Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 441.598 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 30. listopadu 2008 v 16:00 ® filip111
-
dnes kousek pod Benešákem s Piranhou 1× Jesen a 1× Ostroretka 46cm (foto pouze mobil :-/)
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 ve 13:59 ® farnas
-
To je sumík ,…
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 ve 13:24 ® 1Mara
-
Ahoj DORY-Pěkná štikolapka to mooody pukne závistí
reagovat)))).
- Neděle 30. listopadu 2008 ve 13:19 ® 1Mara
-
BlueShark- všechno nejlepší k narozkám,hodně zimních záběrů , Zdraví,páááč máš jen jedno atd.
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 ve 12:55 ® DORY
-
BS: 91 Cm, z Olšinek u zdi na 0,20mm vlasec a boloňku to byl docela mazec, dostal jsem tam už 4 kousky, ty ostatní byly menší všechny plavou dál. Jinak jeden fešák z léta 150cm
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 ve 12:47 ® BlueShark
-
DORY: Nadhera, tak dodatecne vse nej
reagovatJa byl taky podnapily, i kdyz ne jako ty to je pravda
DD Krasavice stikajzna, kolik mela? a z pristavu?
- Neděle 30. listopadu 2008 ve 12:21 ® DORY
-
Nazdar, BS to víš byl jsem trochu v podnapilém stavu 4.12. mám 30. tak jsem to slavil s předstihem tak se omlouvám…Honza. Jo a těch velkej kaprů mám asi víc než 80 ks, největšího 94cm, ale ze soukromáku a to nepočítám. Na Labi se nemůžu dostat přes 85cm. Jinak dneska s Pípou pod Benešákem na jeho toužívím místečku, ale chytli jsme h..vno. To před 10 dny to bylo lepší, dávám foto.
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 ve 12:00 ® BlueShark
-
Si predstavte, v patek vecer v krijcos baru na Severce u Hyperovy. Sedim, piju… no a pak se zvedne hora od baru a ukazuje na me, „BLUEŠÁÁÁÁRK“ a jeste nekolikrat, tak jsem priskocil podal ruku. Rikam znam Te od videni, ale kdo jsi? A on ze to cte, ale nepise tam. Panove chlap cca 2 metry, do te doby ve tvari dost opily vrazedny vyraz, ze sem se bal mu rict cokoliv. Ze meho kapra nikdy nechytl, ze jich ma 80 ale vsechny mensi. Ale je to zajimave, jak to forum fakt najde lidi a je ctenne
reagovatJinak zdravim Te chlapiku, snad se nekdy priznas a napises.
- Neděle 30. listopadu 2008 v 11:53 ® BlueShark
-
díky klucí
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 v 11:43 ® foks01
-
BS-připojuji s k Práškovi Honzíku:)
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 v 10:59 ® Prasek_2007
-
BlueShark má dneska narozeniny.Takže všechno nej Honzíku…
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 v 10:35 ® Jarda carp
-
chosebaits: Jo ,věřím Ti ,před třema nedělema jsem byl v PL -(Poznaňi) ,a tam to bylo super.Poslední 2 měsíce mám totiž cestovatelskou…nevýhody to má ,protože se nedostanu na ryby.Zdravím všechny -čagos
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 v 10:11 ® chosebaits
-
Jarda carp -Je to západ,městečko Baunach a padneš na hubu.Z této prodejny se hodně vozí sem do ČR,tady se přihodí cena a jede se dál.
reagovat - Neděle 30. listopadu 2008 v 6:45 ® pipa reakce na …
-
Tak kusani nechrapejte jak Masařici !!!!!!!!!! a krvava voda pravě začina
))) pro pripad Velkeho Krakena !!!!! beru šampičko
)))))) a možna potkam nakou 17 tiletou oviněnou kofolku
)))) juuuuujjjj
JAK NATO .....
reagovat - Sobota 29. listopadu 2008 ve 23:31 ® Jarda carp
-
chosebaits : Možná na východě ,ale tady v Bavorsku (Ingolstat) hrůza.
reagovat - Sobota 29. listopadu 2008 ve 21:42 ® 1Mara
-
Pipa- ty kusane a kde máš toho pavouka ?
reagovat)))).
