Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.035 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 15. listopadu 2008 v 9:04 ® cormoran reakce na …
cormoran

Luciper: Ok, kdyžtak by tě pustila v pondělí, ne?

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 9:01 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Bych řek, ale ete to neni jistý se dozvim teprv dneska kolem oběda estli budu mít zejtra volno

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 8:56 ® cormoran reakce na …
cormoran

Lucio: To bych si musel vzít celou bagáž už dneska sebou k babče:( Ale tak asi jo no…

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 8:56 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Tak pošlu taky ete jednu opravdu tu největší kterou sme letos vytáhli. Šťastným lovcem byl komeník měla 53 čísel

reagovat
foto/forum/2008/th-img5848.jpg
Sobota 15. listopadu 2008 v 8:52 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Cormoran: jůů, vymyslel sem to na zejtra. Vyzvednu tě v třebívlicích ráno kolem 9–10 a pojedem na labe vláčet. A večer na ohře na mníky co ty na to???

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 8:44 ® cormoran
cormoran

A ještě jedna hezky stavěná:) foto mobil…

reagovat
foto/forum/2008/th-img5847.jpg
Sobota 15. listopadu 2008 v 8:41 ® cormoran
cormoran

Olda: Taky jsem jich na jaře pár lapil, dají se tam chytit fakt trofejní, což myslím, že nad 50 cm jsou:)

reagovat
foto/forum/2008/th-img5846.jpg
Sobota 15. listopadu 2008 v 8:37 ® cormoran reakce na …
cormoran

Lucio: Péťo v pondělí o svátek jsi doma??

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 8:06 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

LojzaRybka: Konečně po docela dlouhym půstu pojedu na ohře na mníky konečně začalo téct rozumný množství vody jupíííí. Zejtra jim to nandám

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 7:54 ® monaster reakce na …
monaster

Lojza:když nazaspim a vyrazím v půl pátý jsem u tebe 7:24

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 7:49 ® foks01
foks01

olda-před 14 dny pod benešákem jsem vytahl pěknou

včera kolem 17 začali lovit candáti,to byl masakr,jeden se mě pověsil na gumu a jak sem se lekl tak sem nesek a byl v pi..krásně sem si zachytal podoustve šli až do tmy ,řekl bych až do rána ale jel sem dom :-)

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 7:46 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Tomash: doufám že večer jdeš??? Udělím ti lekci slušnýho chování :-D :D a slušnýho pití:D:D:

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 v 5:56 ® 1Mara
1Mara

Ahoj Tomasi: Za prvé : jsi ješte moc mladý , abys posuzoval jiný lidi, a za druhé četl jsem na fórum tvé sprosté vskazy lidem o kterých víš uplně prt, a za třetí kdybys ses podíval do mejch profilů,tak bys vědel že nejsem myslivec,a za čtvrté do fóra jsem jasňe napsal že ten srnec byl nemocný ty chytráku!!!Jestli chceš opět tady na fóru vyvolávat ňáký rozepře tak ti to klidňe vysvětlím jááááá osobňe kdekoliv. Přestaň se oťírtat o lidi které neznáš !! Sgt.mooody: Nedej se,máš prostě svůj názor a lidi kteří tě berou jako třeba já,tak je vše v pohodě né :-) :-) . Jinak díky hoši za radu co stou udicí,nezbývá než jí dát opravit , to je jasný ,ale za kolik a jestli vůbec když je v záruce my jí daj dohromady.Třeba v Itálii.Jinak teď jsem se vrátil z putiky a mám naváto tak se omlouvám za ňáké ty chybky. Dobrou Rybaříci.

reagovat
Sobota 15. listopadu 2008 ve 2:52 ® Tomash
Tomash

Piranha : Srnec je jistě minimálně tříletý, ale to nemění nic na tom, že byl určitě chovný. 1Mara : Od kdy nosí myslivci do lesa maskáče? To je nějaká nová móda? Myslel jsem, že myslivci mají k vojákům dost daleko, asi holt ne no…

reagovat
Pátek 14. listopadu 2008 ve 21:26 ® LojzaRybka
LojzaRybka

monaster>v neděli ráno tě čekám v Žatci na hlavním,ještě napiš přesnej čas příletu

reagovat
Pátek 14. listopadu 2008 ve 20:04 @ ???

lucioperce69 ja vim ze jde hlavne o usti ale preci jenom sem skusil stesti vim ze se pohybujete vsude tak sem se zeptal.A tak jinac do usti do mesta ani na plaz se mi nechce tak jak to jde treba nad strekovem dik moc

reagovat
Pátek 14. listopadu 2008 ve 20:00 ® sgt.mooody

Lucio.hm tak snad máš pravdu:-)

reagovat
Pátek 14. listopadu 2008 v 19:55 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

pošli ti foto nechytilsem jí já ale byla moc pěkná letos na jaře na pláži

reagovat
foto/forum/2008/th-img5831.jpg
Pátek 14. listopadu 2008 v 19:53 ® olda
olda

