Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.139 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:35 ® LojzaRybka
-
já už to tady někde psal,s konrtolora se stal najednou konrtolovanej
reagovat)
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:33 ® cormoran reakce na …
-
LojzaRybka> Tak povídej, to mě zajímá..
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:30 ® LojzaRybka reakce na …
-
cormoran>zeptej se tomashe na výstup mezi mnou a skleničkou
reagovat)))))
- Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 20:15 ® cormoran reakce na …
-
Piranha: Kdyby jenom kamarád, ale domnívám se, že zmiňovaný pan Sklenička je členem RS.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 v 17:47 ® Piranha reakce na …
-
ja tam byl taky tTme, ale tesne co ste ojely byl tam komin s VODOU a mladasem
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 v 17:46 ® Piranha reakce na …
-
aby si se neposral, ty.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 v 16:24 ® hajan reakce na …
-
To teda čumím, co se v Ústí děje, a podle příspěvků to není krátkodobá záležitost. Jezdím po rybách všude možně, ale k Vám teda raději nepojedu nikdy, protože bych se asi vracel s „medvědem“ v antonu. Fakt síla.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 v 15:47 ® Tomash reakce na …
-
b.gun : Tuhle fotku jsem pořídil hned, když ho vyndali z vody, byl jsem z toho celkem PAF, že jsou na pláži mníci. Když jsem pak odcházel, mrdli s ním o zem a hotovo. Nešlo toho fotit víc… Navíc jsem zapomněl napsat, že zprvu volali, máme sumce! Hovada, lucioperca je mi svědkem, byl tam taky.
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 v 15:36 ® Piranha reakce na …
-
b.gun- fotka je nepresvedcitelna,na ni nepoznas rocni období a nepoznas na ni ze ji nese ve vezirku od vody.Oni reknou ze to bylo v prosinci a ze po vyfoceni ho pustil.A ses v pí…
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 v 15:29 ® b.gun reakce na …
-
Tomash: A nemáš obsáhlejší fotodokumentaci? Neuvažoval jsi o tom, poslat jí i s patřičným popisem dané události (hlavně co se týká domluvy s hospodářem MO ČRS ÚL) na Územní svaz?
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 14:46 ® Tomash
-
b.gun , Piranha : Souhlas
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 12:26 ® b.gun reakce na …
-
Šance nešance, hlavně jde o rybu v této době hájenou (která navíc ani nedosahovala nejmenší lovné míry, což je ale v tomto případě bezpředmětné), a to je do nebe volající …
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 12:14 ® Piranha reakce na …
-
mohl ho ustrihnout a dat mu sanci se s tim poprat.Pokud mu to promine nejakej jeho kamarad z CRS tak ať ale u mne je to zmr…
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 v 10:19 ® Tomash reakce na …
-
Piranha, tenhle, co sme ho vyfotili byl vůbec první co tam chytli, vyfotili jsme ho, oni ho vyháčkovali a mrdli s ním o zem! Co bys dělal ty? Říkali při tom : "Měl to moc hluboko, chudák, napíšu si ho do papírů a vyřídím si to se Skleničkou, on to pochopí…
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 v 8:05 ® Piranha reakce na …
-
Co ze!!!!!! To si delas prdel ne vole ze vzaly ty mali mniky.To ste na to koukaly?Ty voe tam je za prdeli svaz a nikdo nehnul ani brvou.Tak to je pecka, HaD toci parmy pomalu jak se tam vrazdej a vy si fotite mnika podmirovyho co skonci doma u kocky.Tak tohle bych škrábnul normalne.Je jich tam malicko a jeste se vemou.Tak to ustrihnu a dam mu aspon nejakou sanci ale oaspon ma.
reagovat - Středa 23. ledna 2008 ve 23:01 ® Tomash
-
Koukni, tady je jeden z nich – tenhle to měl hluboko, ostatní byli za kraj, taky je vzali…
reagovat - Středa 23. ledna 2008 ve 22:58 ® Tomash reakce na …
-
LojzaRybka : Dneska masili na Labi mníky!!! Celkem tři kousky, největší cca 25cm!!!
reagovat - Středa 23. ledna 2008 ve 21:12 ® LojzaRybka
-
video z ústí,,,,myslim že by tam měla bejt smutnější hudba,jinak na některý záběry se nedá ani koukat:(
reagovat - Středa 23. ledna 2008 ve 20:37 ® monaster reakce na …
-
a velkej............
reagovat - Středa 23. ledna 2008 ve 20:36 ® monaster reakce na …
-
druhá malýho…
reagovat - Středa 23. ledna 2008 ve 20:35 ® monaster reakce na …
-
Modrý žralok promine. pro Ty co zajímá jak vypadaj stojáky v okolí…Malej školák ze 2/3 v pohodě ale okolo dost vody. Velkej školák pod ledem. někdo dejte vědět jak Podhoří, Střížák a Varvažov
reagovat - Úterý 22. ledna 2008 v 8:45 ® Piranha reakce na …
-
ani ne musim odpocivat s toho minulyho lovu, bolej mne jeste ruce od tech supinatejch prasat.
reagovat - Pondělí 21. ledna 2008 ve 22:04 ® Tomash reakce na …
-
Piranha : Ale tobě se nechce, co?
reagovat - Pondělí 21. ledna 2008 ve 20:06 ® Piranha reakce na …
-
ty klobaso ja nezavidim muzu jet kdy budu chtit
reagovat - Pondělí 21. ledna 2008 v 17:19 ® LojzaRybka
-
já to říkal
reagovat)
- Pondělí 21. ledna 2008 v 15:57 ® lucioperce69 reakce na …
-
Piranha: chmejde nezávid že mám volno a můžu jet :P
reagovat - Pondělí 21. ledna 2008 v 15:11 ® Piranha reakce na …
-
Labe plny az po pípu pocitam ze kdo tam pojede tak je jasnej bezrybka
reagovat - Pondělí 21. ledna 2008 v 8:32 ® lucioperce69 reakce na …
-
já jedu ve středu
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 ve 22:03 ® cormoran reakce na …
-
V tejdnu to jde. Kluci tam byli ve čtvrtek a docela pohoda..
reagovat - Neděle 20. ledna 2008 ve 21:48 ® Tomash
-
cormoran : Na parmy zajdu ve všední den, dědci a masařky musí snad taky spát, nebo makat, ne?
reagovat