Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 444.174 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 28. prosince 2008 ve 14:24 ® LojzaRybka
LojzaRybka

mám cukání jet zejtra do ústí na mouchu,přidá se někdo??

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 14:08 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

každýmu jednu???

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 14:05 ® BlueShark
BlueShark

Tak uz s HaDem domlouvam vlajku chytej, na srazy :-)

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 13:55 ® sgt.mooody reakce na …

BS:Ty šmejde!:-D

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 13:55 ® BlueShark
BlueShark

mlc, to se nesmi dostat ven :-D

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 13:54 ® sgt.mooody

POMÓÓÓÓC BS mě chce znásilnit:-D :-)) )))

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 13:54 ® BlueShark
BlueShark

Tak Moody prej cely den uklizi, maj doma strasnej bordel po Vanocich :-D hruza…

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 13:09 ® BlueShark
BlueShark

Piranha: tam si mi to tak rapidne nerekl, tam jsem radsi plavackoval a chytal na rybicku, feeder tam byl jen z povinnosti, na tomhle useku byla houpacka nebo splavek lepsi, to je jasne :-) i vuci dnu…

Vsak jsem tam taky kuchal cejna :-D DDD

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 12:57 ® Piranha
Piranha

kdyz jsme chytaly u kanalku jak jsme tam byly do tmy, jak si mi pujcil celovku, abych videl na splavek, tak to bylo jeste pred tim, nez sem byl u nestemickyho potoka.A prave u toho kanalku jsem to rekl.Tak ze to bylo prvne tam a navic, nepamatuji se ze bych to rikal dvakrat :-D , ale pro mne, za mne, treba 6×.Ale tehda u toho kanalku braly jako svine.Vim ze jsem jel domu ve 22 a rano v 6 jsem tam zase sedel s Oldou a Pavlem a pak i dalsi den.Je to super flek.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 12:46 ® BlueShark
BlueShark

Tak u kanalku si pamatuju ze si taky neco mlel podobneho, ale poprve to bylo dole :-)

Kurna to je bolest ty trisla :-((

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 12:42 ® Piranha
Piranha

rikam oprava

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 12:39 ® Piranha
Piranha

Tvuj nazor, ja tikam kanalek a tim to pro mne hasne.Leda ze by jsem to rekl na dvou mistech najednou :-D skvelej kompromis.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 12:27 ® filip111
filip111

Lucio: ten zvuk praskajcího ledu když na něm stojím nemám rád. jednou jsem se takhle vykoupal a nikdy víc, zajel jsem tam totálně i s hlavou a pohled zespoda na led nic moc.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 12:21 ® 1Mara
1Mara

Filipe kamaráde já ti řeknu :-D DDDD

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 12:18 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

ted sem zkoušel jednu zatopenou vápenku jakou má ten led teda sílu a nosnost dva kroky od břehu sem se odvážil dál nn, takže 100 kg unese tloušťka kolem 3 cm, ale na nějaký to běhání to ještě neni krapet to křoupe a prohejbá se to myslim si že tak dva dny při stávajícím počasí a bude to OK

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 12:16 ® BlueShark
BlueShark

Piranho: Rikal si to u toho mostku, kdyz sem nemel misto si poradne sednout a porad tam cpal krmeni do kosiku a ty si tuhle vetu pronesl, to vim na 10000% :-) momentky si proste pamatuju a odpovedel jsem ze jsem tomu propadl proste… tečka :-) Kvuli me si nezacal chytat, prave naopak, ty jsi stvoreni tvrdohlavy a prave na just bys kvuli tomuhle nechytal :-)) )

