Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.602 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 5. listopadu 2008 v 8:32 ® sgt.mooody

Nějak nemůžu objevit lokalitu kde by takový velky okouníci byli.Vždycky chytnu tak okolo 25–28cm což je celkem malí.

reagovat
Středa 5. listopadu 2008 v 8:28 ® sgt.mooody

sory oprava nemůžu :-)

reagovat
Středa 5. listopadu 2008 v 8:27 ® sgt.mooody reakce na …

lucio:Ty voe!ten by byl uplně suprovej na trhací bojku,já takový prostě nemůži nikde sehnat:-((

reagovat
Středa 5. listopadu 2008 v 8:23 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Sgt. mooody: a to zapoměli na mě ale já je masim až od 40 :-D :D

reagovat
Středa 5. listopadu 2008 v 8:22 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Cormoran: Včera přehrada s komenikem asi hoďku večer super lov asi 10 okounů od 30–36 cm, odpoledne na leknínu vláčka jedna 70tka štika spadla u břehu jedna 55 venku jedna ukousla 20 cm lanko hned po záseku asi velká ???

reagovat
Středa 5. listopadu 2008 v 8:18 ® cormoran reakce na …
cormoran

Nějaký museli zbejt určitě, pod 30 cm pouštíme:D

reagovat
Středa 5. listopadu 2008 v 8:11 ® sgt.mooody

Ty voe,tak já shánim jak vůl okouny okolo 30cm na sumce.Pak se nemám divit že žádný nejsou když už jich oba dohromady zmasili skoro 400 :-) :-D

reagovat
Středa 5. listopadu 2008 v 8:09 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Piranha: rybařinou nebo rybama?

reagovat
Středa 5. listopadu 2008 v 8:06 ® cormoran reakce na …
cormoran

Mára: Jojo, s Foksíkem jsme už párkrát zachytali, akorát mě sere, že už jich zmasil 198, já jenom 191:D No co, snad ho doženu:D:D Jooo a hlavně se neomlouvej, nemáš vůbec za co:)

Foks: Si piš, snad dneska přijedu dřív a počechráme jim ploutvičky, ještě se ozvu:)

reagovat
Středa 5. listopadu 2008 v 8:06 ® Piranha
Piranha

Monaster dal vypoved v praci a chysta se na MiČR feeder. Vcera celej den trenoval na sumeckach na strizaku.Ze prej se bude zivit rybarinou :-D

reagovat
Středa 5. listopadu 2008 v 7:41 ® foks01
foks01

Mára-uvidíš až sem budeš chodit dýl jak to tu chodí,já tě chápu co myslíš:) a s cormoránem jsme pokrevní bratři ,soutěžíme kdo sežere víc pruhovanejch vid cormoši:D

PIranha-tak nahod téma at se tu něco děje ,třebas kam se zašil monaster,asi mu stoupla sláva do hlavy a už se s námi nechce bavit :-)

reagovat
Středa 5. listopadu 2008 v 0:21 @ ???

No ted jsem přišel z pivka a nestíhám to pobrat." Foxíku já vím že když budeš chtít si vzít ňákou tu rybu,tak si jí vemeš a co' " nic se přeci nedeje ?. Jen jsem se snažil říct o tobě,že nejsi vúbec špatnej rybář a o rybách a vše co k tomu patří výš víc než kdokoliv jiný.
A pro Cormorána – nevím proč ironicky ??? nevím jestli jsi ňekdy chytal s Foxíkem ryby a jestli se vúbec znáte osobňe?,ale přijdemi jako byjste v tomdle foru ňák soutežili,ale asi blbě tady tlachám dělám zle mezi lidmi o kterých vím tak málo, takse omlouvám.Todle je forum o Labi a rybách a lidech kteří tuto lokalitu dobře znaj a ďelaj pro ní neco,narozdíl od jinejch co jen kecaj nesmysli a rabujou ryby.Pro Piranhu- : jsi fak kus ...... . Foxíku přece jsme byly na rybách spolu jen 2× ,ale vím očem mluvím něco jsemse odtebe naučil…, až na rybách ,tam tito řeknu. Dobrou lidi a ňekdy příšte.

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 ve 22:33 ® cormoran reakce na …
cormoran

Piranha: No dneska to nebylo nic moc:D:D

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 ve 22:32 ® cormoran reakce na …
cormoran

Foks, Mára: To s tím masením bylo myšleno ironicky:)

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 ve 22:00 ® Piranha
Piranha

Co je kua cumite na VKVčka, bo co, kua.Vzpamatujte se sakra :-D :D:D:D:D

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 19:00 ® foks01
foks01

Mára-tak to si mě neviděl co dělám s okounama přes 30,většinou končí na pánvi : )

Cormoran-byl sem tam s Márou vláčet poprvé v životě,a mě nikdo nezná :-)

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 16:19 @ ???

Nevím nevím jestli Foxík mastí,ale jaho videl už pár hezkých ryb chitit.hlavne Okouny a vše vráceno vodě a rybačka je sním suprová,No když budeš chtít takmi nech tady vzkas a srazíme se tam.

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 16:11 ® cormoran reakce na …
cormoran

Foks: No jo, ale z Duchcova na Mirdu je to přes Bílinu, tak neděj, že to tam nejezdíš masit s námi, tady už tě všichni znají:D:D

Mára: Ahoj, 73 cm je krasavec:) Když jsme tam byli posledně, tak to tam byl samej vláčkař, tak jsem myslel, že je to hodně proházený…O víkendu zatím nevím, ale když bude hezky, tak bych jel:)

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 15:42 @ ???

Ahoj Cormoran: Nevím čímtoje , ale moc lidí se tam nepotkavá , a vté hloubce si myslím žeby ti candáti měli být ?". Letos tam odtuď mám už jednoho 73cm.,ale pevně věřím žejich tam je víc jen se jim trefit do nálady. Co deláš o víkendu nepojedeš na Labko ?

reagovat
foto/forum/2008/th-img5672.jpg
Úterý 4. listopadu 2008 v 15:41 ® foks01
foks01

cormoran-no když tam jezděj takový jako sou Duchcovský tak se nedivim :-)

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 ve 13:11 ® BlueShark
BlueShark

Jo v poho, stejne uz je pozde :-)

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 11:42 ® Flid
Flid

Honzo já nikam ted nejdu jsem marod :-((

reagovat
Úterý 4. listopadu 2008 v 8:32 ® cormoran reakce na …
cormoran

Mára: Mirošovická je strašně provláčená, bude tem těžký něco lapnout. My posledně s luciem jen jednoho okyše…

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 23:55 ® BlueShark
BlueShark

Flid: tak nic, kdyztak mobil 776374447

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:56 ® BlueShark
BlueShark

No nic, prectu az doma, jedu z prace na pivko…

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:35 ® BlueShark
BlueShark

Flid: no zitra pred praci bych sel nekam zachytat, ale neni s kym a sam je to na pikacu :-((

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:31 @ ???

Nazdar lidi. Dnes s Foxíkem na Mirošovický přehrade na vláčce , lae nic jen foxík jeden drbanec a já nic a to jsem jí celou obešel. Co takle si dát závody naty sumíky ? Flide: doufám že ta včelička má veliké žihadlo ?

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:15 ® Flid
Flid

BS zadna sms nepřišla kontakt na me je v profilu. Davide neboj golf bude a černý budou podavat mičky :-D

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:08 ® Piranha
Piranha

Flid, tak teda bude golf? Super.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:08 ® BlueShark
BlueShark

psal jsme Ti na mobil Flide jak zitra… asi nedoslo…

reagovat