 15:16 ® tutamilan reakce na …
tutamilan

ctít by se měla veškerá pravidla,ale když jsou nepsaná,nemužu si je přečíst a tak je neznám :-)) ,rozhodně to ale vypadá,že tu máte nějakáho narušitele klidu?

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 15:09 ® foks01
foks01

Patlaloš , tutamilan-welcom :-)) …a ctěte nepsaná pravidla fora.

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 v 15:07 ® foks01
foks01

šuli-už mě nebaví tu číst jak se do nás trefujete,nikdo tě nezná a přijdeš si sem dělat prdel se smasenou parmou,nevím co se pak divíš že po tobě vyjíždíme,s těma análníma alpi. se už přestan ohánět,mi tu sme prostě kámoši tak nevim proč by sme se nepodrželi, jestli se ti to nelíbí tvá věc,ale prosím tě nedělej tu zas zlo,.....lovu Zdar

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 14:57 ® Piranha reakce na …
Piranha

Chytal jsem na labi a biline, bez ryby.Podle mne jsou ryby strasne postraseny a jsou zalezly nekde v hloubkach, za kameny, nebo nekde v podjezi, nebo podemletym brehu.Je to tu obsypany kormoranama.Kor na biline, tam kdyz jdu se dycky zvedne hejno a letej pryc.Ryby se bojej.

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 14:15 ® tutamilan reakce na …
tutamilan

už jste letos někde chytali?

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 13:47 ® tutamilan reakce na …
tutamilan

no radši se zeptám,už jsem potkal lidi,kteří neradi do svého kolektivu někoho přiberou.jinak rád se k nějaké vaší akci přidám,jen mám zatím problém v tom,že nevím kde tu jaký revír je.zatím chodím jen na procházky k Laby kousek od mého bydliště.

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 13:41 ® Piranha reakce na …
Piranha

tutamilan> proc by jsi sem nemohl chodit, radi budem, kdyz se pridas.Jsme celkem dobra parta z UL a okoli a rybarina, spolecna rybarina je supr vec.

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 13:40 ® Piranha
Piranha

Šuli> kdyby jsi to napsal takhle hned, tak se nemuselo nic dit.Pokud si chces delat srandicky, tak pak zase s tim smajlikem, nebo jdi tam, kde je nejakej srandoserver.To, ze jsem myslel, ze ses z decina, to vyplyvalo z te fotky, kterou potvrdili i jini lide.Udelal jsi tu zmatek a na to tady kazdej kasle.Pokud se s nama chces bavit, tak ok, ale v klidu a ne sem sr…at nejaky fotky masaru a tak.Pokud se s nama chces bavit o flekach, mistech a tak, tak nevim proc by ses nezaregistroval­.Trva to par minutek.Domlouvame se tady a ruzne planujem akce.Co ty vis, treba by ses taky nekdy pripojil a zachytal spolecne, je to prdel.Ja proti tve osobe nic nemam, byl jsem jen proti tvemu vystupovani a chovani tady.Prijdes a napadas nas za nejaky trensparenty.Vubec jsme se nikdy nejak na tuty nedomlouvaly, ze neco takovyho na 100% udelame, jen jsme se o tom bavili a predstavovali si jaky by to asi bylo.

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 13:19 ® tutamilan reakce na …
tutamilan

no tak aspoň něco :-) ,a co ryby,už berou?

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 12:27 ® Patlaloš reakce na …
Patlaloš

Mě to vadit nebude jsem tady asi hodinu nahlášený :-) Nazdáááááááááááááár naplavenino :-)

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 12:25 ® tutamilan
tutamilan

ahoj Ústečtí kolegové,jak se tady u vás rybářům daří?Přistěhoval jsem se a chtěl jsem se zeptat zda se mezi vás můžu vtírnout??

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 12:17 ® Patlaloš reakce na …
Patlaloš

maxwell // mě už jooooooooooo a vzal jsem celosvaz,loni jen krajská ten začátek byl slabší :-((

reagovat
Pátek 23. ledna 2009 ve 12:16 ® maxwell

Už se ti letos zaplatila povolenka? :-))

reagovat