Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.114 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 3. prosince 2007 ve 2:09 ® LojzaRybka reakce na …
-
cormaxx>myslim že by to neměl bejt problem
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 ve 21:22 ® cormaxx
-
LojzaRybka: no dělám si stojan z nerezi.Matroš mám,už si jen musim nechat ve škole vyfrézovat kusy ve kterých budou závity.Jediná potíž zatim je svařování,nemám už nikoho v okolí kdo s tim dělá tak bych to potřeboval dát „jen“ dohromady.Ale počítám že až po novym roce. Mohl by si mi to prosim svařit?
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 ve 20:54 ® pipa reakce na …
-
monaster:neblazni,nedramatizuj to !!!!! to me hlava nebere ? ty asi moc neznas sprosty slovička co.? kdybys o tom nemluvil,tak nic…
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 v 19:58 ® LojzaRybka reakce na …
-
cormaxx> co potřebuješ,mám v práci ARGON
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 v 19:55 ® cormaxx
-
Máte prosim někdo možnost svařovat nerez (např v práci,popř doma) ? …děkuju
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 v 18:03 ® monaster reakce na …
-
pipa: čemu nerozumíš? nechtyil jsi ani ch…? choděj sem i děcka. ale i tak. nějakou kulturu tomu psaní člověče…už rozumíš? nebo mám hláskovat?
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 v 15:30 ® pipa reakce na …
-
to mas opravdu pravdu ze nicemu …
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 ve 14:38 ® BlueShark
-
Ja taky nerozumim
Nicemu, asi to je tou cestinou, zkus se soustredit alespon na jednu vetu mas vsechny Y obracene
DD
Jdu do prace tak si zachytam jiny ryby zase
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 ve 14:01 ® pipa reakce na …
-
monaster: ted ti ale vubec nerozumim ..?
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 ve 13:45 ® monaster reakce na …
-
pípa: hele strejcu kroť se . mluv slušně. trochu. dík.
reagovat - Neděle 2. prosince 2007 ve 13:43 ® pipa reakce na …
-
ted sme se vratili s Kamilem od noveho mostu,taky od 7.h chytali sme na rybindy,a ani chuja !!! na vlacku už sem nemel ani silu.! no candoši sou v dourach.! ale ja je vičmucham .. potkali sme cestou domu kamose,atak to jeli skusit jeste do olšinek.. no kamil ma proste touživou,bez ryby se mu nechce dom
reagovat.. pak dam vedet jak dopadly ? zatim cus …
- Neděle 2. prosince 2007 ve 13:03 ® monaster reakce na …
-
dnes já a Piranha od 7 do cca 10? namášeli jsme ne pláži mrtvolku a já na feeder kolínko. po příchodu jsme zjistili že jestli se rozhlídnem ještě 2× a nezalezem někam nebude kam. skončili jsme na vršku špičky. dědula vedle jednoho cejna. my? prdchyti… jen promrzlé nohy zvlášť ty moje v holinkách. sna dto bude příště lepší
reagovatjo a nějak kormoši přitvrdili. jestli se slejtaj že budou vánoce? Petru zdar hoši a mažte k vodě
- Neděle 2. prosince 2007 ve 12:48 ® cormaxx reakce na …
-
Cudla: Aha tak jsem na to koukal do RŘ na 2007 a tady je to napsaný dobře.Je to všchno pstruhový
reagovatJá na to koukal na jaře a do RŘ 2006 a tam to byly docela blbě napsaný ty hranice potoků.Já byl na jaře na farskym a stavěl jsem na tom malym mostu přes ten potok.Bylo tam mraky tloušťů 20–25cm.Jak pod tim jezíkem tak nad ním.Pár okounů a dokonce 2 štíhlata kolem 30–35cm
( Tak mě napadlo,že kdyby to nebylo pstruhový tak jsem tam mohl jít v zimě zašoulet…
- Neděle 2. prosince 2007 v 9:34 ® Cudla
-
Cormax pstruhovka tam je ,ale cedule není tam je to dost blbě napsaný a ty potoky se tam točí dva.Nevysvětlil mi to ani porybný který je který.
reagovat - Sobota 1. prosince 2007 ve 23:50 ® pipa reakce na …
-
ano toto je presne zivotni kredo žraloka ! koukat na vodu pekne z domova a v tepličku !!! pojd zejtra na fišky,vemu ti notebuk k labi … online .!!!!
