Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 441.415 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 28. listopadu 2008 v 15:17 ® 1Mara
-
Klucí děkuji za rady. Máte už nového rybáře ?
reagovat - Pátek 28. listopadu 2008 ve 14:57 ® Piranha
-
Tak dneska na soutoku to celkem slo.Zima jak v rusky pohadce, uz jsem videl i andelicky chvilkama, samozrejme taky zmrzly.Ale hralo mne to, ze celkem braly.Od 8 do 11:30 jsem prekecal 3 cejny dva tlouste a dva krasavce jeseny.Krasne vypaseny jeseni a barvicku zimni ocelovou meli.Pak dorazil BS okolo 9 a pred 12 Hnid,sakra zase, Flid :P Kucí zatim nic nevytahli. Fotky doda BS
reagovat - Pátek 28. listopadu 2008 ve 12:56 ® LojzaRybka
-
Tomash>prosimtě nelez na led
reagovat),koukni jak vypadáš,utopíš se a co je horší po prolomení ledu vznikne vlna cunami a odnese to plno nevyných
)
- Pátek 28. listopadu 2008 ve 12:21 ® Tomash
-
Místo lochen jeden pidiokoune cca 25cm :-/
reagovat - Pátek 28. listopadu 2008 v 9:33 ® Tomash
-
Jdu na lochny
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 22:42 ® cormoran
-
Mára: Nejlepší na ty rybky bude Savo. Obecně platí, že čím vyšší koncentrace, tím víc bakterií zahubíš…
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 22:37 ® cormoran
-
Pupci jestli budete na soutoku, možná se zejtra stavím na čumendu:)
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 21:47 ® Flid reakce na …
-
Davide ta HNIDA ti zítra natrhne prdel – doslova
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 20:46 ® sgt.mooody
-
Jo a velká výhoda je že jak je ta vana v půdě,tak vanu stačí něčim zakrejt a přez zimu voda ve vaně nezamrzá
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 20:30 ® sgt.mooody reakce na …
-
filip111:Aha tak to jo
reagovat,to čerpadlo nepoužívám
Mám tam dvoj filtrační motůrek a ten stačí
Na každou stranu vany hodim kamínek a je vystaráno.
- Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 20:28 ® filip111
-
sgt. musíš zapojit za čerpadlo.
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 20:27 ® filip111
-
sgt.moody: jojo akorát mám problém s tím, že když to zakopu před panelák, tak mi ty ryby hned lidi ukradnou
reagovat)
- Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 20:27 ® sgt.mooody reakce na …
-
filip111:UV lampa je taky dobrý řešení,přemýšlím že si tam dám mříšku nahoru nákou desku natáhnu kabel a dám si tam tu UV lampu taky
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 20:25 ® sgt.mooody reakce na …
-
filip111:Dik,doporučuji až bude tepleji vzít lopatu a jít na věc
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 20:24 ® sgt.mooody
- reagovat
- Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 20:24 ® filip111
-
sgt.moody: vychytaný
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 20:23 ® sgt.mooody
- reagovat
- Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 20:22 ® sgt.mooody
-
1Mara:Tady to máš
reagovatJe to fakt bezva,tudíž si tam můžu dát i vánočního kapříka
Pro uchování rybiček je to fakt skvělá věc.
- Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 20:20 ® filip111
-
jaja chladno je dobrý, ani se tak nemnoží bakterie. UV lampa je dost dobrá, když jsem měl akvárka tak jsem se pořád dokola trápil s nemocema a kupováním všelijakých drahých přípravků. Nakonec jsem investoval do UV lampy a byl pokoj. Je to jednorázová investice. Ty přípravky vyšly mnohem dráž, když to zpočítám.
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 20:19 ® Piranha reakce na …
-
ok, ja pujdu asi i v sobotu, nebo v nedeli rano.Uz jsem te dlouho nevidel, docela bych zase pokecal co a jak.Co jit na nas, nebo hned pod plaz na oblazky, tam jsou pekny podoustve a ostroretky, ze by jsme nejaky popichaly?
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 20:13 ® sgt.mooody reakce na …
-
filip111:Přesně tak a nebo udržovat vodu nákym stylem chladnou aby řasy apod.Nerostly.
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 20:11 ® filip111
-
1Mara: vyzkoušej třeba Sera Mycopur ten je proti plísní a pokud by jsi chtěl inestovat malinko víc, tak ti doporučuju UV lampu. Ta zabije většinu bakterií apod. takže pomáhá udržovat vodu bez bakterií, řas zárodků plísní atd.
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 ve 20:07 ® sgt.mooody reakce na …
-
1Mara:Já přípravek nepoužívám,musíš mít rybičky jako kdyby byli v normálnim rybníku já jsem si zakopal starou vanu do země aby tam měli nějakou stálou teplotu,třeba v létě jim v tý půdě je chladněji a na zimu zas tepleji a uchovávám je takhle po celí rok bez problémů,počkej skočim ti to vyfotit
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 v 19:59 ® olda
-
Piranha:Napiš potom jak jste dopadli chtěl bych to v sobotu zkusit.
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 v 19:52 ® olda
-
1Mara:Netrenuji počasí stálo za h… už jsem druhý týden nikde nebyl,snad o weekendu.
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 v 19:48 ® Piranha reakce na …
-
ja ti poradim maro.Nechce to umelej soudek, ale umelej spanek
reagovat:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:P
- Čtvrtek 27. listopadu 2008 v 19:39 ® 1Mara
-
Mooody to je mazec
reagovat). Hele nemněl bys pro mně radu co koupit za přípravek aby mi nezaplísněvili rybičky ? Nástražný , mám je v umělém soudku.
- Čtvrtek 27. listopadu 2008 v 19:34 ® sgt.mooody
-
To je prostě hustý,ale taky velká smůla,jelikož jí ten dotýčný asi nevytách když chytal na woblera či co to je
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 v 19:32 ® sgt.mooody
-
Tahle fotka mě dostává
reagovat - Čtvrtek 27. listopadu 2008 v 19:30 ® Piranha
-
Nasral prdi, zejtra s BůŠkem na soutok frofeederovat ruce.Mozna přijde i Hnid, teda Flid.
reagovat