Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 445.055 zobrazení | 12.772 odpovědíPánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:44 ® foks01
-
Mára-to víš,sme nejsledovanější ze všech for,tak si chtej taky ohřát svou polívčičku:)
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:42 ® 1Mara
-
Víš Mooody já kdyš si dělám prdel tak vždy se smajlíkem.
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:39 ® sgt.mooody
-
Tak to jo,no psal mi na osobku že je to jen sranda tak nevim
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:37 ® 1Mara
-
Já to nemyslím nějak zle ,prostě mně jen zajímá proč Alov tady snáma na Ústeckém fóru moc nepíše a pak napíše svoje vyjádření k určitejm lidem a uráží je ,i když třeba já nic nebo jiní nic neprovedly a jsou nazváni análnímy kravinami, to mně prostě přijde že to vše je jinak , tak se ho jen ptám jakto myslel .
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:31 ® sgt.mooody reakce na …
-
Mara na to kašli
reagovatbez tebe by to tu nebylo ono dědku
Seš jako velká porce kuřete a piranha je jako obloha,foksíno jako brambory,lucipéro jako pár hranolek navíc a cormouš jako dezert a já jsem ten co vás žere
- Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:27 ® 1Mara
-
Alov tendle výrok si může každej vyložit jinak,slušně prosím
o přeložení a konkrétní vysvětlení jak to mám pochopit. Nechci se tady na fóru nějak hádat nebo dohadovat,ale mně to přijde že jsi mněl na mysli konkrétně mně jako,análního alpinistu ??Trošku mu to tady zavání tím, že někdo tady napakuje 50 příspěvků denně a začne mít pocit, že ve svém fochu je bůh a rozhoduje o všem. Pak má kolem sebe pár análních alpinistů, kteří mu krásně sekundujou a máme tady davové šílenství.
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:23 ® sgt.mooody
-
OK dědku
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:23 ® iceman reakce na …
-
Ploučnici jsem poslední rok vynechal, důvody jsou jasné, znám leší revíry kde si zachytám :o) Více teď věnuji P mušce a začínám si hrát s vláčkou tak snad letos na ní dojde.
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:21 ® Piranha reakce na …
-
Ser na to, uz se o tom nebudu bavit a ty se taky o tom nebav.
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:15 ® sgt.mooody
-
Pirna to bych chtěl docela vidět,jak honíš nákýho spratka kolem rybníku nebo řeky
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 19:09 ® Jarda carp
-
iceman: promiň – nepochopil jsi mně…měla to být ironie…jak to jde na Ploučnici ? už se tam chystám léta a nějak mi to furt nevychází …chodíš tam, ne ?
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 18:55 ® Piranha reakce na …
-
sus1 ty mas zase rejpavou co, asi vam pojedu vypustit do klatov to vase plivatko
reagovat:D:D
- Čtvrtek 22. ledna 2009 v 18:55 ® iceman reakce na …
-
Jardo ani ne. Byl jsem tam 2× stačilo mě to. Spíš mě nelíbí některé příspěvky z dneška, ale nemá cenu se v tom hrabat, net snese cokoliv a někteří lidé v reálu se také chovají jinak.
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 18:52 ® sus1 reakce na …
-
Ty sis vytrhal obočí???
reagovat))))))
- Čtvrtek 22. ledna 2009 v 18:48 ® Piranha reakce na …
-
jardo ja myslel karel schwarzeneger
reagovat:D alias kekim monaster
- Čtvrtek 22. ledna 2009 v 18:47 ® Jarda carp
-
iceman : to nemyslíš vážně,že né
reagovatAlov : toho análního alpinistu bych si příště vyprosil… Piranha : šéf diplomacie je přeci Monas/alias:-Karel Schwarzenberg
- Čtvrtek 22. ledna 2009 v 18:46 ® LojzaRybka
-
no to je ale hnus ta PIRANHA co říkáte kucí?