reagovat - Sobota 1. prosince 2007 ve 23:22 ® b.gun reakce na …
-
BlueShark: Já myslel, jestli tam nejsou záznamy třeba za půl roku. Jsem kvůli tomu ten tvůj odkaz projížděl a nemohl tam právě nic takového najít. Jinak mi přijdou lepší stránky ČHMÚ, historii týden nazpět tam najdeš taky (a podrobnější než na Povodí Labe) a dokonce je tam i modelová předpověď na cca dva dny dopředu – hydro.chmi.cz .
reagovat - Sobota 1. prosince 2007 v 16:30 ® BlueShark
-
nebil
DDDD to je jak debil
DDD ty si asi na skolu nechodil co se ucit cesky
Jinak historie, tim sem myslel ze tam vidite za x dni zpet historii stavu vody. (Prutok a hladina)
reagovat - Sobota 1. prosince 2007 ve 13:57 ® pipa
-
cus Vaclave,no jo tak to si nebil v usti .?
reagovat - Sobota 1. prosince 2007 v 11:21 ® Vaclav
-
haka8: Teď jsem se dozvěděl, že zde má být nějaká zpráva o mém údajném přívlačovém semináři v Ústí… Je třeba to uvést na pravou míru. V Ústí jsem žádný seminář neměl, jinak to ale zhruba sedí. Pohyboval jsem se kousek odtud na pozvání známého a sumce (112 cm) jsem tam skutečně vyvláčel.
reagovat - Pátek 30. listopadu 2007 ve 14:26 ® b.gun reakce na …
-
BlueShark: Jakou historii?
reagovat - Pátek 30. listopadu 2007 ve 14:08 ® BlueShark
-
Jeste lepsi je povodi LABE tam mas i historii. www.pla.cz
gl
reagovat - Pátek 30. listopadu 2007 ve 12:05 ® b.gun reakce na …
-
lucioperce69: Informace o tom, kolik je aktuálně v ÚL vody, najdeš tady – hydro.chmi.cz . Normální průtok je zhruba tak poloviční, takže si můžeš udělat obrázek o tom, jak to tam asi vypadá…
reagovat - Pátek 30. listopadu 2007 v 10:05 ® lucioperce69 reakce na …
-
jak si mylsle to kde bejvala pláž to je tolik vody :-o
reagovat - Pátek 30. listopadu 2007 v 9:34 ® monaster reakce na …
-
Luprecie: včera když jsme mazal na Brno viděl jsme 3 maníky tam co bejvala pláž
reagovatjeden vypadal postavou jako Tomash
ale kdo ví
jestli něco tahaj jsme si nevšiml. je to daleko a hlídám si 50
- Pátek 30. listopadu 2007 v 7:53 ® lucioperce69 reakce na …
-
to all: v pondělí si asi udělám vejlet k labi na pláž vyštrachám někde ve sklepě žížali a zkusim parmy. Kolik je vody pls??? a ma to vůbec cenu??? vytahne se aspon nejaka???
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 18:14 ® cormaxx
-
Cudla: Co přitejká do Chezy od Jiřetína? To je pstruhovej potok? dík
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 9:40 ® haka8
-
V sobotu prý měl pan Fikar v Ústí seminář o přívlači a kámoš mi říkal, že tam přitom chytil pěknýho sumce. Byl jste tam někdo?????
reagovat - Čtvrtek 29. listopadu 2007 v 6:51 ® Piranha reakce na …
-
V patek nemuzu, makam a jeste delam byt, ona i ta sobota se bude zene blbe vysvetlovat.A kdo vi, jak to do patku jeste bude.
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 v 19:17 ® BlueShark
-
To vis ze rad pujde. Monaster zacal feederovat a je to klucina snazivsa. Taky chci jit a pracuju buuuuuuuu. V patek mam volno nejdes Piranha dat akci Bela?
))
Jinak pro PIPU: pis si jak chces jen rikam, ze poznas dle toho jak nekdo pise jeho stav DUSEVNI
reagovat)
- Středa 28. listopadu 2007 ve 14:42 ® Piranha
-
clovece asi jo a tyky bych sel tak dopoledne tak do 11 12 proste do obeda.Skouknu zitra bo v patek vodu a ostatni moje fleky kde by to bylo asi tak nej misto.Feedrujes?Tak si vem stredne mekkou spicku a jemnej vlasec tak 0,14–0,16.Jeste se ozvu nebo pisni na icq 285042964
reagovat