Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.663 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 8. listopadu 2008 v 17:32 ® BlueShark
BlueShark

Tak dneska chytacka na rybnice, 4 kaprici sli na breh, vraceny vode. Jinak zadna slava. Zitra bych rad Lábko, sel by nekdo? :-) feeder, dravci…

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 16:57 ® pipa reakce na …
pipa

Prostě další křivonožka :-)) ))))

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 16:17 ® foks01
foks01

Piranha-nemudruj mudrci:)

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 ve 14:42 ® Piranha reakce na …
Piranha

Mara ale kliknou na registrovat a natukat si tam jmeno a mejl dokaze i kojenec.

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 ve 13:42 ® 1Mara
1Mara

Nóóó vida ono to jde :-) .

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 ve 13:41 ® 1Mara
1Mara

Pro farnas: Mám počítač krátce a teprve se s ním učím.

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 11:43 ® farnas
farnas

mara1 poč bys se nemohl zaregistrovat?

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 11:00 ® pipa reakce na …
pipa

Tak di oblbovat zubače :-)) ))) hmmmm… ten vlasec byl nejmin 10 let starej ne :-)) )) když to zubačik utrh ? :-)) )) Kdyžtak mužu nakej věnovat …

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 10:47 ® sgt.mooody reakce na …

Včera byl děda s babičkou taky na houbách a taky ještě něco našli:-)

reagovat
foto/forum/2008/th-img5730.jpg
Sobota 8. listopadu 2008 v 10:35 @ ???

Já bych se rád zaregistroval,ale nemůžu. Bylto candoš okolo 50–60cm. koukal jsem na něj.Asi žačnu chodit na houby:-) .

reagovat
foto/forum/2008/th-img5729.jpg
Sobota 8. listopadu 2008 v 10:27 ® pipa reakce na …
pipa

A změna :-)) ) no a co když to byla zubata ?:))) radši se zaregistruj kusane :-)) ))

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 10:06 ® sgt.mooody reakce na …

No já jsem si to myslel:-)

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 10:04 @ ???

Byloto špatně napsaný, podaný. Neukousnul,ale utrhl.

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 10:02 @ ???

Hoši já byl utho když mu ten jeden to utrhl,ale on sám nadával naten vlasec že je špatnej a strašně slabej. Nemyslel jsem přímo že muto ukousl:-) .

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 9:14 ® sgt.mooody reakce na …

pipa:Toje taky možný:-)

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 9:07 ® pipa reakce na …
pipa

mooody: a nebo třeba zas jen nepřesne info… :-)) ))) zbytečně zas budu za chytraka :-)) ))

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 8:53 ® sgt.mooody reakce na …

pipa:Taky bych řek,jako stát se to možná může ale řikám jsou to vyjímky,ale stát se to 2× za sebou se mi zdá bejt kravina,spíš to o něco ve vodě urazil a nebo to prostě utrch,ale že by mu to ukousli je nepravděpodob­ný.A natož když je chytal na rybičky ze dna.

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 8:45 ® pipa reakce na …
pipa

mooody: taky ziram ??? ale, možny je vše… oni ve Woblerech,taky se dokažou podepsat zubama !!! nebo měl už šajse vlasec ????

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 8:35 ® pipa
pipa

No,že ja vul ted koukal na stary přispěvky a ty chytracky hadky !!! Do hajzlu!!!! hovna se chitite,ale když hodim foto ryb. atd… tak akorat – co to je za chciplej HNUS,blbě nafocenej atd.....

PS: BS. ty přeci nepomlouvaš :-)) ))) ende…

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 7:42 ® foks01
foks01

Mára-tak hurá ,ryba na břehu,no trochu si to podělal no:)…včera sem spal tak se ti to nezved ,asi vím kde myslíš ,candoši dostali chut jak se oteplio :-)

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 v 5:58 ® sgt.mooody reakce na …

1Mara:Pochybuju že to tomu chlapovy ukousli 2 candáti,já chytám candáty na plavanou s jemnym prutem a 0,16 vlascem,a ještě se mi nikdy nestalo aby mi candát překousnul vlasec.Stát se to může,ale to jsou opravdu vyjímky.Takže bud kecal ten chlap,a nebo ty.měj se,Petrův zdar

reagovat
Sobota 8. listopadu 2008 ve 2:17 @ ???

Hoši nemužu stoho spát myslel jsemto dobře. Tak ňekdy. Petru zdar.

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 ve 22:55 ® cormoran
cormoran

Nejdete někdo zejtra k vodě? Jedem s klukama na chvíli zablbnout někam kolem pláže, tak se kdyžtak někdo ukažte:)

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 ve 22:49 ® cormoran
cormoran

foks: Nikdy neříkej nikdy:))
A u mě to už taky není tak žhavý, už ani nevím, jak ryba vypadá:(

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:49 ® pipa
pipa

Tak dnes vlávčka s Polim a jeho synatorem – bezrybka… a když vidim tohodle MRAKOMORA :-)) )))) moc nejásám !!!!!

reagovat
foto/forum/2008/th-img5727.jpg
Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:44 ® Kubajs
Kubajs

pipa:samozřejmě nemyslim ty co sem choděj pořád ale jmenovat nebudu abych se nesplet:-D

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:42 ® pipa reakce na …
pipa

Tak,tak souhlas !!! lépe řečeno tzv. křiváci :-(( ((((

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:21 ® Kubajs
Kubajs

1Mara:jinak Candoši moc pěkný přeju ti takovou zlatou žílu

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:20 ® Kubajs
Kubajs

možná si myslíš že sem chodí samý slušný rybáři ale neni tomu tak pozor

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 ve 21:01 @ ???

Předpokládám že 50% lidí neví kde to je a 45% jsou slušní rybáři no ,ale asi to nebyl moc dobrej nápad to takle popsat. Příšte si dám větší pozor. Ale jsem rád že jsou u nás ješte takové vody a mám radost že se ješte najdou mezi námy rybáři s rozumem a uměním,že ví že takovej candát je zralej pro další generaci potomků. Jen jato poďelal, snad to tak nedopadne.

reagovat