Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.165 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 1. února 2008 v 0:35 ® Tomash
-
Lojza 100% nechytne
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 21:16 ® cormoran reakce na …
-
LojzaRybka>Tam chytí každej…
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:45 ® pipa reakce na …
-
Žraloku: mysliš že bych si to dovolil …????? …
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:43 ® LojzaRybka
-
lucioperce69>bych se potento kdybys žádnou nechyt,já teda můžu říct už dopředu že já žádnou nechytim
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 19:31 ® lucioperce69 reakce na …
-
v neděli vám přijedu ukázat jak vypadá parma
reagovat - Čtvrtek 31. ledna 2008 v 10:36 ® monaster reakce na …
-
hošani makat
reagovatjen hlásím že 2.2.08 od 8.00 je na školním brgidáa. Ústečácí nástup. kdo potřebuje víc info tak na můj majl monaster@seznam.cz čuste.
- Pondělí 28. ledna 2008 ve 12:06 ® BlueShark
-
Pipa: Nevim proc sem hazis kamilovo ryby. Myslim ze on by si to nepral. Neni to zadnej masar i kdyz si rybu vezme, ale promin tyhle fotky tady nemusim
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 ve 21:53 ® Vichrzhor reakce na …
-
Piranha: No u nás na Liberecku máme většinou pstruhovky, takže malejch ryb se dá nachytat dost. Oukleje na Labi jsem chytal taky, ale na velký vodě spíš cíleně chytám větší ryby – kvůli 20cm čudlám nemusim jezdit 100km do Ústí
reagovatDo Ústí jedu v úterý a ve středu, tak pokud bude počasí, zkusím nymfičku nebo streamera. Btw. 18 metrů není úplně málo, ale měl jsem přísnýho učitele, kterej bez problémů vytočil celou šňůru 30 yardů… proti němu jsem srágora. Ale stejně jako Ty běžně chytám kolem 10–12 metrů, je to pohodlnější a většinou to stačí.
- Neděle 27. ledna 2008 ve 20:36 ® Piranha reakce na …
-
Vichr… 18 metru je good very.Okolo takovy dalky taky hodim ale ani to nepotrebuju.Chytam tak do 10 metru kor na labi.Jinak dobra rybacka je na ohri ale labe je nambr van
reagovat
A na biline u nas, kamo to je jeden za druhym ale oukleje na pakomary.Je to prdel.Na ne bych potreboval hoooodne jemnej klacek a koncovku tak o.o8.Chytaj se tam ouklejky i 25 cisel je to parada.A jak sou agresivni - Neděle 27. ledna 2008 v 19:24 ® Vichrzhor reakce na …
-
Piranha: na sucho je ta AFTMA 4 ok, i tloušť přes 50 se nechal utáhnout, ale já mám na mysli hlavně tu parmu a boleny – parmu jsem na svůj jemnoproutek chytil 42 cm a byl to docela rachot, no a 61 bolen mi to málem utrhl a v prvním náporu vymotal šňůru až na backing…chytám na koncovej návazec Stroft 0,16 mm, fast sinking šňůru nebo sinking tip (podle aktuálních podmínek). Ten delší a trošku silnější klacek chci i kvůli bolenům, ponivač teď hážu tak kolem 18 metrů max (holt neumím
reagovata na tuhle vzdálenost ti větší hajzlíci už jsou opatrní a přestávají lovit…
- Neděle 27. ledna 2008 v 18:48 ® Piranha reakce na …
-
Vichrzhor< kamo ja mam 6–7 AFTMA a zlutou DT 6F a ten klacek je dost silnej na tohle asi koupim prave tu 4ku trosku to zjemnim, ale pokud zkusis ted musku na labi tak nejakou nymfu cervenou nebo neco robustniho v cervenym navaz.Dostanes tam parmycky nebo podoustve ale pak na ty parmy mozna i ta 6–7 bude hovno.Navazec aspon 20 a rychle potapivou snuru nebo s potapivym koncem na blizko.To musi bejt eldorado na mouchy parmu.Ale upozornuju opatrne s tema parmama. OK?
