Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 445.055 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 23. ledna 2009 ve 12:16 ® Patlaloš reakce na …
-
Hm to je pravda,soráč
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 ve 12:13 @ ??? reakce na …
-
Já za to nemůžu.Když ty ryby jsou tak levnej a dostupnej zdroj masa
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 ve 12:06 ® Patlaloš reakce na …
-
Šuli // ty masařko
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 ve 12:05 ® Patlaloš reakce na …
-
maxwell // Neblázni,je jistější tady klátit malého kluka než si otírat hubu o zástupce MO
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 11:45 ® Patlaloš reakce na …
-
MOC SE NEČIL NEBO TAKY DOSTANEŠ PO ČUNI
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 11:45 ® maxwell
-
Normálně sem vůbec nepíšu, ale z toho co zde předvádějí někteří jedinci je mi fatk zle. Jestli si myslíte, že ochráníte trofejní ryby chvástáním, plkáním a vyhrožováním malému klukovi rozbitím držky, tak je mi vás opravdu upřímě líto. Nevím jestli si to uvědomujete, ale ten kluk neudělal vůbec nic za co by se měl být pranýřován, jen prostě využívá toho, co mu umožňují součastná pravidla.Jestli chcete něco změnit zvedněte svá pozadí a jděte na schůze MO, tam si můžete vybít své emoce.Transparenty jsou naprosto mimo mísu. Btw. jestli každý z Vás začínal jako ortodoxní pouštěč, tak se upřímě omluvím..... PS:Šuliho znám osobně, takže jsem již od začátku věděl o co se jedná…
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 10:54 @ ???
-
Piranha: Tak si to dáme dohromady.Jak níže psal Mara,tak pokud myslim něco z legrace tak u toho udělám smajlík.Za příspěvkem pod fotkou s parmou jsem smajlíka udělal.Nikde jsem nepsal,že jsem parmu chytil já,je to pouze zkopírovaná fotka z konkurenčního webu.Ano,přiznávám že jsem vás tu chtěl trošku podráždit,ale to co jsi předvedl ty, je trošku silný kafe.Následně se nechali strhnout i ostatní,jak je Alov trefně nazval „anální alpinisti“.Chytli se tě za rukáv a začli na mojí adresu sypat hromady nadávek. Přes rudý oči jsi si ani nedokázal dát dohromady pár souvislostí.Třeba b.gun napsal,že já jsem Tepličák,což jsem psal i v naší předešlé debatě, a ten borec na fotce je z Děčína. Tvoje nařčení,že jsem od vás chtěl znát nějaký místa na chytání,je lež. Pokud si vzpomínáš,tak jsem se pouze ptal do kolika budete na pláži šaškovat s transparentama jak jste zde prezentovali,jelikož jsem ten den chtěl jít chytat a o dav za zádama jsem neměl nejmenší zájem.Mimochodem nikdo tam ten domluvený den nebyl,pouze jste tady dělali machry.Následně ty jsi se do mě hned pustil,jak máš asi ve zvyku,že se dá chytat i jinde než na pláži,ale nějakýmu „cizákovi“ to vyprávět nebudeš(což po tobě nikdo nechtěl).Odpověděl jsem ti,že mi nic nemusíš prozrazovat,protože z vašich fotek je každému jasné kam chodíte chytat.Tím naše debata zkončila.
Pokud vystupuješ stejně impulsivně ve skutečnosti,jako tady na webu,tak upřímě lituju tebe,i tvé okolí. Několik let chytám cíleně kapry a pouštim je.Pokud vidim jak někdo zmasí hezkou rybu(nejen kapra),tak mě to mrzí,ale to je jediný co zmůžu,má na to právo.Až bude porušovat zákon,tak mu můžu nadávat,vyhrožovat,popřípadě ho fyzicky usměrnit.
To je asi tak celé.Co si myslíš ty,je my jedno,ale chtěl jsem vše uvést na pravou míru,aby na mě nezůstali ležet urážky a lži které jsi na mě nakydal.
Přikládám svojí fotku,aby jsi případně nekonfrontoval nějakýho mladýho kluka z Děčína,kterej se ještě hledá.
reagovat - Pátek 23. ledna 2009 v 8:49 ® Piranha reakce na …
-
Alov> proc by jsi sem nechodil, radi se s tebou tady podelime o nase ustecke zazitky a radi vyslechneme treba zazitky z druheho konce sveta.
