Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 439.812 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 13. listopadu 2007 v 0:38 ® pipa reakce na …
pipa

ja sem pipa ty cigoši z chaba!!! ale viš kdo se na tebe chysta až se vratí !!!!!! poznaš ho ??

reagovat
foto/forum/2007/th-img2684.jpg
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 22:19 ® LojzaRybka
LojzaRybka

slavná střekovská pláž OMAHA

reagovat
foto/forum/2007/th-img2683.jpg
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 22:01 ® Jarda carp
Jarda carp

pipa,bol,Monaster,a fretky z Trmic…du na poslední rybolov asi v sobotu na Bílinu…někteří vědí kam přesně.....pak du shánět dárky…ať zase nečumim poslední den v krámě ,že nic nemaj…

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 21:51 ® Jarda carp
Jarda carp

Bol : jo už vim ty vole…a znáš Mariho ze Střekova ?? toho zloděje aut a koní ?? nejsem sice z Chabařovic ,ale v nejlepších letech sem tam působil…D -to je pravda…

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 21:47 ® Jarda carp
Jarda carp

Pipa : sme se tulili pod jednou dekou ?? to si fakt nepamatu : nespletl si si mě ?? …jestli se mýlim,tak doufám ,že sis to užil :-D D hele a ty prej si ten (nick) Bol Jo ? to teda asi zrovna žraloky nechytáš viď ?? no jasný :-je to mezi váma hoši…hlavně mě do toho nezatahujte…ještě zdravim ty Trmický vydry Soustrupovce…šel bych ještě naposledy s placaticí na ten Váš beton..ale ,kdo mě potom odveze domu ??čagos all

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 21:23 ® Prutos reakce na …
Prutos

pipa: Vložit víc fotek najadnou nejde. To proto, že někteří jedinci by to tu fotkama zahlcovali…

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 20:58 ® pipa
pipa

porad te me nedkdo,de dat treba 5 fotek na jednou.? a jak? a by byli zasebou. napr.ulovek tahanej z vody..

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 20:32 ® pipa
pipa

tady sou ty dušičkový candoši 47,48 a 51cm…

reagovat
foto/forum/2007/th-img2680.jpg
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 20:28 ® Vlackar
Vlackar

Piranha ma na hlave klobouk a je z nej kouzelnik… to ja dneska sel po kolejich a je ze me Pendolino

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 20:01 ® pipa reakce na …
pipa

no a jeto venku ! ted sme odhalil? ty si MUŹ !!!! pirano…

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 v 19:18 ® Piranha reakce na …
Piranha

Pipa je ve skutecnosti zena :-D kouknete na ty kruhy v uchu :-D

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 v 16:15 ® pipa reakce na …
pipa

pamatujes si na me? ty jeden chabařovickej mafioso !!

reagovat
foto/forum/2007/th-img2679.jpg
Pondělí 12. listopadu 2007 v 16:06 ® pipa reakce na …
pipa

hele klidek jo!na školaku sem ti byl dobrej co ? v mladí,když sme se tulili pod jednou dekou…

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 v 15:58 ® Jarda carp
Jarda carp

Hoši ,hoši …v práci makám ,jako fretka…a k Labi mi přistavte vytápěnou prohřátou maringotku s internetem,te­levizí ,barem & barmankou a maníka ,kterej bude odhákovávat moje úlovky :-D

reagovat
foto/forum/2007/th-img2678.jpg
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 14:04 ® pipa
pipa

pak mam este sebe a Kamila v akci s parmama! ty vogo ty bojujou jak svina!!!!

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 14:01 ® pipa reakce na …
pipa

abych řek pravdu,tak me vse boli! byl sem rano vlacet asi tak 3,5 hodky,svinaci nic si nevzaly! a pekne sude lovily! vychcany! zmokl sem pekne a bolej usi! vzal sem si i fotak abych to zas nefotil doma,ale musis fše hlidat,otocis se a kofoly sou rychly!!! jinak sem trefil na dušičky u biliny 7 nebo 8 kousku,byl sem s Kamilem! 3 miraky! mam foto,ale zas domova! to je jak naschval,mas fotak-nic neprijde mas ho u vody a nika nič! mam je sem dat? coo.?

