Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.977 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 28. listopadu 2007 v 7:40 ® monaster reakce na …
-
Piranha: nepůjdeš o víkendu zase na Bělu? docela bych se přidal. ale můžu jen dopoledne…
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 22:44 ® Piranha reakce na …
-
Pipo ja te chapu, ja beru zivot taky trochu srandovne a s nadsazkou, nebudu preci vsechno brat vazne a delat si mindraky s toho jaky a proc a duvod toho.Ja sem podobnej ja si dokazu delat srandu i v takovych situacich ktery by normalni lidi oplakali bo by se za to prali.Nekdy toho osobne i lituju ale pak uz je pozde a ja si to pokazdy uvedomim.To mne pak posiluje.Taky sem tu psal par clanku nebo odpovedi na diskuzni tema a psal sem to jak si ta moje benbeřice mysla a jak mi huba nerostla, taky sem za to sklidil plno neprijemnych narazek od lidi ktery nebudu jmenovat.Ja je beru jako kolegi rybere ne jako skety.Ony mne treba ne, ale co mi je po nich ja sem sam sebou ja sem ja a jinej nebudu.Lucioperca se kterym sem chytal osdobne to pochopil chape mne a bere mne takovyho jaky sem.Dekuju mu za to a je to pro mne kamos s velkym K a co se tyce zralociho poteru modrožralky, tak to je doopravdy kluk kterym by semnou klidne jel na kole do thakjska na ryby (stejne by chytil hovno).Je to proste kluk kterej umi naslouchat a bere cloveka jakej je.Mam tu i par odpurcu ale seru na ne, pro mne jsou duleziti kamaradi se kterymi se citim dobre.Jo a monastre je taky na dobry ceste jako kamarad, ma stejny nazory a mozna i lepsi jak ja.
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 v 15:56 ® monaster reakce na …
-
jinak koukám kam nám to Labe zase leze. herdek
reagovatach jo. byl jste někdo na Varvažově nebo Podhoří? dělá to něco? já snad půjdu na ty Bushovo nastrčence na Střížák (bydlím hned pod ním)..........mimochodem co píšete za podrevír u Podhoří Vy?
- Úterý 27. listopadu 2007 v 15:52 ® monaster reakce na …
-
Pípa: ale trochu by ses snažit mohl. když už i já se trochu polepšil
Lucioperce69: pěkná fotka a pěkný ryby
reagovatproto na tohle forum chodím. takže jen tak dál. a kecama o bezdomovcích se nenech odradit . od si je pípa odpustí žejo??!!!
- Úterý 27. listopadu 2007 v 15:49 ® pipa
-
ja nikomu nenadaval !! ja skoro vse beru srandovne,no snazim se,pokud to jde ? .....
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 v 15:39 ® lucioperce69 reakce na …
-
pipa: a nebo si spíš myslel tim potěrem ty ryby??? tak to víš 60kový candáti sou pro mě už slušný ryby netahám metrový jako ty, ale narozdíl od těch tvejch sou skutečný a ne snový
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 v 15:35 ® lucioperce69 reakce na …
-
pipa: o rybách si klidně pokecám s tebou to mi problém nedělá ale nadávat mímu skoro tchánovi do bezdomvců a mejm kamarádům řikat potěr to mě trochu dopálilo.
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 v 15:22 ® pipa
-
pirano:ja vim,delal sem si srandu,což tady asi nikdo nechape tady hold si o rybach,nikdo poradne nepokeca ? zatim cus..
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 14:48 ® Piranha reakce na …
-
jj mone ja taki pysu jako prase levou zadny ale hlavny je ze to clovjek pochopý
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 14:44 ® monaster reakce na …
-
zas řešíte češtinu a ne ryby
reagovata chudák kterej se na ryby nedostane jen smutně čučí. přejmenujte to tu ne? na ústav pro dokonalou češtinu.
- Úterý 27. listopadu 2007 v 8:25 ® BlueShark
-
Pipa: spis se nauc CESKY. To se neda fakt cist a pomlouvej az poznas. Ze si to psal zrejme zase pod vlivem to je tvuj problem.
