Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 444.147 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 27. prosince 2008 v 19:07 ® 1Mara
-
Kurňa neříkej že pod Benešákem jsi nic nechitil námto včéra docela šlo sice pidi ale šlo ??
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 19:07 ® monaster reakce na …
-
Mara: a konečně jsem koupil žížaly. je prdel pozorovat jak se okoun rve s ježdíkem o jednu žížalu
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 19:06 ® monaster reakce na …
-
Mara: díky kámo
reagovatčerv a kuku, bez futra
- Sobota 27. prosince 2008 v 19:03 ® 1Mara
-
Nazdar Moňo jaktože si nic nechytil ? ty takovej kapejlmajster
reagovat. Naco jsi chytal ????
- Sobota 27. prosince 2008 v 18:52 ® monaster reakce na …
-
tak pacholci. dneska feeder a houpačka v Lovosicích. nula jak vyšitá. pak po splnění povinností na mým oblíbeným fleku pod Benešákem. zase nula. zmrzlej jak sobolí hento ale bylo mi fajn
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 18:44 ® 1Mara
-
Viděl jsem ho na intern.schop. za 99kč.
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 18:40 ® BlueShark
-
Ja to myslel dobre, ale na splavek
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 18:36 ® Prasek_2007
-
No pokud ho seženeš za 100Kč,tak není co řešit…
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 18:34 ® 1Mara
-
Si děláte prdel ze mně , ale já sváma vyčůrám koupím si ho za 100kč a je po problému hahahahahahaha.
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 18:32 ® Prasek_2007
-
A co takhle vzít cca 20cm nějaké dřevěné násady třeba z koštěte,vyvrtat dírku na feederšpičku a prut je hotovej. Asi bych to osadil nejjemnější,kterou bych sehnal tzn. 0,5oz.
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 18:27 ® BlueShark
-
Jdu se natahnout na par hodin cau
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 18:24 ® BlueShark
-
Zvladneme to jupiii
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 18:23 ® BlueShark
-
8000
reagovatDDDDDDD
- Sobota 27. prosince 2008 v 18:23 ® BlueShark
-
Opakuji:
tohle je prut: =======================
reagovat
a ta prvni cast s rukojeti tam navijak das snad ne?DD a zbytek nechas doma a mas krasnou chytacku na dirky
- Sobota 27. prosince 2008 v 18:23 ® 1Mara
-
Pěěěknýýýý
reagovatDDDDDDDDDDDDD
- Sobota 27. prosince 2008 v 18:21 ® Kubah reakce na …
-
1Mara> Přilepíš náplastí
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 18:21 ® 1Mara
-
No jak ho tam upevním ?? todle jsem fakt ještě neviděl
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 18:20 ® 1Mara
-
A kam dám naviják ????.
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 18:18 ® BlueShark
-
Mas prvni dil na dirkovani.
a sem uz nedas dalsi dily
NAVIJAK |
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 18:14 ® 1Mara
-
Jsem pompo nechápu to ????
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 18:08 ® BlueShark
-
1Mara: staci prvni dil od feederu, vazne
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 18:05 ® 1Mara
-
No je jakt že ňák moc nemrzne,ale jestli budu doma jako že jó tak razím s váma se na novej rok vykoupat do rybníka
reagovatDDD Jen si musímˇněkde pujčit tu zakrslou udičku.:DDD
- Sobota 27. prosince 2008 v 17:49 ® BlueShark
-
HaD to tam je uz dlouho na lodi, je to restaurace a z druhe strany lode smer k Labi a mestu je proste reklama HaD podlahy. Tak jsme podlahy zamaskovali a vyfotili se
reagovatDiky byla pro Tebe
- Sobota 27. prosince 2008 v 17:48 ® BlueShark
-
Tak jsme se vratil z Vanocniho turnaje v salove kopane. Jsem naprosto KO a poprve letos to zalomim pres den. Bez sil.
Jinak k Piranhovi asi to, ze obcas najednou pujde
DD Ne, cetl jsme si to v buse a musim rict ze vyloucit nebo prodavat cajk je docela hloupost. Ale na druhou stranu na vlaceni staci jeden klacek a s feederem je to taky prdel
Ac nevlacim uz 2 roky, smackove me ocarovali a pujdu je zkusit za rok
Foksik me navnadil.
A jeste takova lahudka. Psal se cerven 2008 a ja byl s Piranhou a Monasterem pod Tonasem na Labi. Ja feeder a par ryb, Pinha na houpacku. Veta znela presne takto: „Ty Honzo, ja nechapu co a tom feederu vidis, me to proste nevzalo, porad davat do kosiku smes a patlat se v tom, houpacka je u me proste mega a nachytam na ni jaky ryby chci“
No a par mesicu po uz byl Pinha ucitel jinych
reagovatDD Preju mu to i karieru, ja na zavodeni typ nejsem, neni nad pohodu
Prasek je bezva kluk a naucil me plno veci a pomohl. Jsem tak na 30 procentech feederoveho vedeni, ale chci to dotahnout tak na 80
Je to prima vec, navic univerzalni na chytani cehokoliv
Pinha ma velice rychly a ukvapeny zavery, ktere pak s oblibou meni
Hezky vecer vsem rybarici a tesim se az se zase uvidime… sharkyyy
- Sobota 27. prosince 2008 v 17:47 ® HaD
-
tak jsem si konečně přrohlédl tu fotku s HaD. Moc pěkný!!!
reagovatkdo to maloval?
- Sobota 27. prosince 2008 v 17:42 ® foks01
-
lucio-má se oteplovat ty –10,myslím že si letos nezadírkuješ,leda tak doma:)
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 17:38 ® lucioperce69 reakce na …
-
foks: kurňa buď optimista furt hlásej –10 to by ta šlupička mohla zesílit do pondělí nn???
reagovat - Sobota 27. prosince 2008 v 17:27 ® Piranha
-
Jinak ted jsem prijel z labicka s v lacky smackovacky
reagovat:D vytahl jsem asi 20 ryb s toho jen 2 za hubu, hovno, smacci zasrana nastraha k podsekavani ryb.Ryba je zvedava tak k tomu priplave a tuka do toho hubou a tim jak se ma nastraha pocukavat a ozivovat, tak akorad podsekava ty ryby.Tlousti, plotice, podoustve i ostra se na mne podivaly, jen tloust a podoustev to mely v hube.
- Sobota 27. prosince 2008 v 17:23 ® Piranha
-
To je sice vsechno hezky. Za 1. ja vlacet obcas chodit budu, urcite si necham nejakej klacek na obcasny vlaceni. Za 2. kdyz mi feeder a plavana dava vic, tak co mam delat.
reagovat
A za 3. pokud budu chtit zavodit, potrbuju trenovat a nemuzu trenovat na feederovy zavody s vlacakem:D
- Sobota 27. prosince 2008 v 17:21 ® foks01
-
lucio-dírkovačku??…nechápu,dit to je jenom šlupička
reagovat