Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.096 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 23. prosince 2007 v 15:39 ® b.gun reakce na …
-
Jarda carp: Pěkná fotka. Kdo nezná, jen stěží by uvěřil, že je to foceno v tak hnusném městě, jakým je UL …
reagovat - Neděle 23. prosince 2007 ve 13:13 ® Jarda carp
-
Všem vyznavačům Petrova cechu přeji krásné vánoce,hodně zdraví a štěstí v Novém roce…U vody hodně rybářských úspěchů .Čau all .Jarda
reagovat - Neděle 23. prosince 2007 v 5:50 ® pipa
-
cus dete nekdo ? kdyztak budu u benešaku … kdyz pujdete stavte se na pokec .. no jestli neumrznu..!!!!
reagovat - Neděle 23. prosince 2007 v 1:29 ® pipa reakce na …
-
cudla: ty vogo sorac,ja to Aless nejdriv bral jak nemecky všechno a pak sem zjistil,ze to je Aleš NICK NAME… takze NADO ZATOPIT…
reagovat - Neděle 23. prosince 2007 v 1:21 ® pipa reakce na …
-
cudla:neboj ja nejsem mrakomor..!!! ja jen vlacim a nebo rybinda.. ja je take vidim,jak se tetelej… a jiny to je v proudu a jiny v tocaku.. ty vogo uz mam zas nane chut.!!!
reagovat - Neděle 23. prosince 2007 v 1:02 ® b.gun reakce na …
-
aless: Tak já zkoušel chytat jen na přítoku (plavajda + feeder), ale myslím si, že druhové složení by mohlo být podobné. Takže – okoun, plotice, perlín, cejnek (30+), cejn (50+), kapr (do 40), tloušť (zatím do 45, ale viděl jsem i jednoho k 60, bohužel nedobral), hrouzek, ouklej, štika (opět tak do 40–45) a karas (velikosti pětikoruny …), někde jsem zahlédl i fotku jesena z této vody, údajně by tam mohla být i podoustev. Jinak od Bíliny dolů se chodí i na hady a sumíky, ale jak je to s těmito rybami nahoře, nevím.
reagovat - Sobota 22. prosince 2007 ve 23:40 ® Cudla
-
Aless:tloušt,plotice,okoun,cejn švec občas kapřík i štička pokut ji nenavštíví černej pták pak je to v p…,chytat se dá kdekoliv nutno bejt v absolutním klidu,dostaneš je pod nohy,blbě šlápneš nebo zarachotíš dostaneš h…!
reagovat - Sobota 22. prosince 2007 v 15:42 ® pipa
-
tak,tak … panove to je nuda … ja snad tem rybindam,pujdu udelat taky vanocni stromecek … dolu k vode..
reagovat - Sobota 22. prosince 2007 v 15:11 ® aless
-
Jo tak se to jmenuje Běla-teda ten potok.
reagovat - Sobota 22. prosince 2007 ve 14:25 ® aless
-
ahoj všem!!!Mám prosbu nemá někdo zkušenosti s revírem Bílina 441005–0./je to takový potok tak 4–5mširoký/Jsem tu začátečník a tak by mě zajímalo rodové obsazení ryb popřípadě úlovky nebo vhodmá místa k lovu na tomto revíru,úspěšné nástrahy apod..díky chyť a pusť Aless
reagovat - Pátek 21. prosince 2007 ve 21:37 ® foks01 reakce na …
-
jj maš pravdu …vubec sem si nevšim sorry…byl sem minulej tejden taky ne plaži ale same bahno a mraky lidí
reagovat - Pátek 21. prosince 2007 ve 21:29 ® pipa reakce na …
-
mrkni si na svoji poštu…
reagovat - Pátek 21. prosince 2007 ve 21:19 ® foks01 reakce na …
-
to si me asi s nekym pleteš…
reagovat - Pátek 21. prosince 2007 ve 21:14 ® pipa reakce na …
-
foks sem ti minulej tejden psal tu SM zpravu,proc ses nestavil ..?
reagovat - Pátek 21. prosince 2007 ve 21:08 ® foks01 reakce na …
-
ne jsem z bíliny .......tady v okolí nic není .občas jezdim ohře ale labe ja nevíc zarybnené tak kam jinam taky
reagovat - Pátek 21. prosince 2007 ve 21:00 ® pipa reakce na …
-
foks: ja od 7–10 sem uplne srot....... ty si z ul…
reagovat - Pátek 21. prosince 2007 ve 20:50 ® foks01
-
ja byl dnes od 9 do 15 na plaži,jednoho cejna kolem 50 .malí tloštíci a padoustve jinak zima strašná,byli tam nejací pražaci aspon teda podle spz,dost silne krmili a co sem občas nakouk tak nejaka parma a kapr .
reagovat - Pátek 21. prosince 2007 v 19:13 ® pipa reakce na …
-
foks:tak,tak no i horsi ryby si berou !!!! a jejich kredo :chyt a pust … kurna furt nemuzu rozmrznout z rana ......
reagovat - Středa 19. prosince 2007 v 16:58 ® foks01
-
a když k tomu ješte připočtu rybaře co nepustěj zpět ani šupinu tak je to fakt zlo,občas je me až zle a nejradši bych je nakopnul do zadku, když vidim jak každá parma končí pod klackem a nebo ve vezírku…maj na to do 7 kg pravo ale čeho je moc …
reagovat - Pondělí 17. prosince 2007 v 17:04 ® monaster reakce na …
-
tak hoši,. jel jsem kolem Labe u Povrlů (na odbočce) a smutný velmi smutný pohled. zastavil jsem u krajnice a počítal protože foťák pípnul aumřel. napočítal jsem cca 150 velikejch černejch práků a havrani to nejsou. a to jsme si říkal že už máme od kormošů klid víc jak 10 jsem jich dlouho po hromadě neviděl. ale tohle mě dostalo
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 v 19:09 ® pipa
-
no dnes sem vynechal,byl soused na rybindu na oknech.. bezrybka..... byl tam asi dve hodky …
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 v 19:05 ® pipa reakce na …
-
tomash:ne,ne u vody je lip…
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 v 15:18 ® Tomash reakce na …
-
pipa : Běž do hospody
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 ve 12:12 ® monaster reakce na …
-
tak dvě hodinky na soutoku a čistá nula. ale pomrznout si hezky u vody je lepší než se válet doma. čuste
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 ve 3:41 ® pipa
-
jo jinak voda je dnes touživa a mozna je fakt o malinko mene...... NADO ZATOPIT …
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 ve 2:48 ® pipa reakce na …
-
tak,tak chlapecku vy ste snad milenci ne ??
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 v 1:04 ® Tomash reakce na …
-
pipa : Už je to tu zase pod pípu a na pípu
reagovat - Sobota 15. prosince 2007 v 19:12 ® pipa reakce na …
-
ja nevim co furt resi ten mročak ..? ja se musim jen smat..! von je jak malej jarda..?
reagovat - Sobota 15. prosince 2007 v 18:56 ® lucioperce69
-
pipa x blueshark nechte to furt vy dva asi vám založim forum
reagovat - Sobota 15. prosince 2007 v 16:12 ® pipa
-
važně honzíčku …???
reagovat