Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 444.493 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 7. ledna 2009 v 18:38 ® sgt.mooody
-
Mara:Na přípravu neni nikdy čas,a u mě platí taktika rači přezbrojit než neozbrojit:)
Aspon mám ted čas na přípravu koupě apod.ne?
reagovat)
- Středa 7. ledna 2009 v 17:29 ® cormoran reakce na …
-
Oliheň: Voe už jsi jak ti dědulové, co si nedokážou nachytat rybky:D:D Mára: Promiňte pane:D Filip00: Ok, přepošlu:)
reagovat - Středa 7. ledna 2009 v 16:34 ® Filip00
-
cormoran: no měl jsi mi napsat co jste chytli ,alr nic mi nepřišlo nebo jsem to omylem smáznul, prosím pošli to ještě jednou a já si vyzvednu tu ořanž obálku. Díky
reagovat - Středa 7. ledna 2009 v 16:18 ® 1Mara
-
Voda takovej lapač a nemáš tady foto na regystr styďse
reagovatDD
- Středa 7. ledna 2009 v 16:17 ® 1Mara
-
Cormoráne už jsem ti říkal že na píčo…ny nemám čas
reagovatDDD
- Středa 7. ledna 2009 ve 14:11 ® Piranha reakce na …
-
cormaxx
reagovat:D:D jj rajský ty křížovkáři.
- Středa 7. ledna 2009 ve 13:29 ® cormaxx
-
vy hadi a mne jste nechali doma tak to mas u mne schovany RAJ…ČE
reagovat - Středa 7. ledna 2009 ve 13:22 ® VODA reakce na …
-
cus co tim myslis nerozumim
reagovat - Středa 7. ledna 2009 v 10:51 ® Olihen reakce na …
-
cormoran>tak sorry ale shanel jsem rybky co mi o ten víkend jedem někam
reagovat - Středa 7. ledna 2009 v 8:03 ® cormoran reakce na …
-
Mára: A neměl bys HO kolegyni půjčovat ty?
reagovat - Středa 7. ledna 2009 v 7:38 ® Piranha reakce na …
-
VODA: če…:D
reagovat - Středa 7. ledna 2009 v 0:45 ® VODA reakce na …
-
vy hadi a mne jste nechali doma tak to mas u mne schovany raj
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 ve 23:07 ® 1Mara
-
Co jé tady sváma vy jste všichni umřeli bo cóóóóó
reagovatDDD Lucio péééroš ty nechodíš do práce že máš čas dráždit štikovcve ???
DDDD Jak byla veliká ? a kde ?
DDDDDDD OS.
- Úterý 6. ledna 2009 ve 23:04 ® 1Mara
-
Filipe já bych klidně ,ale kolegině my ho nepučí krkna
reagovatDD
- Úterý 6. ledna 2009 ve 21:31 ® Prasek_2007
-
Monaster: No v poslední době se neohřeju fakt nikde… A to jsem vloni neměl pstruhovku.Letos se polepším.
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 ve 21:21 ® filip111
-
nejdete někdo o víkendu na ryby? na dírky? mám „dobrej“ nápad podle mrazu vypadá že si zajedu přímo na rybník autem a budu chytat z okýnka z vyhřátýho auta
reagovatpřidá se někdo???
- Úterý 6. ledna 2009 ve 21:01 ® monaster reakce na …
-
Prasek: koukám ty se nikde neohřeješ
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 ve 20:24 ® lucioperce69 reakce na …
-
první letošní rybka(i s komenikem
reagovat:D
- Úterý 6. ledna 2009 v 19:21 ® Piranha
-
Ja si myslim, ze by nebylo na skodu, po ukonceni lovu treba az doma, si napsat do ulovkace, nez se preskrtne, dva kapry, dva sumce, dva candaty a pokazde to tak opakovat a menit uslechtile ryby.Podle toho, co se napise do ulovkace, se zarybnuji ty useky.Pokud rybari nachytaji za sezonu na rybniku Franta 600 kapru, tak dalsi rok je plan 600+ kapru nasadit.Opravdu je to tak a ptal jsem se i na svazu a ne jen na nasem usteckem.
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 v 19:01 ® lucioperce69 reakce na …
-
podle úlovkáče sem byl loni na rybách 15krát a vzal si 3 candáty ve skutečnosti sem byl narybách asi 150krát a vzal si jenom dva jj a papíry už taky mám
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 v 18:51 ® 1Mara
-
Nazdááááááááááááár hovnorybky
reagovatDDDDDDDDD Tak dnes projížděčka a zácvik v novém voze a začíná se mi moc líbyt,jízdní vlasnosti super a moc to nežere takže spokojenost a všem co my radili a pomohli i s psichykou tak moc děkuji hoší:D Jinak Michale máš pravdu je to ůplně k hovnu psát ty stupidní docházky stejně je 95% lidí nepíše a podle docházek stejně zjistěj kulový
DD Mooody takle si krásně ublížit,koupit si něco hezkého a pak čekat půl roku nežto vyskoušíš tak to teda upřímnou soustrast
DD
- Úterý 6. ledna 2009 v 18:32 ® sgt.mooody
-
Tak jsem si koupil novího mazlíka na sumíky:)
0,50/260m
Už se těšim až ho vyzkoušim:)
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 v 18:00 ® cormoran
-
Filip00: Teď si tak mažu starý osobky a koukám, že sis jednu ode mne nevyzvednul, už asi 3 neděle:) PS: Oranžová obálka u přihlašovacího jména
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 v 17:57 ® standas
-
jestlipak maj tuto birokratickou hovadinu i jinde ve světě?
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 v 17:53 ® BlueShark
-
Je to divne, chce to dojit na svaz a resit tuto zpravu z oci do oci
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 v 17:51 ® cormoran reakce na …
-
Prasek: Naštěstí tuhle píííp po nás nevyžadujou:)
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 v 17:32 ® Prasek_2007
-
Vážení soudruzi na svazu.Jděte do prdele! Můžete mi říct, k čemu musím na začátku roku strávit celé odpoledne tím,že vyhledávám v soupisu revírů každou kaluž,kde jsem smočil červa nebo kus rohlíku, byť jen na malou chvíli? Komu tyhle čísla něco řeknou? Letos jsem zapsal 109 docházek na 42 revírech.Rybu jsem si vzal na 6ti.Fakt mě to sere…
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 v 16:51 ® BlueShark
-
Dneska se bdue tančit všude…
Už aby bylo JARO
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 v 15:05 ® Tomash
-
Díky, kluci.
reagovat - Úterý 6. ledna 2009 ve 13:41 ® LojzaRybka
-
VODA>je tam žmoulá
reagovat)