Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.576 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:00 ® Flid
-
Na dědka už mám připravenou včeličku
reagovat
A se střížákem si nelamte hlavu ,koupím ho a bude po prde… To není špatné řešení ne ? - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:56 ® BlueShark
-
:DDD
Zitra bych sel na ryby a je tu nekdo, kdo by sel se mnou rano?
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:30 ® Prasek_2007
-
sgt: netrap se,stačí se o nich nebavit a nikdo se nad tím nepozastaví…
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:26 ® sgt.mooody
-
Ty reklami mě opravdu mrzej,úbec sem si to neuvědomil.
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:25 ® sgt.mooody reakce na …
-
farnas:Tenhle rok už ne,a ani nevim jak bych se tam dostal.Doufám že se to uskuteční příští sezónu.
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:09 ® Piranha
-
Prasulo mas ICQ?Jestli jo, posli mi ho na osobku
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:07 ® Piranha reakce na …
-
nazdar Majký, jak je.Zase si byl plenit ustecky labe?
reagovat:D
- Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:06 ® Prasek_2007
-
tohle fórum s tolika příspěvky by si měl hýýýčkat…
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:06 ® farnas
-
sgt.smoody hele nechces nekdy prijet do usti ze by jsme dali nejakej sraz i s piranhou a tak.
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:06 ® farnas
-
sgt.smoody hele nechces nekdy prijet do usti ze by jsme dali nejakej sraz i s piranhou a tak.
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:04 ® farnas
-
Nejdete nekdo o weekend za plaz na parmy ja jo jestli chcete muzete se pridat jedu tam s tatou.
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 v 19:54 ® sgt.mooody
-
Jej nojo jsou tam ty podělaný reklami,promin HaDe nevěděl jsem to
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 v 19:52 ® Piranha reakce na …
-
Rer na to vole, seres sem reklamu, prodejci si to na chytej podstive platej a ty tu delas nechtenou reklamu.Vole HaD te sejme, co vim nema to rad a je na to haklivej.
Uz to sem nedavej, ok?
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 v 19:32 ® sgt.mooody
-
Kdyby jste měli zájem si tohle pořádně přečíst tak tu můžu založit náký fórum a dávat to tam
reagovatSamozřejmně že bych tam dával různé věci k přečtení.Bylo by to takový čtenářský fórum
Pokud by proti tomu HaD nic neměl.
- Pondělí 3. listopadu 2008 v 16:58 ® BlueShark
-
Tak dneska s Praskem na Labi a lekce
reagovatZase jsem se ukazal jako feeder zajic
Ale neco malo se na nas podivalo, jen u Praska cca 10× tolik
Ale po zapujceni sestavy a jeho prutu, sem taky polapil nejakou ploticku. Proste zlepsovat je porad co a ja to vim. Prima stravene dopoledne jen ta prace pak cloveka svazuje…
- Pondělí 3. listopadu 2008 v 16:01 ® Piranha reakce na …
-
no do tve soukrome, osobnim vlastnictvi bych je nepustil. Nikomu neuskodi a v zime na dirkas si tam lidi zablbnou.
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 v 9:25 ® b.gun reakce na …
-
Piranha: Nic ve zlém, ale pokud bys měl v plánu vypustit zakrsláky ze Střížáku do nějaké nesvazovky, tak bys byl horkým adeptem na zlámání končetin …
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 v 7:37 ® sgt.mooody
-
Tak to se usekáte
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 v 7:30 ® foks01
-
PIranha-prosím a co jsi viděl ,nebud jak akta-x
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 v 7:28 ® foks01
-
no jestli je to tak jak píše BS že žerou jirky tak v tom prostě problém nevidím..prostě tam jirkové nebudou chodit a rybník je zachráněn né
reagovat - Pondělí 3. listopadu 2008 v 6:45 ® Piranha
-
Nebo!