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 12:16 ® filip111
filip111

1Mara: soucítím s tebou, vím co je to za hnus :-O

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 11:59 ® Piranha
Piranha

Mala chyba 2/3 tzn. pri prutu 6m dam 4m od hacku splavek, tak to je.Jinak ja, co si dobre pamatuju, tak to bylo u kanalku, kdy jsem to rikal pred Monasterem a u nestemickyho potoka, ktery si myslel, sedel monaster a ja byl s tebou u toho mostku, ale tam jsem to vubec nerikal. Abych pravdu rekl, je mi to fuk a jestli chces slyset vetu , ano Honzo diky tobe jsem zacal feederovat, tak prosim.Ja jsem chtel feeder zkusit uz tehda, jak jsme spolu byly poprve na plazi a ja chytal na ty umely potfory a ty tahal cejny.Vlastne jsem na feeder chytal uz v 95 roce, kdy jsme tomu rikaly chytani na spicku.Nejakej feeder, to jsme nemely ani poneti co je.Ale takhle jsem uz chytal kdyz mi bylo 14,15.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 11:40 ® 1Mara
1Mara

Ty krásko co to je tam za kraviny ??? Michale už se ti nebudu nikdy smát že máš kocovinu :-( (

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 11:36 ® BlueShark
BlueShark

výš :-)

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 11:32 ® BlueShark
BlueShark

Piranha: Jojo, jen te opravim, ta veta od Tebe zaznela pod Tonasem. Ja 5× nahodil a mel jsem 4 ryby :-) A pak jsme oba presli o 50 metru vis, jak tam byla takova mala boka, tys chytal nade mnou. Ja prece zezhora z mostiku zkousel okouny a pak chytal na feeder a mel jsem kaprika :-) A tam si mi to rekl, snad pamatujes. Tam prece masili vidlickou ti parchanti ty kapry.

Jinak u me je rulezzz plavana a feeder a zkusim 2009 i smacky :-) Jinak Maro, dodatecne vse NEJ a ja dnes makam, boli me vsechno z fotbalu :-) Kroutim se tu jak tasemnice v hovne :-)

Jo a nepochopil jsem u houpacky delka prutu + 1/3. Pokud vim tak houpacka je hlavne i od toho, aby zvladla delku prutu + dalsi 4 tretiny prutu :-D D Ale asi si to tak myslel. Proste vlasec az po hacek je dlouhy jako prut + 1/3 jeste :-) Ale ne vzdy samozrejme :-) jde o to jaky podminky mas pred sebou…

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 8:35 ® sgt.mooody

ÁÁÁÁÁÁÁ Mááárouššš dorazil z hospóooody :-D :-)) )))

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 4:58 ® 1Mara
1Mara

Vy krásky a co 1000000000000­00 satačí néééééééééééé­ééééé ?

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 ve 4:37 ® 1Mara
1Mara

Pěknýýýýý hadi.:DDDDDDDDDD­DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD­DDDDDDDDDDD

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 1:02 ® b.gun

Jinak co se týká vlasce na feeder, vyzkoušel jsem pár typů a zklamán jsem nebyl ani z jednoho – Stroft GTM (tvrdší vlasec, je nutno počítat s tím, že průměr je ve skutečnosti o jeden stupeň silnější), Colmic Fendreel (měkčí typ vlasce), Trabucco T-Force Special Feeder (asi největší spokojenost), Byron Tefloncoated (cenově příznivá alternativa, jen jsem měl pocit, že má větší tendenci se po čase kroutit, než ostatní jmenované). Momentálně chytám na nějaký no-name „za pár korun kilometr vlasce“ o průměru 0,20 mm, určený původně na přívlač … a taky v pohodě.

reagovat
Neděle 28. prosince 2008 v 0:44 ® b.gun

Prasek_2007: Co se týká Strofta, pokud ti jde o skutečný průměr 0,16 a 0,18 mm, tak můžeš v klidu namotat 0,14 a 0,16 mm. Skutečný průměr Stroftu je o stupínek vyšší, než je deklarováno na cívkách.

reagovat
Sobota 27. prosince 2008 ve 21:47 ® foks01
foks01

filip-voe zadej do googlu ,ten ti najde vše :-)

reagovat
Sobota 27. prosince 2008 ve 21:18 ® filip111
filip111

prasek: jasnýýýý

reagovat
Sobota 27. prosince 2008 ve 21:18 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Takže 10000 je volnej?

reagovat
Sobota 27. prosince 2008 ve 21:14 ® filip111
filip111

říkal jsem si co z tebe vypadne :-D DD tak já si beru 9000