Čau přátelé petrova cechu chytil někdo na Labi4/5 letos ostroretku já ani jednu přitom loni jsem jich chyt asi 10 ks vše kolem 50cm.

reagovat
Pátek 14. listopadu 2008 v 19:53 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Sgt. mooody: to že máš problém na jinym foru tak tam nelez myslim si že tady je to už v poho. BTW: jsi skoro stejně starej jako já a neměl sem a ani nemám problém zapadnout takže ve věku nehledej příčinu

reagovat
Pátek 14. listopadu 2008 v 19:48 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

jitrnice: nic proti tobě neber si mojí reakci nějak špatně ale estli umíš číst tak tady se to většinou pohybuje všechno kolem ústí do štětí je to docela dálka a do litoměřic nikdo z nás nejezdí takže se zkus zeptat jinde

reagovat
Pátek 14. listopadu 2008 v 19:00 @ ???

halooooooooooo poradte steti nebo litak candat vim ze je to mimo usti ale prosim

reagovat
Pátek 14. listopadu 2008 v 18:50 ® sgt.mooody

Ahoj,kluci…už mě to tu přestává bavit,pěkně mě tu zase pár lidí nasralo,a myslim si že je to celí jen otom že sem mladší než oni a sem prostě nezapadnu a myslej si že se nademnou můžou povišovat,prostě tu s tim fláknu,a nebo se tu dlouhou dobu neukážu…tak se tu mějte Ústečáci:-) Tak zdarec Piranho,1Mara,Fok­s01,BS a lucio…

ty hádky jsou ve fórum:Na co chytit štiku.

reagovat
Pátek 14. listopadu 2008 v 18:13 ® 1Mara
1Mara

Stg.mooody- Tu štiku vytáhl můj kamarád a zítra jde na tu druhou a já vytáhl jen jednoho okouna to naťech fotkách je jen jeden. Díky za gratulaci. Cojemi platná když jsi svou blbostí zlomim tak dobrou udici.JDU SE OPIT . Tak ať vám to bere všem pod plným a nelámete pruty jako já.

reagovat
Pátek 14. listopadu 2008 v 18:08 ® sgt.mooody reakce na …

1Mara:Tak to ti gratuluju!:-) ještě dostat tu druhou a jeto doma:-) ale měl si jí nám vyfotit taky jako ty pěkný okouny.

reagovat
Pátek 14. listopadu 2008 v 18:01 ® 1Mara
1Mara
reagovat
foto/forum/2008/th-img5830.jpg
Pátek 14. listopadu 2008 v 18:01 ® 1Mara
1Mara
reagovat
foto/forum/2008/th-img5829.jpg
Pátek 14. listopadu 2008 v 18:00 ® 1Mara
1Mara

Nazdar loupežníci:-) sgt mooody- dík za radu, ty štiky mají obě dvě přes metr a jedna už je ze včerejška venku 105cm,a okolo 14kg. Ted ten větší problém,toje pro všecky : Dnes 14.11.2008 cca 12.30hod. jsem nechtěně zlomyl mého 8 m.miláčka Bolóňku,jsem pěkně na sebe naštvanej, je rok stará a stála 8500kč.zlomyl jse mi třetí díl od zhora, a nevím jestli to půjde opravit ? Poraďtemi co stím ? dík. Jinak jsem mněl dva záběry na rybičku stoho,1 Okoun 40cm., vzal mi to na kačenu jako štika a na 10cm. plotičku, a druhej jsem sekl brzo na položenou.ÁÁch jó­óó.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5828.jpg
Pátek 14. listopadu 2008 v 17:41 ® sgt.mooody

piranha:Taky jak jinak:-D

reagovat
Pátek 14. listopadu 2008 v 17:40 ® sgt.mooody

1Mara:Jestli maj ty 2 štika aspon okolo 60cm a neměli tam takový dostatek bílí ryby tak ty pstruhy a siveny na 100% vyžrali,vim to z vlastní skušenosti,jednou když jsem chytal na Orlíku sumce tak jsem vytách na cca 30 cm karase štiku 75cm.A jestli je tam pudeš vyzkoušet chytit.Tak jak řikáš,jestli je tam náká větec nebo strom ve vodě tak bych to tam hodil na dno s cca 12–15cm Ploticí nebo Prelínem tak 5 metrů od tý větve.A kačenu bych tam u těch větví bud prostě jen tak nechal courat a nebo bych jí vyvěsil s prutem nad ty větve a na prut bych si dal před naviják gumičku,a otevřel naviják a aby jsi měl rybičku vyvěšenou nad vodou a nikam ti neujela bych ten vlasec zasunul pod tu gumičku dostatečně proto aby s ní nemohla škubnout rybička a vlasec z gumičky nevijel,ale zase aby s tim mohla škubnout při záběru štika.Na tenhle způsob jsem jich už chyt taky hodně.Víc už nevim…Tak Petrův zdar a přeju ti at ty zubatky chytíš:-)

reagovat