Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.849 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 16. listopadu 2007 v 19:25 ® Tomash
-
a candátek…
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 v 19:06 ® Tomash
-
Taky jsme byli ráno od 9–14 na pláži. Já vylosoval jednoho candátka cca 45cm – šel z5, nej ryba parma 58cm. Jinak slabota ukrutná – nějaký cejnky, plotice, hrouzky…
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 v 18:50 ® BlueShark
-
Jako narovinu. 53cm jsem letos jeste nechytil a nepamatuju si jestli nekdy predtim…
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 v 18:45 ® Piranha reakce na …
-
ty vole v takovy klendre toho bylo dost a nezalezi kolik ale jaky.A cejni to byly lopatky.
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 v 18:32 ® BlueShark
-
Proudi: www.pla.cz
tam mas vse…
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 v 18:28 ® lucioperce69 reakce na …
-
tak to s toho moc nechyt za 9 hodin je to slabý co????? a co voda kolik toho labem proudí???
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 v 18:14 ® BlueShark
-
Od 7 do 16:00 na plazi a pak ve voknech. Ja 4 cejny, vesechny docela velky jeden 53cm! Vse na zizalu. A eden jezdik.
Vedle kazdy asi jednu parmu jinak nic. Jeden na fest brzdu urval peknou. Jela jak drak do prioudu a rup.
DD
Masari po me chteli ty velky cejny. Sem se jim vysmal. Ryby jsou abychom si zachytali ne abych sem v budoucnu uz nechodili a delali salaty.
Cumel jak vrana na romadur.
Hezky vecer… Bylo krasne dneska slunicko
reagovatFotky poslu pozdeji.
- Pátek 16. listopadu 2007 v 17:28 ® lucioperce69 reakce na …
-
no tak kurňa to ste nic nechytli bo co???? pirahna, žraloku jak bylo na labi????
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 v 10:47 ® pipa
-
candosi budou mit touživou !!!!!
reagovat - Pátek 16. listopadu 2007 v 7:35 ® BlueShark
-
To je zase novinka takhle po ranu pred rybama
reagovatJinak vyrazim na vodu s Piranhou
- Pátek 16. listopadu 2007 ve 2:43 ® BlueShark
-
To je jako hodne malo jo? Bud rad ze neprsi
reagovatA supajdi. Za 4 hodiny jdu na ryby uz se tesim
- Čtvrtek 15. listopadu 2007 v 19:07 ® Jarda carp
-
Hoši – odvolávám co sem odvolal a teď to zase odvolávám..když sem zjistil kolik má bejt v sobotu ráno …(-10 Ć ) tak du za kamna.Čagos for all
reagovat - Středa 14. listopadu 2007 ve 21:37 ® BlueShark
-
Kamo porad nepises mobil i email jsem ti dal. Jsem v praci nemuzu ti psat na ICQ a doma budu az pozde, zajima me co s tim zitrkem
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 ve 22:32 ® Piranha reakce na …
-
nemam profil, nic, vem icq a domluvime,du chrochtat zitra rachota a zapas v kulecnicku,uz se tesim
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 ve 22:01 ® BlueShark
-
kdyztak na jan.boruvka@o2.com napis adresu profilu jestli nekde mas
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 ve 22:01 ® BlueShark
-
Ozvu se ale az budu doma sjem v praci, za 2 hodky
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 ve 21:38 ® Piranha reakce na …
-
tak si dej moje icq do kontaktu a ozvi se 285042964
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 ve 21:32 ® BlueShark
-
Mas nekde odkaz a fotky abych te poznal?
reagovatKlidne pujdu kdyz nebude vylozene chcat, ale bude tam tak bych dorazil na 7
- Úterý 13. listopadu 2007 ve 21:20 ® Piranha reakce na …
-
Ale jedine rano sharku, tak na 6tou a max do 10
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 ve 20:24 ® BlueShark
-
Tak znovu, jde nekdo se mnou na plaz nebo nekam kam navrhne ve CT-PA? Mam volno tak muzu kdykoliv. Chtel bych rad jit na parmy, ale klidne i dravce na tezko nebo na bolonku.
Diky za opdpovedi…
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 ve 20:01 ® Piranha reakce na …
-
s avii ne ale obednam katonu na ten muj vezirek páč to normalnim jerabem nezvednem.Vody dost ale na beton je to dobre vis jak je tam melko.Kua to budou jatka
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 v 19:59 ® Jarda carp reakce na …
-
Piranha – potřeboval jsem ještě jednu malou věc -nemáš někoho známého s Avií ??,že bych to z betonu rovnou házel na korbu …a jak je voda -vysoko ?
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 v 19:57 ® Jarda carp reakce na …
-
jj – o.k. říkám ještě se domluvíme doufám ,že mi do toho zase něco vleze omg… Já mám ted ranní příští tejden noc
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 v 19:54 ® Jarda carp
-
Už se vyser na ten heroin a pošli pořádnou fotku (když chceš abych tam někoho poznal.....D) jo ty si vlastně rád ,že ses naučil dávat sem do fóra fotky viď ?? na tohle téma dál nepokračuju ,protože to tady nikoho nezajímá …O.K ? čagos all
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 v 19:54 ® Piranha reakce na …
-
co mate za sichtu odpoledni?Ja bych si mohl udelat cas i nekdy pres tejden, to vis my podnikatele si muzeme diktovat
reagovatmam vzit i toho tupouna brachu? asi jo, ukazeme mu kde ma kanec pí…
- Úterý 13. listopadu 2007 v 19:47 ® Jarda carp reakce na …
-
Piranha : jo jasný tak se domluvíme.. čagos
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 v 17:28 ® BlueShark
-
Ja mam volno jen CT a PA, ale pak muzu tusim rano… Pred praci. Za stavu 3.6m to na Labi bere jo? I parmy na plazi?
reagovatPo bile rybe tak netouzim…
- Úterý 13. listopadu 2007 ve 14:35 ® filip111 reakce na …
-
BlueShark: jak to myslíš, že to nemá cenu, za vyššího stavu to bere líp, bílá ryba. To je můj poznatek.
Co na ryby v neděli? jdete někdo?
reagovat - Úterý 13. listopadu 2007 ve 13:47 ® Piranha
-
Jarine tak pujdem v sobotu na beton mam novy nastahy tak chci jeste vyzkouset.Mozna za frtana i neco dam
reagovatTak se ozvi tady, bo pres brachu č.
- Úterý 13. listopadu 2007 v 1:56 ® BlueShark
-
Tak se to tu zase zvrtlo, konecne trochu v dobrem. Asi nikdo ted nechodim za vyssiho stavu co? nema to cenu
Uz se tak tesim na jedinny den volna a Labe cca kolem 2.4 maximalne, jinak vsem GL
reagovat