Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 445.015 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:41 ® sgt.mooody reakce na …

Hany:Ale nejdřív si ujasni kdo koho buzeroval dřív okey?! :-)
A prosim nechtěj abych to hledal v historii všeobecné diskuze ;-)

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:40 ® sgt.mooody reakce na …

Hany:Tomash je mi uplně u prdele hany ;-) já se na takový dementní lidi usměju a jdu dál…

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:31 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

Hany> :-D DDD

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:27 ® Kubah reakce na …

sgt.mooody> Ty můžeš být rád že si po hubě nedostal ty od Tomashe, buzeroval si ho víc než ten kluk Piranhu :-))

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:25 ® Alov reakce na …
Alov

sgt.m> Pokud je Piranha rozumný kluk, tak na něj hodí bobek. U vody se dějou mnohem větší zvěrstva. . .

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:24 ® sgt.mooody reakce na …

Alov:Ale ten klučina asi žádný vyjímky nedělá a zmasí všechno co má míru :-D A chce jen vyprovokovat pirnu k zásahu,jelikož už s timhletim drzim klučinou už měl co dočinění…

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:20 ® sgt.mooody

Vymysleli jsme s pirnou novou módu že za každou větou musíš dodat dědku :-D

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:20 ® Alov
Alov

Piranha> Do tohodle fora nepříspívám, protože od Vás nepocházím. Ale dnes udělám vyjímku. Tvým výpadům vůči tomu klučinovi se musím zasmát. Místo toho, aby si zůstal nad věcí, tak se tu začneš čertit a začneš mu vyhrožovat, že mu dáš po tlamě a podobně. To je fakt úsměvné. At už ten kluk provokuje nebo mu to nedochází, je to prostě ještě mladej kluk. Pochybuju, že kdyby tady dal obdobné fotky borec 120 kg živé váhy,že by sis ho taky našel a dal mu po tlamě… Trošku mu to tady zavání tím, že někdo tady napakuje 50 příspěvků denně a začne mít pocit, že ve svém fochu je bůh a rozhoduje o všem. Pak má kolem sebe pár análních alpinistů, kteří mu krásně sekundujou a máme tady davové šílenství. Když už je tvůj klub tak odhodlán pomstít každou zmasenou rybu na Labku, tak se vydejte na Labe a dejte po tlamě každému, kdo bude mít ve vodě vezírek. Aby jste ale došli ve zdraví domů. Na to bacha. Nevyčítám ti tvůj pohled na rybařinu, ale tvá dost neúměrná reakce na toho klučinu byla prostě mimo…

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:16 ® 1Mara
1Mara

Komu vy dva pitomové říkáte dědku ? :-D DD

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:14 ® sgt.mooody reakce na …

Mara dikes dědku:-)

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:14 ® 1Mara
1Mara

Mooody tak zítra to posílám :-D

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:12 ® Piranha reakce na …
Piranha

Pravda dědku, pravda.

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:12 ® sgt.mooody reakce na …

Pirna na toho masaře bez mozku se vyser je to kkt.Co víc dodat.

reagovat
foto/forum/2009/th-img7034.jpg
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 17:06 ® 1Mara
1Mara

Pirno kašli na něj , kdyš si nevyplní ani reg. a neumí ani slušně vysvětlit co tou fotkou mněl na mysli tak je to kozí hlava z vlastní vyny a nemá cenu se sním dál rozčilovat. Osobně já si ho teď ukládám jako ignorace uživatele a jeto.

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 16:56 ® Piranha
Piranha

Uz na tebe šuline nebudu reagovat radeji.S takovym povlem se bavit, to je pod mou uroven.

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 16:54 ® Piranha reakce na …
Piranha

Jo aha tak ty jsi to chtel uvest na pravou miru?OK, dalso dělo do ksichtu za toho retardu, ok?Neboj, bozi mlyny melou a ja te tam jednou u labe potkam, nebo daj echo jiny rybari a ja si tam s radosti sjedu.A muzes jit pak zalovat tatkovi, dostane ji taky ze ma nevychovanyho smrada doma.