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:16 ® BlueShark
-
To si jen tak zpivam
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:16 ® BlueShark
-
Ryba bez ryby, jako zena bez zeny
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:08 ® 1Mara
-
Alov v pohodě
reagovatDD
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 23:04 ® Alov
-
Tak k mému příspěvku, který tu lehce rozvlnil jinak klidné místní vody… 1Mara > Mé vyjádření o análním alpinismu nebylo myšleno konkrétně proti tobě, tak nebud stahovačný. Spíš mladší přispěvatelé by si NĚKDY mohli šáhnout do svědomí. Ale život je naučí. Byl jsem stejný, proto si o tom myslím své a pousměju se tomu. Mám 14ti letého syna (mimochodem taky rybáře), takže do těch klackovitých duší těhle kluků trošku vidím. Naštěstí toho mého zatím oklikou puberta obchází
reagovatPiranha > Nezlob se na mě, ale ten tvůj příspěvek mi zrovna jako pohodové strašení nepřišel. Ale budiž. Když to říkáš, tak ti to věřím a za to co jsem napsal se omlouvám. No nic. Nejsem nijak konfliktní typ, akorát prostě občas co na srdci, to na jazyku. Už vám tu nebudu prudit…
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 22:39 ® Michal/
-
Piranho< Tady máš něco o parmách
reagovatMám to jako večerníček. www.vimeo.com
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 21:35 ® cormaxx
-
Piranha: kde si pls kupoval to pletivo na košíčky?
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 20:09 ® 1Mara
-
No to je jasný
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 20:08 ® foks01
-
Mara-hned jak to roztaje ,tak nfuknem člun a pojedem někam na pruhatý.
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 20:03 ® 1Mara
-
Foksíku svatá pravda, přeci se nebudeme hádat sami mezi sebou kvůli pitomovi kterej není ani zaregistrovanej .:DDD
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 20:01 ® foks01
-
Mára-je to dáno taky tou zimou,jak nemužem chodit na ryby tak máme deprese pak to tu ventilujem,ale neboj,jeste tak mesíc a vyrazíme na candátí jezero na cejny,okouny a candoše ,pak ti bude nějakej Alov u kořínku:)
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 20:01 ® 1Mara
-
susáku rypáku neséééér
reagovatDDD
- Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 20:00 ® 1Mara
-
Kua já promáč tlačítko na klávesnici
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:59 ® sus1
-
Si zkus??!!
reagovat))
- Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:59 ® 1Mara
-
Né Alov nic neřeš kašlu nato já se s dobrýma rybářema nechci hádat a ani nic řešit. Jemy to fuk ahoj .
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:57 ® 1Mara
-
No právě, ale to my nevadí ať napíše svůj názor ,ale ať neuráží nás .Když mi napíše že rybám hovno rozumím a neumím chytat tak to po pár diskuzích odněj vemu a uznám že má pravdu,prosťě je lepší,ale nebudu mu psát že je řitolezec ! Kuva já jsem tak vytočenej
reagovatDDDD
- Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:53 ® foks01
-
Mára-netuším proč to ty lidi dělaj,neznaj nás a řešej po čem jim nic není…když se normál bavíme tak tu nikdo nic nenapíše a pak sem akorát přijdou kalit vodu.
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:50 ® sgt.mooody reakce na …
-
foksíno nooooo taky je tady toho přez noc napsáno hafo,tak už tu dřepim od 4 no
reagovatJen nemůžu spát…
- Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:49 ® 1Mara
-
Ahoj Foksíku . Mislíš si že jsme tak špatní aby nás někdo takhle urážel ? Alov- já jeho příspěvky čtu,a jeho humor beru ,ale to neznamená že když mu řeknu že sním souhlasím tak mu hned lezu do řiti, což Alov asi mněl na misly ????? Počkám ažse vyjádří jeto přeci taky oněm .
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:47 ® foks01
-
moody-tsi voe pamatuju jak si tu seděl už od 4 ráno závisláku:)
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:46 ® sgt.mooody
-
Foksíno no to jo
reagovatnakecáte tady toho jak nas**no:D
- Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:45 ® foks01
-
Mara-tak si toho smajla u mě odmysli.
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:45 ® sgt.mooody
-
Mara no to já taky ale de oto jestlo to tak hany taky dělá…
reagovat