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 v 18:36 ® Vichrzhor
-
Jak to čtu, tak tu má někdo hotovo…
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 v 16:32 ® cormoran reakce na …
-
pipa: ????
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 v 16:20 ® pipa reakce na …
-
cormoran: ty si tajemnej divoka voda ? no ja vim .. prijde kamča a mel o večirek postarano …
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 v 16:17 ® pipa reakce na …
-
tak tak spravne !!! ševce pustil a eště dva cejny !!! ty vogo to by mel LIZANDA ..... a ja furt vabim jen ciganečky no ale voni chtej jen GOJA z marmeladou …
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 v 16:11 ® cormoran reakce na …
-
Tomash: ježdíka pustil..
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 v 16:08 ® Tomash
-
Nechci vědět, co bylo za toho karasa a co teprve za ježdíka!
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 v 15:52 ® pipa reakce na …
-
tomas: a mročo ses probral jo,ti dam na kamila tel. se ho zeptej, sex byl se sousedkou !!!! a on ji to udelal touživě na slepičku… no ma to zařizeny MUŽ … upozornuji to bylo jen za cejna .......
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 v 15:48 ® cormoran
-
V sobotu??
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 ve 14:54 ® Tomash reakce na …
-
pipa : Ty vole, ty máš dost!
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 v 0:02 ® pipa reakce na …
-
no a vefinale za karasa a cejna měl SEX ...... touživak …
reagovat - Sobota 26. ledna 2008 ve 23:36 ® jiris
-
Tomash – nekdo nemusi chodit na plaz
reagovatna to, aby .....
- Sobota 26. ledna 2008 ve 23:32 ® pipa reakce na …
-
ja cekal,ze se chytnes !!! ja to Kamcovi rikal ! masař hroznej … ale pozor !!! dva cejni a ježdik vraceny vode !!!
reagovat.............
- Sobota 26. ledna 2008 ve 23:00 ® Tomash reakce na …
-
pipa : Slušnej masaj výřad. „Petrův NEzdar!“
reagovat - Sobota 26. ledna 2008 v 18:39 ® pipa
-
jasan i mimo plaž to de … tady je dukaz .. Kamilovo středečni touživa zahajovačka … + ešte dvě lopatky a ježdule ..
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 ve 20:34 ® foks01 reakce na …
-
tak rozhodně se da zachytat i mimo pláž…a videl sem tam i parmy se vyhupovat…šli jeseni kolem 50 těch sem vytah asi 5.pak tloušte kolem 50 a ranec kapříku a plno nepromenenych zaberu…vše na feeder s malym bročkem na vedlejším navazci a na hačku veka.jinak chytam na hačky č.14 bez protihrotu.bylo to minulou sobotu ..lepší než v letě ..samozřemě vše pušteno..zajdi pod ten prostřední most
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 19:24 ® Vichrzhor
-
Piranha: Souhlasím s Tebou, já si na pstruhovce nezamuším jako na Labi – když je nízkej stav, jde dobře zabrodit a jdou krásný tloušti, mám i jeseny, parmu, ostroretku, okouny a mazec je bolen na streamera. Akorát přemýšlím, že svůj lipanovej 9ft 4# proutek na Labe zaměním za něco fortelnějšího, asi 10ft 7#..... a teď v zimě – to je výzva, třeba něco přijde…
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 18:24 ® LojzaRybka
-
tomash.:))))) ty HOVADO
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 17:23 ® puch
-
NO mate zajmavy napady.Ale urcite s vama souhlasim a tu myslenku podporuju.Jinak se ci zeptat na naky jiny mista v Usti krome ty plaze.Ci si chytit svoji prvni parmu v zivote.Radsi bych chytal na nakym klidnym zastrcenym miste ,kde neprudi moc lidi.Jestli neco takovyho v Usti je tak mi pls poradte.dik a hodne stesti v boji proti masakum.
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 9:39 ® Tomash
-
foks01 : Masař by ten den prostě NECHYTAL. Měli bychom sebou i LojzuRybku, to je RS – navíc chlap jako hovado, ten by to vyřídil ručně podle potřeby, že jo Lojzo?
reagovat