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 16:10 @ ??? reakce na …

Ty jsi hodně ostrej týpek poslyš.Chtěl jsem to uvést vše na správnou rovinu,ale po pár řádcích jsem to vzdal,retardovi jako ty asi nemá cenu něco psát.

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 15:59 ® iceman
iceman

Co to jako má bejt? Ty rozhoduješ kdo sem patří nebo ne? Jsi nějaký moc ostrý. Začni se chovat slušně, moc se mě tyhle výkřiky jak od řeznického psa nelíbí.

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 15:56 ® iceman
iceman

je to z Rakouska, všimni si trička

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 15:18 ® standas
standas

Piranha: čus polabáku, jukni na PLAVANOU.

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 ve 14:51 ® foks01
foks01

konečně zas můžem někoho prasit,tak hurá do toho:)

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 8:57 ® licus.10 reakce na …
licus.10

Piranha: musím se přiznat, že jsem si asi v jedenácti také vzal jednu parmu domů,ale dnes bych to samozřejmě neudělal. Třeba mladej taky vyzraje. I když o tom docela pochybuju.Jako Ústečáka,kterej chytá i v Děčíně mě to dost sere,ale i takový jsou mezi námi. Jo a máš pravdu, že je to provokace.O nic jiného mu nešlo!

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 8:25 ® Piranha
Piranha

Kdyz si Pepo a Honzo prectete nejake starsi moje prispevky, tak se doctete, ze jsem mu psal uz parkrat.Skemral tady a zebral, kam chodime na ryby a tak, poslal jsem ho do prdele a ted vim proc.Co mu chcete vysvetlovat, staci se podivat do z lovu, nebo at si prercte jiny prispevky a pozna, oc tu jde.On sem hodi zmasenou parmu ve sfušovany koupelne a kdyz se tu do nej nekdo pusti, tak naschval sem da dalsi fotku trofejni ostroretky.Je to malej sracek a az ho nekde potkam v decine na rybach a ja tam opravdu jezdim, tak ho chytnu za rypak.Ne jen za ty ryby, ale i za to, jak mi nadaval.Nemuzu tady kazdymu blbovi vysvetlovat jak se chovat k prirode a nutit taky, bud ho to naucej rodice, pokud na nej neserou, nebo ho to trkne samo a nebo zustane dycky masarem.

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 7:11 ® sgt.mooody

Šuli je prase!Obě ryby jsou krásný,respektive byli.At se de vysrat…

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 1:25 ® BlueShark
BlueShark

Snad po roce souhlas a monasterem. Fotka hnus ale kluk mladej, tak yjsem takovy byl a to asi kazdej. A kdyz jsou takovi lide i stari, tak je konec s rybama :-) Tyhle fotky uz jsem ne :-) souhlas…

reagovat
Čtvrtek 22. ledna 2009 v 0:56 ® 

taky jsem ho nikdy nevidel :-/.Tak nevim nevim

reagovat
Středa 21. ledna 2009 ve 22:31 ® b.gun reakce na …

fish-team-voda: To ne, jde jen o doprovodné informace k fotce. Jinak rybu na druhé fotce původně prezentoval jako podoustev …

reagovat
Středa 21. ledna 2009 ve 22:29 ® b.gun

monaster: Šuli je někdo jinej, je to tepličák. Tenhle borec je z DC …

reagovat
Středa 21. ledna 2009 ve 22:20 ® 1Mara
1Mara

Ahoj Moňo nemyslímsi že jeto zas tak malej nevynnej kluk ,když umí číst a psát a dobře ví jak tady na Chytej nakládáme s rybama, neříkám že si jí nemůže vzít od vody,ale todle beru od něj fakt jako provokaci ať zjiného konkurenčního vebu,nebo z jeho osoby.Ani se nezaregystroval, neodpověděl, nevyjádřil tak proč ho šetřit.

reagovat
Středa 21. ledna 2009 ve 22:19 ® fish-team-voda
fish-team-voda

b.gun:jak si to o něm zjistil?špion????? ::DDD

reagovat