- Sobota 29. listopadu 2008 ve 21:40 ® 1Mara
-
Foxíku nezapomeň v týdnu vrátit toho rybáře (až ho samozřejmně přečteš )
reagovat. Mooody ty krásko ty fakt nikdy nezklameš
)))))))).
Oldo jakto že vám nešli ????? Tam ty plotice a tlouštáci jsou taky, Příště ťe to naučím beru 230 kč. na hod.))).
- Sobota 29. listopadu 2008 ve 21:11 ® Piranha reakce na …
-
Oldo ja budu kousek od tebe, jdeme s Filipem ke kanalku, ja jdu nad a Filouš k nemu.Tak uvidime, aspon ti nebude zima, pekne se tam budete telo na telo teplit
reagovat:D:D
- Sobota 29. listopadu 2008 ve 20:27 ® olda
-
Piranha:Jdu s kolegou na pláž ikdyž se mi tam moc nechce bude tam asi hafo lidí,soutok byl dneska mrtvej.
reagovat - Sobota 29. listopadu 2008 ve 20:22 ® LojzaRybka reakce na …
-
pipa>ta štika se chytla do té pavučiny????
reagovat)))
- Sobota 29. listopadu 2008 ve 20:19 ® sgt.mooody reakce na …
-
pipa:Hm to je hezký roští
reagovat))
- Sobota 29. listopadu 2008 ve 20:13 ® pipa
-
už skoro fotim jak Saudek
reagovat)))))
- Sobota 29. listopadu 2008 v 19:38 ® Piranha
-
Oldo ja jdu zitra na labko, tak ze soutok odpada, tak bud teda tu foxárnu, nebo pujdu na kanalek, ale nad nej tak 10m, je to tam tahly, jemne kamenity a ostroretku jsem nikdy nechytil, tak bych ji tam zkusil.Nevim jeste kam, ale kazdopadne uz mam namichano krmeni, tak ze jedu.Jestli pojedes, tak cinkni, cislo mam v osobce.
reagovat - Sobota 29. listopadu 2008 v 19:29 ® chosebaits
-
Jarda carp-člověče,kde to jsi.Byl jsem v německu a ceny ba naopak o třetinu dolu o proti českym zlodějum.Jinde už kupovat vercajk než v německu nebudu.
reagovat - Sobota 29. listopadu 2008 v 19:23 ® olda
-
1Mara:Dneska soutok paráda 1 sedmicentimetrovej řezan to je vše.zmrzlej jak sobolí bobek
reagovat - Sobota 29. listopadu 2008 v 18:56 ® Jarda carp
-
Monaster : Já ti dám lakomce …máš jediný štěstí ,že už jsem měsíc v Německu a nemám čas tě přetáhnout 10 kg činkou…Jinak hošani -buďme rádi za naše ochody s ryb.náčiním a jejich cenama,protože tady je to drahý ,jako prase.Něco vyjde o 1/3 a něco i o 1/2 dráž než u nás.Nevim ,jak na východě,ale tady – Ingolštat(Bavorsko) je to hrůza…
reagovat - Sobota 29. listopadu 2008 v 18:43 ® farnas
-
pekna podoustev
reagovat - Sobota 29. listopadu 2008 v 18:41 ® sgt.mooody
-
Tak zejtra jedem s kamarádama na celodení candátovku
Na Slapy,tak uvidim jestli se něco chytne
1Mara:Jinak tady je jeden z těch tvejch velryb(plejtvák obrovský)
reagovat - Sobota 29. listopadu 2008 v 18:20 ® foks01
-
jak říkal mára…rybek spousty ,jeden feeder a o zábavu bylo postaráno..jeseni,tloušti,ostroretky,plotice..prostě nádhera…kam se sere pláž nebo soutok
reagovat - Sobota 29. listopadu 2008 v 18:18 ® foks01
- reagovat