reagovat)
- Čtvrtek 22. ledna 2009 v 18:42 ® foks01
-
iceman-si myslíš že sme se nikdy s masařema nedali do křížku?to víš že se ozvem když vidíme něco co se nám nelíbí…
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 18:42 ® sus1 reakce na …
-
…a oni tě vyfotili jak stojíš za oknem??!
reagovat)))
- Čtvrtek 22. ledna 2009 v 18:40 ® Piranha
-
Byl jsem na navsteve u pribuznych v zoo
reagovat:D
- Čtvrtek 22. ledna 2009 v 18:38 ® foks01
-
iceman-neřeš,dík
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 18:36 ® Jarda carp
-
Aaano, Kekim Karkulkuluš a Ingor Lehnessen…D:D:D
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 18:35 ® iceman reakce na …
-
Pánové, by mě docela zajímalo, jestli tedy někteří z Vás chodí machrovat na pláž v Ústí, kde se denně masej parmy jak na běžícím pásu, nebo je to je výsada internetových diskuzí.
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 18:19 ® Kubah
-
sgt.mooody> Máš osobku..
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 18:15 ® Piranha reakce na …
-
Jeste ze je tu i oddeleni diplomacie, kde jeji sef Jarda carp je nasi spasou.Je to takovej nas malej detektiv kekim kurtulus:D:D:D:D
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 18:03 ® Jarda carp
-
Piranhu tady známe asi všichni -tudíž nám nepřijde jeho reakce divná…daždý jsme nějaký…Ovšem s internetem umí zacházet (9let.) kluci a umí i číst.Šulin přeci ví ,že tady každý je proti vybíjení parem.Nikdo mi nevysvětlí ,že jeho záměr byl provokujícího charakteru.Je to to samé ,jako když vyhledám veb Greenpeace na záchranu medvědů na Aljašce a pošlu tam foto na které pózuju s mrtvím medvědem u ohně…protože parma focená v koupelně : mrtvá parma
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 18:03 ® Kubajs
-
Piranha:dych je to šulin má to i v přezdívce
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:46 ® Piranha
-
Alov> ty taky zkazis kazdou moji radost.Me je skoro 30 a myslis, ze bych se honil za nejakym predpubertalnim pacholkem a nekde ho mlatil, bo sikanoval?Podivej se, on mne pokazdy, kdyz jsem reagoval urazel.Porad tady po nas chtel vedet, kam ze to chodime na ty ryby a kdyz mu nekdo rekl, ze proc by mu to mel rikat, tak zacal bejt vofouklej jak psi hnaty.A pak sem naschval dava fotky z koupelny.Takovymu spratkovy nebudu nic vysvetlovat, at se s nim sere jineju, ja se tu bavim s urcitou skupinou lidi kvuli kterym jsem chodim.A je mi jedno, jestli ma 20 kg s posteli, nebo 120 bez, ja to reknu od plic komukoliv. Opravdu si mne malinko i rozesmal s tim, ze ty, takovej dospelej clove, si myslel, ze ho budu nekde nahanet.A vis co je jeste legracnejsi, ze mi chodej do osobky ted dopisy, ze mi ho nekde chytej a tak
reagovat:D:D:D, ja na nej uprime seru.Nehlede na to, ze trestny ciny nepacham :P.Chtel jsem ho jen trochu postrasit.Ok, ja na nej jebu, at se posere treba.Ale nelibi se mi proste vec, ze se tu vsichni bavej smejou a davaj si srazy u vody a pak sem obcas vleze nejakej smrad a tu idilku narusi.Tod vse.
- Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:45 ® Alov
-
sgt.m > Usmát se a jít dál znamená se s dotyčným nehádat, nereagovat na jeho příspěvky, nehádat se s ním atd…
reagovat - Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:45 ® Michal/
-
fíha, štěstí, že žiju na druhým konci republiky
reagovatJe pravda, že to Piranha trochu přehnal, ale podle mě je to jen podlá provokace. I mě, vola ze Slezska napadne, že parma se nežere a celé chytej je většinou založeno na chyť a pusť. Toď vše. Mimochodem Piranho< Nech ho bejt. Nic tím nezměníš, akorát tě budou bolet ruce od facek.