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 13:24 ® BlueShark
BlueShark

Kamos co me zna a jeste mi nadava dobrej kamos :-D DD A Pise uplne stejny hrubky jak Ty i styl textu. Tak mu vyrid, ze je to hlupak, ale on to urcite vi :-)

Myslim, ze jsem sem hodil namet na diskuzim, tak k tomu neco napis…

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 13:05 ® pipa reakce na …
pipa

ty vokoze ja vovoze!!! dobry serem na to!!! nebudem to tady resit! jinak tam ty hlasky na tebe,to fakt psal kamos! ja bych to tady vubec neresil! ja myslel ze pokecam z ustecakama o rybach atd. a daval bych sem fotecky,kdyz uz sem se to konecne naucil.. co..

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:52 ® BlueShark
BlueShark

Nic nepribarvuju. Jen ty asi nesnasis pravdu. V tu dobu po ulovku te stiky jsem mel jen fotku z meho fotaku a to kdyz jsem ji drzel ja. Sam jsem tu napsal ze jsme chytli stiku, kamiluv prut ja zdolaval. Ale to uz je davno jedno. Na otazku jestli ma jit nekam do soputeze kamil rekl ze nechce ji nikam posilat. Klidne se ho bez zeptat kdyz mi neveris, ale ja nelzu… A s televizi jsem musel volat ja protoze nechtel nic a byla by to skoda, aby ustecani nevedeli o 120cm dlouhe stice. Rikam Ti to naposled mam ciste dvedomi a nevim co tu meles o ulovcich, co pisu jsem chytil… Proc bych lhal??????????????

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:41 ® pipa
pipa

serem na to,dame radsi tema rybindy ne..

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:31 ® pipa reakce na …
pipa

ja nechtel,chtels to sam,uz prvni lež v tvym profilu-ty ulovky cos udajne nachytal? sam si mi rikal,to se muselo pribarvit! dalsi ze prej chyt a pust atd. atd,no a perlicka na konec! nechapu,proc si nedal tu kamilovo stiku do trofejnich ulovku? zavist? aby neco nevyhral? si mislim ze by mu to udelalo docela velkou radost!!! tak sem to tam pro sichr radsi dal,par dni pred uzaverou..

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:12 ® BlueShark
BlueShark

Tak lidi navrhuju novou diskuzi. Co udelat pro to aby ryby pribyvali a ne naopak? Jak v rekach tak rybnicich?

Myslite si ze je na radezdrazeni povolenke a vice vysazovani nez vyvozu nebo nastolit treba pocet uslechtilych ryb domu za mesic? Dal bych 3–4. Co si kdo o tom myslite, myslim ze tohle tema se da diskutovat porad…

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:10 ® BlueShark
BlueShark

Jeste ze mam naprosto ciste svedomi k rybarine :-)) )) Ze ja jsem nekomu daval ty odkazy na internet, jaj :-((

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 ve 12:05 ® pipa reakce na …
pipa

ja nechtel zraloku prasit! ale ted musim,ty si fakt do ty držky nevidiš .!!!!! naposled drz klapajznu,nebo budeš mit ostudu !!! ja se eště furt držim..!!

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 v 11:19 ® BlueShark
BlueShark

POZOR

Tak posledni zprava ohledne uzivatele bol. Potvrzeno overeno. bol = pipa. Casto nalitej, malokdy strizlivej. Kdo ho nezna mozna si rekne jak to muzu vedet. No nic, vulrgarnost vzala za sve a doufam ze uz i prestal otravovat lidi zde.

Shoda techto jmen overena jak IP adresou tak spravcem. To co jsem rekl plati, nikdy uz s Tebou ani slovo neprohodim, u me si skoncil. Jinak doufam ze si pochopil, ze aby se s Tebou lidi bavili, je potreba chovat se slusne. Tak doufam ze Ti docvaklo. Ty horsi veci si necham pro sebe.

Chod na ryby kdyz nejsi nasypanej a mozna se nebude dit to, co jsem videl.

Jen zaverem, kdybys drzel hubu, mohlo tu byt o rybarine o dost vic.

TEČKA!

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 v 8:40 ® lucioperce69
lucioperce69

filip: nic víc k tomu asi nemusím psát

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 v 8:07 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: čemu se divíš? Jára už klacky zazimoval. on by musel na Labi mít u sebe kamna a počítač s netem. viď Jardo :-)

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 v 7:44 ® Piranha
Piranha

Kuncačku ty lina verbes, se nedivim ze ses porad u vody kdyz delas v praci s brachou howno. :D
A co pak ty na parmycky nechodis v zimne ze uz vesis klasky na hrebicek? Járo Járo

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 v 0:16 ® pipa
pipa

nepujde nekdo rano na vlačku..?

reagovat
Pondělí 12. listopadu 2007 v 0:07 ® pipa
pipa

nepujdem radsi do zatky na jedno.?

reagovat