Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.704 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:51 @ ???

Omluva počítač si ďelá co chce.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5725.jpg
Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:50 ® Kubajs
Kubajs

1Mara:to tu neřikej protože do příštího roka tam nic nebude protože se tam začnou sjíždět s okolí všichni a jak je známo Candát chutná nejlépe

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:48 @ ???

Pro Filip111– Jasně uvidíš:-) Nazdar rybožrouti:-) :-) Vycházka móóóc hezká,potkal jsem celkem 3 rybáře,stoho první vláčel a nic,druhej chytal na živ.rybičku a dva candáti mu ukousli slabý vlasec takže také nic,a třetí vláčel a 6 mu jich spadlo a jednoho okolo 60cm.vyndal. Hodil jsem sním řeč atd. a prozradil mi že předevčírem pouštel candoše 82cm. a 80 cm. Pak zneho vypadlo že jezdí na závody ČR. vláčení. Šikovnej mladej kluk tak mu držím palce.No a já opět krásná vycházka" :-) přikládám foto že nekecám. Za 14 dní tam vytáhli prý už hodne candošů, a dokonce ta voda není svazová a je otrošku větší než Heřman,a žádná vázka,jen kameny ( malé ).

reagovat
foto/forum/2008/th-img5724.jpg
Pátek 7. listopadu 2008 ve 20:47 @ ???

Pro Filip111– Jasně uvidíš:-) Nazdar rybožrouti:-) :-) Vycházka móóóc hezká,potkal jsem celkem 3 rybáře,stoho první vláčel a nic,druhej chytal na živ.rybičku a dva candáti mu ukousli slabý vlasec takže také nic,a třetí vláčel a 6 mu jich spadlo a jednoho okolo 60cm.vyndal. Hodil jsem sním řeč atd. a prozradil mi že předevčírem pouštel candoše 82cm. a 80 cm. Pak zneho vypadlo že jezdí na závody ČR. vláčení. Šikovnej mladej kluk tak mu držím palce.No a já opět krásná vycházka" :-) přikládám foto že nekecám. Za 14 dní tam vytáhli prý už hodne candošů, a dokonce ta voda není svazová a je otrošku větší než Heřman,a žádná vázka,jen kameny ( malé ).

reagovat
foto/forum/2008/th-img5723.jpg
Pátek 7. listopadu 2008 v 19:39 ® filip111 reakce na …
filip111

1Mara: zatím to vypadá nadějně, je to na 90% doufám, že nebudu muset pryč. potvrdím to zítra navečer, ale jinak to místo srazu je jasný. Jen si lámu hlavu kam jít, já znám na pískovně samý menší fleky. Uvidíme co Piranha vymyslí :-)

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 16:11 ® Flid reakce na …
Flid

weekend mám mrtvej,ale středa až pátek volno tak něco podniknu.

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 15:56 @ ???

Já pojedu pod Litvínov opět se jen projít. Čus a nepřeháněj to stou prací :-)

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 15:51 ® foks01
foks01

čau Máro-dnes nejdu…odpočívám ..mám nabytej víkend

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 15:49 @ ???

Ahoj Foxíku nejedeš dnes na vláčku ?

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 15:47 ® foks01
foks01

cormoran-lehoučce sem posunul latku,ale tebe v candoších už nedoženu:)

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 15:43 @ ???

Omlouvámse tobyl Filip.

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 15:38 @ ???

Ahoj Flide ty pojedeš s námi v nedeli na ryby ?

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 15:35 ® Flid reakce na …
Flid

Ted koukám na Labe a jezdi tam ten bagr co byl pod Tonasem .Docela hukot jak tam reje ,to tam bude ryb :-D

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 8:02 ® cormoran reakce na …
cormoran

foks: Takže sis zvednul náskok v okounech jo? :-D :D

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 8:01 ® cormoran reakce na …
cormoran

Piranha: Já tam teďka jezdím téměř denně už asi 14 dní a za celou dobu jsem tam viděl jenom jednoho zašitýho rybolovce. Buď tam ryby nejsou, nebo tam chodí tak málo lidí…

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 7:55 ® Piranha
Piranha

…venku je pekne, teplo, sakra celej tejden bylo takovy teplo a ja mam tolik arbajtu kua.Videl bych se radeji nekde na labi. Jinak jak jsem se vracel s monasterem s praskopoharu, tak jsem jel pres Benesov n.P a neveril jsem, jaka dokaze bejt ploucnice zajima a siroka.Misty to bylo jako ohre.Urcite to tam na jare zkusim profeederovat.

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 7:36 ® Flid reakce na …
Flid

Pěkně se to tady čte.Já jsem zase v práci ,to je fuj :-((

reagovat
Pátek 7. listopadu 2008 v 7:35 ® foks01
foks01

cormoran-na šupinky :-D

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 22:35 @ ???

Jasňe Už vím budu tam.

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 22:32 ® Piranha reakce na …
Piranha

pres ten kruhac druhej exit a po cca 300m je plus

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 22:28 ® cormoran reakce na …
cormoran

Foks: Koukám, že už jsi jim přišel na zoubek, 36 cm už je slušňák:)

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 22:24 @ ???

Piranha- když pojedu směrem na Dečín a přejedu most a dámse do prava tam je malej kruháč a dálto znám jen ktý zátoce ( písek). mohlbych na vás počkat natý benzínce,jak je zatim mostem vlevo ? Jeto benzína co odní se jede hned zase spátky na most.

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 22:15 ® Piranha
Piranha

Jinak dokazu si predstavit rybacku s monasterem v duchodu, nebo spis si dokazu predstavit monastera jako dedka, :-D nekdy k tomu nema daleko :-D :D:D

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 22:14 ® Piranha
Piranha

Mara a filip> neni probléma.Ráno po na pul sestou dame spicha u plusu na strekove, to kazdej snad vi kde to je a odtamtud uz pojedem spolecne rovnou tam.Akorad bude asi blby najit flek kde by jsme se vesly vseci.Jeden znam, pokud bude volnej.Chtel jsem udajne testnout jinej flek a to flek Vaska Turka, ale pokud pojedem vsichni, tak to si radeji sednem spolu.Jeste dam vedet na 100% jak to bude vypadat.Kdyby nahodou nejaka zmena a tak.

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 22:07 ® monaster reakce na …
monaster

OLda: kup papírový stelivo ve zveráku. je to to samý už hotový a balíček máš na věky ;-)

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 21:52 ® olda
olda

Víte v čem uchovávám žížali?Natrham noviny ne časopis nesmí to být křídový papír na malé kousky dám to do kýble a zaliji vařící vodou ,potom dlouho míchám aby se papír zbavil barvy,po vychladnutí vymačkám co to jde pak to trochu rozmělním.Žížali ten papír konzumují a na rybách je mám krásně čisté zatím mi v lednici vydrželi měsíc v poho.Někde jsem to kdysi vyčetl a fakt to funguje.petrův zdar.

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 21:41 ® monaster reakce na …
monaster

Foksik: všude je chleba o dvou kůrkách. a pivo bez pěny no fuj

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:54 @ ???

Foxík.- dobrá tak příští výkend dáme si ješťe vědet:-) .

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:50 ® foks01
foks01

Mára-jdu sobota a neděle vydělávat a nevim jak dlouho tam budem ale asi se o víkendu nedostanu,možná příští neděle feederovačka na Labi ale už na celej den

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:44 ® sgt.mooody

ÁÁchh vy se máte že můžete na ryby,u mě je zakopanej pes,jsem nachcípanej:-(( Doufám že už to bude v neděli lepší a budu se moct taky někam podivat k vodě:-)

reagovat