Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.647 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:43 @ ???

Nazdar Foxíku vždiť jsem tito v čéra říkal že se tam pojedu podívat. Proste já mám smůlu, a ktomu umím houby .V sobotu po oběde bych nekam vyrazil co ty nato ?

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:36 ® foks01
foks01

Monaster-no s tou prací je to škoda,tam bys už měl na barák,a jestli se budem potkávat tolikrát jak doted tak se v důchodu nepoznáme a budem se hádat na soutoku o flek :-D

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:35 ® foks01
foks01

Mára-vypadá to že ses prošel po Heřmánku že ?

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:34 ® foks01
foks01

licipéro-jasan že dole ,jo vše přes 40 se mě taky vyhejbá,tenhle byl na svích 36 fakt mohutnej,ty co sem tahal na Račicích nebo na Matyldě a kdekoliv jinde takhle ani vysoký nebyli,někde na přehradě se určo uprostřed válej ty 50sátníci :-)

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:31 @ ???

Stačí my napsat kde a v kolik.

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:23 ® filip111 reakce na …
filip111

Piranha: a kam by se jelo? na 90% mi to vyjde

1Mara: to by nebyl problém

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:19 @ ???

Piranha-Já bych docela jel,ale musel bych za vámi ject už s Ústí, nikdy jsem na pískovňe nechytal,a nevím kudy tudy do Bavorova.

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:07 ® monaster reakce na …
monaster

Foks: loni jsem měl nabídku do Anglie , skoro se nadala odmítnout ale u mně to prostě nejde :-) neboj, budem na fishlích potkávat jeden druhýho i v důchodu

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 19:48 ® Piranha
Piranha

v nedely jedu na piskovnu do zernosek pofeederovat stojacek a druhek klacan smocim s rybindou na kousatyho.Kdo pojede. Monaster určo.Kdo by jel dal.

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 19:23 @ ???

Pěkný Foxíku.

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 19:14 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

candoš??? :-O na potoce???? bo dole???

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 19:13 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Foks01:pěknej, ale koukám že se taky nějak nemůžes dostat k tý 40tce co???

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 19:13 ® foks01
foks01

lucipéro-u kouzelné vrbičky:)…a pak mě spadl candoš :-((

reagovat
foto/forum/2008/th-img5715.jpg
Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 18:53 @ ???

Tak procházka pěkná,jediný co jsem viděl je nutrie ale,docela veliká.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5714.jpg
Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 15:32 ® Kubajs
Kubajs

teda vy jste to tu s těma příspěvkama teda rozjeli

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 15:21 @ ???

Jedu na vláčku tak zase večer. ( jen se projít" )

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 15:19 @ ???

Flide- nevadí tak jindy,ale dík :-)

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 15:17 @ ???

Piranha- Od povodní se Berounka sice změňila,a v září cojsem tam byl na posled tak byla uplňe čistá voda a nebylo viďet rybu,i když jsem jen vláčel.Přes léto se tam vzhřejvaj velcí kapři ,ale zase nežerou,jeto ale supr se koukat na monstra v řece jakse červen,červenec tam vyvalujou.Tím jsem nemyslel že stou zimou na řece žese nedá nic chitit a věřím že jsi skušenej rybář,už podle toho co jsem píšeš a pár fotek jsi už taky dodal.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5712.jpg
Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 15:13 ® Flid reakce na …
Flid

Bohužel Maro sobota a neděle makám :-((

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 14:52 @ ???

Ahoj hoši rybaříci:-D Piranha-to jsem naty exempláře zvědavej,jakto budeš masit pod plným" :-D :-D ,jinak o jedný jámě bych vědel " haha. Lucio- Jeto všechno okolí Berounky v Čivicích,Ka­céřově,jeto tam jako v pohádce. Nepojedete někdo v neděli na Labko ? feder ? Foxík asi nebude moc,a mě se samotnému moc nechce,mám tam štestí na dědka a tím zkaženej celej víkend.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5711.jpg
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 14:00 ® BlueShark
BlueShark

monaster: Ty by si promluvil i cinsky si myslim, minule jak si mel 9 piv tak Ti zlutaskove zacali v baru rozumet :-D

maly vtip asi znate :-)

Jdou tři želvičky po poušti a uvidí kelímek. „Vezmeme si ho, nevezmeme, vezmeme, ale přeci si ho nebudeme brát, když do něj nemáme co dát.Tak si kelímek nevzaly. Šly dva roky až došly k oáze. "Konečně voda, ale nemáme jí do čeho dát,jedna z nás se musí vrátit pro kelímek.Střihneme si.“ Padlo to na třetí želvičku
- „Tak dobře, já pro něj dojdu, ale musíte mi slíbit, že se beze mne nenapijete vody.“ „Slibujeme, slibujeme.“ Uplynuly čtyři roky cesta tam a zpátky) a želvička nikde. „Tak už se napijeme,“ povídá první. „Slíbily jsme jí, že na ní počkáme, tak to ještě chvíli vydržíme,“povídá druhá. Uplynuly další dva roky a třetí želvička se pořád nevrací. „Tak už se napijeme, nebudeme čekat“ povídá první želvička. „Tak se napijeme,“odpoví ta druhá. Třetí želvička vyleze z křovíčka a  povídá: „Tak holky to teda ne, když Vám nemůžu věřit, tak já nikam nepůjdu!!!“

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 12:15 ® Flid
Flid

Pepo mluvil jsi francouzky jo? a se ženskou :-D tak to muselo bejt co?

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 8:56 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Cormoran: pod vrbičkou :-D :D:D

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 8:05 ® cormoran reakce na …
cormoran

Foks: Já to mám přesně obráceně, nemůžu trefit žádnýho candoše:)

Lucio: Péťo neblázni, nebo tam nezbyde ani okoun…Ještě jsi zapomněl napsat, v jakým vracáku jich je nejvíc a bylo to komplet:D

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 7:44 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

1Mara: To byl je tip koukal sem do fora nejsympatičtější revír a tam si to psal o čivicích :-D :D tak sem s toho vydedukoval že to asi bude taky tam :-D :D

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 7:35 ® foks01
foks01

Monaster-tak to jsem rád že jsi nedezertoval:)

reagovat
Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 7:23 ® Piranha reakce na …
Piranha

Mara na reku neni nikdy zima, to si pamatuj.V lednu a unoru ti sem naschval budu hazet mega ulovky :P Musis najit jen nejakou vymletou jamu, kde by se mohly ryby zdrzovat a sypat jim to tam.

reagovat
Středa 5. listopadu 2008 ve 22:08 @ ???

Lucios ty to znáš v Čivicích a v Kacéřově? Mám ješte ňáký fota z té lokality.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5707.jpg
Středa 5. listopadu 2008 ve 22:01 ® monaster
monaster

Foksik: byl jsem včera zaseklej v rachotě. průser s nakládkou ve Francii,poprvé v životě jsem mluvil francouzky. jednu větu podle slovníku :-) ale paní pochopila a naložilo se.

reagovat
Středa 5. listopadu 2008 ve 22:00 @ ???

Jinak vrácen vodě vy masaříci. To jen aby utíkali číslíčka do zítřka do 20,00.

reagovat