Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.207 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 25. ledna 2008 v 7:37 ® foks01
foks01

supr napad trápit masaře jakym koliv zbusobem…sem pro a jdu tež do všeho..jen by to chtelo neco co, by melo dlouhodobejší učínek.věřim že masař by byl schopnej sednout si me i na hlavu jen aby mel nahozeno.ZAKAZ RYBOLOVU NA PLAŽI A JE PO PROBLEMU.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 23:35 ® Piranha reakce na …
Piranha

vemu te prave pod tu zminovanou plaz tak okolo konce dubna kdy je vyssi voda.Ja tam chodim v prsackach s musakem na chrostika chytat tlouste ale pane, na 12ku, 60ky klacky a to je eldorado.Se domluvime, uz jsem lakal Monastera.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:57 ® LojzaRybka
LojzaRybka

je to asi dva roky co jsem vzal muškařinu na labe,měls vidět co se tam dělo,někteří ti rybáři to ještě nikdy neviděli,ale těch ryb co jsem tam nachytal :-)) )),skoro všechno ouklejky,ale potom bylo vnoci naco chytat

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:56 ® Piranha reakce na …
Piranha

Kucí, kucí zakladam novou diskuzi na potrapeni masáků na labi v Usti :-D :D:D:D:D:D:D:D

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:53 ® b.gun reakce na …

LojzaRybka: To nebyl, já jak můžu, tak se jí vyhýbám obloukem. Naposledy jsem tam byl předloni (a byla to moje jediná vycházka na pláž v tom roce) a po půl hodině jsme to zabalili. Nervy máme jenom jedny … Vichrzhor: Když zrovna muškařina je to jediný, co bych mezi mým rybářským harampádím nenašel …

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:43 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

no jo,bych tam mohl testnout muj novej mušák :-)

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:42 ® Vichrzhor
Vichrzhor

Teď mě napadá, že deset muškařů i teď v zimě – a 200 metrů v pláže je našich :-) Já mám dobrej neopren, tak se dobrovolně hlásím.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:36 ® Vichrzhor
Vichrzhor

Jdu do toho taky :-) Btw. ono by stačilo 15 lidí s plavačkou nebo feederem či jak se to nazývá, a 45 metrů pláže by jaksi bylo vyřazeno z provozu. Jinak v pondělí jedu do Ústí, přemýšlel jsem o zimní parmě – dá se chytit i jinde než na pláži? Nerad bych se zeblil při pohledu na to, co jsem viděl na videu…

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:30 ® LojzaRybka
LojzaRybka

b.gun>asi jsi nebyl ještě na pláži když jsem tam byl já a tomash :-)) )

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:28 ® b.gun reakce na …

Tomash: Když mne jenom baví vymejšlet škodolibosti …

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:19 ® LojzaRybka
LojzaRybka

musí se nás tam sejít aspoň deset,aby to stálo zato

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:16 ® Tomash
Tomash

Fuj, to je hrubka – samozřejmě mít

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:16 ® Tomash reakce na …
Tomash

b.gun : Člověk´če, ty musíš mýt IQ aspoň 180! Neskutečně výbornej nápad! Jdu do toho!!! Ale kdy a jak? Přese nebudem čekat dalších 11 měsíců na prosincovou vláčku…

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:11 ® LojzaRybka
LojzaRybka

nějakej víkend to musíme zrealizovat

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:10 ® LojzaRybka
LojzaRybka

kucííí,tak kdy??

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:03 ® Piranha reakce na …
Piranha

Pardon preklep ,,bez háčků"

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 22:02 ® Piranha reakce na …
Piranha

TYYYYYYYY vole to by byl mazec kua presne bez kacku jen olovo tam hazet :-D :D:D ta banda bolseviku co tam chodi by se s toho asi pos… Neco bych vymyslel ale klidne i na rybniku

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:52 ® LojzaRybka
LojzaRybka

:))))))

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:50 ® b.gun reakce na …

Ty mi čteš myšlenky! Jsem si tenkrát říkal, že bych klidně vláčel celý dopoledne holý olovo, jen pro ten pocit …

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:48 ® b.gun reakce na …

LojzaRybka: My právě uvažovali o tý vláčce v prosinci z toho důvodu, že by nás na to nemuselo být tolik. A za pohled na protažený masařský ksichty by to stálo …

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:46 ® LojzaRybka
LojzaRybka

a z recese bych tam chytal bez háčků :-)) )

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:44 ® LojzaRybka
LojzaRybka

myslim že těch 100km bych tam jel,stálo by to zato,myslim že by bylo i zajímavý video :-))

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:43 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

b.gun>no problem,bylo by i dobrý se domluvit a sednout tam nějakej víkend i teď v lednu nebo ůnoru,ale to by nás muselo bejt větší množství

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:41 ® cormaxx
cormaxx

b.gun: nad něčim takovym jsem taky přemýšlel a myslim si, že pokud bychom to tady spáchali tak by tak velký rozestupy ani být nemusely:-))

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:36 ® b.gun

Chlapi, už před rokem jsme se známýma probírali jakousi recesi. Ehm, o co šlo? Šlo o to, že by se v prosinci domluvilo alespoň 5 lidí (ale lepší by byl větší počet) a ti by s vláčákama vyrazili brzo ráno na pláž. Ještě za tmy by si hezky odměřili 20 metrové rozestupy (a tím obsadili co největší kus pláže) a čekali by na 7. hodinu … Nakonec jsme ale tenkrát nic konkrétnějšího nedomluvili.

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:25 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Tome,moc stará škola

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:23 ® Tomash
Tomash

Sklenička je RS, ale je to „stará škola“

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:42 ® foks01
foks01

smrt masařum …NENÍ CO DOTAT

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:38 ® LojzaRybka
LojzaRybka

a to jsem na té pláži měl nejeden incident,ale pokaždé jsem byl v právu a i ten koho jsem se zastal,třeba tomashe :-)) )

reagovat
Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:38 ® cormoran
cormoran

LojzaRybka>Jojo už jsem to našel…

reagovat