Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 439.805 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 6. února 2008 v 7:46 ® Piranha reakce na …
Piranha

kua tech bríz to by bylo topeníčko

reagovat
Středa 6. února 2008 v 1:01 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Tymča>no tak to jsem byl svědkem když jeden kolega s prahy myl renaulta v ohři a jezedáci zase traktor

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 23:24 @ ??? reakce na …

Nová myčka na čtyřkolky a je to za darmo.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3118.jpg
Úterý 5. února 2008 ve 23:20 @ ??? reakce na …

První byla příroda a pak přišel na svět ten co planetu zničí VETŘELEC ......

reagovat
Úterý 5. února 2008 v 17:39 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

Tomash>chmejde :-)

reagovat
Úterý 5. února 2008 v 17:21 ® Tomash
Tomash

Lojza : A tos čekal, že tam něco chytneš jo? :-D

reagovat
Pondělí 4. února 2008 v 18:49 ® monaster reakce na …
monaster

probírám fotky a posílám jednu proč by se místo hádek na diskuzích měla občas brigáda a i třeba bez zápisu do docházky jen pro dobrý pocit udělat :-) foto ze soutoku. sloveno podběrákem :-) stejně nebraly

reagovat
foto/forum/2008/th-img3115.jpg
Pondělí 4. února 2008 ve 13:47 ® monaster reakce na …
monaster

jinak hlásím stav stojáků z neděle 03.02.08. dle informací kolegy Koffiho Varvažov je zralej na ledoborec. nicméně jsme po této informaci zaběhl na Střížák a hlásím souvislou vrtvu cca 1cm.

reagovat
Pondělí 4. února 2008 v 9:37 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: jo tak autíčku se směješ. si mi vo.e pošlapal i batoh. příště zouvat do bačkor počkej hade :-)

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 22:28 ® Jarda carp reakce na …
Jarda carp

no a co boty ? z krokodýlí kůže ? s těma ještě uděláš parády …D

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 21:34 ® Piranha reakce na …
Piranha

ja uz koukal pekny hlavne Monasteruv popelařskej autak :-D

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 20:29 ® Jarda carp reakce na …
Jarda carp

Piranha : to jo …: DDDDDDD. Kli¨kni na odkaz :......

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 20:09 ® Piranha reakce na …
Piranha

jj prdel byla jaryne to jo hlavne kdyz Monaster vyndal svuj kyblik na krmeni a ja mu ho hodil i s PET lahvema do kontejnru :-D :D:D se moh pos…:D Ale jinak parada.

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 20:05 ® Jarda carp
Jarda carp

Rybářští nadšenci : Sobotní brigáda na Školních rybnících v Chabařovicích : bylo co řezat,sekat,pálit a odnášet(bor­del).Zase jsme něco udělali pro životní prostředí a ještě jsme se u toho zasmáli :viď Piranha ,Monaster ...... Více na :www.chytej.cz

reagovat
foto/forum/2008/th-img3112.jpg
Neděle 3. února 2008 v 19:59 ® LojzaRybka
LojzaRybka

pipa>tak to asi nebyl on,on šel jen do plusu pro cíga

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 19:52 ® pipa reakce na …
pipa

Lojza rybka neva dame jindy .. no ale lucifer sel pres most,tak ja myslel je ho …

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 19:40 ® LojzaRybka
LojzaRybka

pipa>byli jsme tam autama :-))

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 19:38 ® pipa reakce na …
pipa

lojza rybka: ach so .. ani nezamava .. mohli sme touživě dat panaka …

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 19:33 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

pipa>to byl lucioperce,já se snažil chytit rybu :-)

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 19:31 ® pipa reakce na …
pipa

no tak ten vrsek co ja vytahl,patril k tomu !!! mohl bejt komplet ? ja pak jeste koberec,zehličku v igelitce,damen binden … a dalši ruzny věcičky … tam toho je !!!! ja si tak nadelavam brigady !!! tos byl ty jak si šel nad nama smer centrum…

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 19:19 ® LojzaRybka
LojzaRybka

pipa>tam jak jste dnes seděli,tak tam jsem chytil v létě tepláky :-)) ))

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 19:17 ® pipa
pipa

tak ja už dnes taky 1 kapřika,kolega 2 kapřiky,a dalši kolega 1 jesena vše touživě vraceno labičku … Kamil me mu mistečku neveřil a šel na sve – 5 cejňaku … rano šla pára od huby ale pak se to touživě vyčasilo … uplně sem poletoval jak junak … :-)) )…

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 18:01 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

Tomash>ty grázle,začaroval jsi vodu,já fakt nic neřekl,počkej až přijedeš sem na ohře,tak dopadneš stejně a možná ještě hůř,pujdeš zase z nádraží pěšky

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 13:12 ® cercer
cercer

pipa:co máš porád s tím toužením???

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 13:01 ® BlueShark
BlueShark

Stejne tu nechapu obcas o cem tu MuDR RnDR Ing Pipa CSc povida…

reagovat
Neděle 3. února 2008 v 5:33 ® pipa reakce na …
pipa

Tomash: ty mas touživou … ale ted nevim,jestli na rybindy nebo nebo na ty Mistry … kdybych nekde sehnal ten elektr.vozejk z Kladrub … tak bych tam přivez mistrum slivovičku … to bys videl ty touživaky co by vyvadeli !!!!!!!!!

reagovat
Neděle 3. února 2008 ve 4:29 ® Tomash reakce na …
Tomash

Lojzík : Oba víme, že kočka má sedm životů a ty jich máš tucet. Tak nebuď lakomej a jeden obětuj pro kamaráda :-) Čaruju, čaruju mastnej flek, aby se ti ráno na pláži paznecht smek! :-D

reagovat
Sobota 2. února 2008 ve 20:12 ® pipa
pipa

to ste ustečaci ..? Kamil mel zas dnes touživou Kaprofil 5O cm.. a jeden mu utek a namočil si kvuli nemu faračky touživak jeden …:) …

reagovat
Pátek 1. února 2008 v 9:40 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Tomash>a ty budeš 100%tně plavat:),ještš máš slíbeno zato jak jsi chtěl abych ti vyzkoušel na pláži neopreny,vždyť ty jsi mě chtěl vlastně utopyt,chmejdééé :-)) )))

reagovat
Pátek 1. února 2008 v 1:07 ® pipa
pipa

a co nato Barborka Škrlova ..........

reagovat