PS: vsichni byly chytat, tak asi chodi na ryby jen zensky podle Y
reagovatDD
- Úterý 27. listopadu 2007 v 7:42 ® lucioperce69 reakce na …
-
pipa važ slova a neurážej se žralokem sem nikde nebyl a estli máš s nim nějakej problém tak mě a moje kamarády do toho netahej.
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 22:21 ® Piranha reakce na …
-
Dneska rano nic jen par drbancu na malou rybicku na feeder, ale jinak pecka flek.Z jara a v lete si tam clovek tak krasne zachyta kapry, karasy, ale mega, cejny, okase, uhore a jinou rybu. Holt vitr je svine a zima vlezla, jinak vsem nemrznoucim rybarum preju zrad a teply nohy na rybach
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 21:08 ® Piranha reakce na …
-
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bezdomovec vole pipo ty si vul.Ten fotrik to je Komín vole dobrej kluk sem s nim byl na jezu na Mradicich, dobrej pytlouš.
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 ve 20:27 ® pipa reakce na …
-
co toje za bezdomovce ? a ten poter ? zraloku vsichni byly chytat o vikendu …
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 v 18:16 ® lucioperce69 reakce na …
-
byl sem ale na stojáku
reagovat - Pondělí 26. listopadu 2007 v 16:05 ® BlueShark
-
Akce ryby se nekonala ve dvou. Byl hrozny vitr. Piranha sla sama, ale vzdala to po chvili, kdy spise chytala draky a ne ryby
reagovatUz je to tradice, ze kdyz mam volno je pocasi na nic
Nerikejte, ze nikdo nebyl o vikendu zachytat???
- Neděle 25. listopadu 2007 v 19:39 ® Piranha reakce na …
-
Zitra ja a modra cudla deme na holdegrony,ale je to tajny pisneme pak a popr. dame nejaky foto lopataku.Nasel sem peknej flek tak se uvidi jestli stoji za to.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 v 18:52 ® pipa reakce na …
-
nak mi to skrabe v krku !! jdu si odkašlat …
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 v 18:38 ® pipa reakce na …
-
zraloku: chuj sasat.. no Pirano mas pravdu,a je to hunaty …
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 v 18:35 ® Piranha reakce na …
-
neblbni von to udelal na cesneku a sezral kdyz uz nic nevytahl
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 v 18:17 ® Prutos reakce na …
-
Doufám že jsi to vytáhl a zakopal.
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 v 18:12 ® BlueShark
-
Teda ta cestina tady jednomu individuu jde to cumim
DDD 5ka z ceskeho jazyka?
D Nebo nosil uciteli zizaly a dostaval ulevy
D
Uz snad chybi jen PYPA
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 v 17:20 ® pipa reakce na …
-
dobrej hartver a i softver …!!!!!!
reagovat - Neděle 25. listopadu 2007 v 15:28 ® pipa
-
tak kdejste vy plážovy masaři .....
reagovat - Sobota 24. listopadu 2007 ve 20:26 ® Piranha reakce na …
-
posilal sem zkousku Neva tak treba zitra pres mobil nebo icq ja u pc taky nejsem prikovanej musim si obcas odskocit na hajzl
reagovat - Sobota 24. listopadu 2007 v 19:13 ® BlueShark
-
Na jan.boruvka@o2.com ani na f-r-c@seznam.cz nic neprislo
reagovat - Sobota 24. listopadu 2007 v 18:50 ® Piranha reakce na …
-
Tak co je Honzo, psal sem na mejl a ty nic
reagovat - Sobota 24. listopadu 2007 v 17:37 ® Piranha reakce na …
-
taky si zapomel na kamarada Piranhu, ze jdes v pondeli s nim na ryby.Uz se tesim ale mam jeden napad vim vo jednom horkym miste na bele, pisnem si na ICQ.
reagovat - Sobota 24. listopadu 2007 v 15:34 ® BlueShark
-
Zdravim vsechny rybare a rybarky
Tak jak to posledni dny jde? Ja jdu zitra rano pred praci, dneska jsem v praci take tak nemuzu.
A v pondeli volno tak hura na rybakyTak napiste nekdo neco at je to tu zase trosku zive
reagovat