Pokud jsou tam jak rikate i ty sumecci maly, tak by to chctelo usporadat tam zavody ve feederu.Toho krmeni co tam napada nakrmi celej rybnik i se sumeckama. Sumecky do kyble a pak by se odvezly bud nekam do zemedelstvi, nebo se pustily do nesvazove vody.Znam jich dost.
reagovat - Neděle 2. listopadu 2008 ve 23:33 ® Brendy reakce na …
-
Co s tim to nevím. Krásná voda v … jezdím tam se synkem. Nachytá jich za hodinu hromadu. Je to opravdu mor. Voda starašně rychle ztrácí úživnost. I ti sumečci jsou chcípáci. Malí a hubení tak, že jim palice trčí do stran z těla. Když už tam konečně chytneš něco jinýho (plotice a pod.) tak na tom s kondicí nejsou nějaku supr. A co je špatný, že v tomhle směru mám obavy i ze Školáků…
reagovat - Neděle 2. listopadu 2008 ve 23:15 @ ???
-
Teda Piranha ty jsi kus. haha. Jinak stím golfem toby šlo,a nebo jinak, sice proti srsti, a rb. řádu ,ale každého sumíka nepouštet spátky. Už jsem slišel že takle vyčistili né 1 rybník, oni maj prý jednou za tři roky třecí pauzu, tak ten rok se domluvit s místníma a vychytat je , ale kdy toje je ???. Pro Drždí: Tam neležím já nýbrž múj kamarád, a ty navijáky má už třetí nebo dokonce už čtvrtej rok,značku neznám ,ale múžu ti jí zjistit jestli chceš ?
reagovat - Neděle 2. listopadu 2008 ve 23:12 ® cormoran
-
Filip: No to je slušnej výkon, ale víš, co se říká, nikdy neříkej nikdy:)))
Lucio: U zelenáčů jsem nebyl, ale prej nebyli špatní:)
Foks: Ta ostroretka stím „tupým“ čumákem je hustá:D:D
reagovat - Neděle 2. listopadu 2008 ve 22:36 ® Piranha
-
Samozrejme si delam prču, jak jinak, ale myslim si ze se s tim nic neudela.I kdyz se to vybere jako vylov, tak v blate ta svině zustane a do 5ti let se zase rozjebe po rybniku jako mor.
reagovat - Neděle 2. listopadu 2008 ve 22:29 ® Piranha
-
zasypat.Nemam kde hrat golf
reagovat - Neděle 2. listopadu 2008 ve 22:20 ® BlueShark
-
Lidi mam zajimavou myslenku pro debatu zde. Kdo byl nekdy na Strizovickem rybniku 441001/8 tak vi, ze je premnozeny trueman. V lokalite ktera ma necele 3ha nedorustaji vetsich rozmeru nez je dlan. Zaslechl jsem, ze jedinny dravec, ktery je je schopnej povrazdit je Candat. A kormoran a volavka take. Ma nekdo nejaky napad co s tim udelat? Je to krasny rybnik a byla by ho skoda, truemani pozerou veskerou osadku, jirky atd atd… Kdo tam nahodil zjistil, ze je mala pravdepodobnost chytit proplavsiho kapra. I kdyz ted jsem tam parkrat ryb a par jsem jich chytil, ale… Ma nekdo zajimave reseni? Ryby tam podle me od malych nerostou z duvodu, ze poter truemani a vubec uz samotne jikry sezere…
reagovat - Neděle 2. listopadu 2008 ve 21:53 ® Piranha
-
mas to v osobce.
reagovat - Neděle 2. listopadu 2008 ve 21:49 ® filip111
-
piranha: copak jsi viděl?
reagovat - Neděle 2. listopadu 2008 ve 21:47 ® Piranha
-
Venco nedavej mu cislo, BS te bude v noci az bude v praci prozvanet
:D:D:D:D
sry Jendo ja musel
:D
Jinak uz seru na psani kde jsem co chytil.Vsechny fotky budu dukladne maskovat a psat budu jen na osobky kde to bylo.Dnes jsem videl co jsem videt nechtel pri zpatecni ceste z poharu.Vid Pepo
reagovat