Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.103 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 2. ledna 2008 v 18:18 ® pipa
pipa

dnes se u me stavil Kamil na supr kavičce,probrali sme rybindy atak … a jednu z jeho poslednich touživich … toje kus…

reagovat
foto/forum/2008/th-img2960.jpg
Středa 2. ledna 2008 v 15:25 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

já si tam skočim v pátek

reagovat
Středa 2. ledna 2008 ve 14:25 ® foks01
foks01

v březnu?? to bych taky nevydržel ..jdu si taky dnes stoupnout,nerad pruty oprašuji..:-))

reagovat
Středa 2. ledna 2008 v 9:09 ® monaster reakce na …
monaster

Blueshark: Honzo blázníš? dneska vystojím frontu a nejpozději v sobootu razím :-)

reagovat
Středa 2. ledna 2008 v 7:37 ® BlueShark
BlueShark

Tak asi tady bude dlouho fórum, zející prázdnotou co? Alespoň já asi zarybařím až začátkem března. Tak se mějte a načerpejte síly v práci na ryby :-)

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 ve 23:20 ® pipa reakce na …
pipa

tak nak doma davam nastrahy do krabicek a tak ruzne uklizim ryb.veci … a nak mi je z toho smutno … kurna ja chci k vode …

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 v 1:34 ® pipa reakce na …
pipa

uf to bylo touživiiii .....

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 v 0:53 ® pipa reakce na …
pipa

na prime je zrovna takova brečiva.....

reagovat
Úterý 1. ledna 2008 v 0:29 ® pipa reakce na …
pipa

kurna takovej roman sem psal a vypadlo to,ted uz to nezvladnu ..... ach jo toje nuda …

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 ve 20:34 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

já sem dneska byl se rozloučit s řekou na pláži od 10 do 13 vláčka jen cejni za hřbet

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 v 19:19 ® pipa reakce na …
pipa

taky vsem tichim blaznum vse nej v r.2008.. tez i od Kamila,ted mi volal… a zralocku polepsi se .. hlavne to zdravi at nam vsem slouzi …

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 ve 14:47 ® cercer reakce na …
cercer

jo…a taky by se mu mohli začít vyhýbat i kormoráni…

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 ve 14:46 ® cercer reakce na …
cercer

Tak…na to naše Labe!!Ať se mu vyhýbají větší i ty menší havárie a je čím dál krásnější a bohatší!
A jeho správným rybaříkům vše nej nej do nového roku.

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 ve 14:36 ® BlueShark
BlueShark

Všem rybaříkům co za celý rok přispívali do našeho nového forá děkuji a přeji HODNĚ MOC ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ a RYBÁŘSKÉHO FAIR PLAY MYŠLENÍ.

Honza Borůvka (blueshark)

reagovat
Pondělí 31. prosince 2007 ve 4:52 ® pipa reakce na …
pipa

foksiku,furt hledam to tvoje touživí mistečko lasky .. :-) ..

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 ve 22:04 ® pipa reakce na …
pipa

boha tak dete nekdo,nebo sou tady samic NADO ZATOPIT ..!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 v 17:34 ® pipa reakce na …
pipa

foksik: gratulacka … touzivi mistečko.....

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 v 17:24 ® foks01
foks01
reagovat
foto/forum/2007/th-img2947.jpg
Neděle 30. prosince 2007 v 17:20 ® foks01
foks01
reagovat
foto/forum/2007/th-img2946.jpg
Neděle 30. prosince 2007 v 17:07 ® foks01
foks01

tak poslední vláčka na Labi …nešel sem flek kde to bylo jak v rybých sádkách…na každej 5 nához drby do prutu…vytaženo 1 štíhle 2 jeseni a 2 ryby vypnuté…nikdy sem to nezažil..šel sem od toho mostu s lanama až k pláži ale nikde ani tuk…fota ryb dodám …

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 v 16:43 ® pipa
pipa

čus panačci a jiny mistecko neni,prej uz je tam BEZECT …

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 ve 12:42 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

cormoran: asi ty nn??? ty loupáku

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 ve 12:37 ® cormoran reakce na …
cormoran

Lucioperce69: Já ti dám panáčka a kdo asi bude řídit co??:-)

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 v 8:06 ® lucioperce69
lucioperce69

To all: tak kdo se jse zejtra rozloučit se starym rokem k vodě????? já budu od 8 na pláži tak přijď te na panáčka.

reagovat
Úterý 25. prosince 2007 ve 23:37 ® pipa
pipa

čus všem byl sem mrknout na vodu … je pekne touživa …

reagovat
Pondělí 24. prosince 2007 ve 23:33 ® pipa
pipa

ted sem byl rybindam u vody (labe) zapalit advendtni svicku … at se nam dari i v pristim roce …

reagovat
Pondělí 24. prosince 2007 ve 12:56 ® aless

jen pro informaci-založil jsem nové téma revír Běla 441005–0.Takže pokud máte někdo nějaké poznatky tak sem s nima, ať nám ta zima rychle uteče.

reagovat
Pondělí 24. prosince 2007 ve 12:15 ® aless

¨b.gun a čudla:díky za info!!!Chytám tu tak půl roku/okolí Kačáku a Komořan/.Zatím se mohu pochlubit cejn 46,tloušť 53 a několik okolo 30,jinak hafo plotic, okounů,ševců.Vět­šinou lehká plavaná a nebo lehká položená.V létě jsem dokonce dostal jednu kudlu 40 na kopyto a hafo okounů/všichni okouni ale tak 10–20cm, větší ani ťuk.Jinak všechny ryby puštěné zpět.S kaprem a ničím jiným jsem se zatím nesetkal.Rád bych ňa jaře zkusil hady, ale nevim jak to s nima vypadá nahoře v okolí Komořan.Takže myslíte, že za Bílinou by to bylo lepší?No musím tam vyrazit.Ještě jednou díky jinak přeju krásné vánoce a rybářsky bohatý nový rok

reagovat
Neděle 23. prosince 2007 v 18:03 ® pipa reakce na …
pipa

no mel sem vlacet hned,ale chtel sem mit dnes odpocinkovej adventni klidek :-) .. jo pak prisel taky adventni vlackar,byl z N.Boru ukazal sem mu tajemnej adventni flek a na 1 rotajdu pic Bolena 62 cm.. tak sme daly hned ťafika.. a jeste se ukazal jeden ustecak,ten byl taky touzive zmrzlej jak ja !!! daly sme pokec a pak si to este sepotal po proudu dal,no a pak uz nevim … proste byl touživej vlačkovej zmrzlej ADVENT …

reagovat
Neděle 23. prosince 2007 v 16:19 ® pipa
pipa

tak adventni panackove,asi tak pred dvema hodkama sem se vratil .!! sem šrot,doted sem rozmrzal !!! ale mam touzivou !! prvni dve hodky na rybindu – nula ! ale od rana sem mel tu svou predtuchu,fakt se me to casto stáva,ale proste az po 2 hodkach,sem vzal novy 2 kopyto .. no a prvni nahoz,bum kudla!! asi 50 cm,ale pekne vypasena,dostala rozklepanyho hubana a pa pa šla do vodičky .. mel sem hroznou radost asi tak na 15 min. pak uz sem zas mrznul !!!

reagovat