Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.576 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 21:00 ® Flid
Flid

Na dědka už mám připravenou včeličku :-D :-D
A se střížákem si nelamte hlavu ,koupím ho a bude po prde… To není špatné řešení ne ?

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:56 ® BlueShark
BlueShark

:DDD

Zitra bych sel na ryby a je tu nekdo, kdo by sel se mnou rano?

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:30 ® Prasek_2007
Prasek_2007

sgt: netrap se,stačí se o nich nebavit a nikdo se nad tím nepozastaví…

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:26 ® sgt.mooody

Ty reklami mě opravdu mrzej,úbec sem si to neuvědomil.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:25 ® sgt.mooody reakce na …

farnas:Tenhle rok už ne,a ani nevim jak bych se tam dostal.Doufám že se to uskuteční příští sezónu.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:09 ® Piranha
Piranha

Prasulo mas ICQ?Jestli jo, posli mi ho na osobku

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:07 ® Piranha reakce na …
Piranha

nazdar Majký, jak je.Zase si byl plenit ustecky labe? :-D :D

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:06 ® Prasek_2007
Prasek_2007

tohle fórum s tolika příspěvky by si měl hýýýčkat…

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:06 ® farnas
farnas

sgt.smoody hele nechces nekdy prijet do usti ze by jsme dali nejakej sraz i s piranhou a tak.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:06 ® farnas
farnas

sgt.smoody hele nechces nekdy prijet do usti ze by jsme dali nejakej sraz i s piranhou a tak.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 ve 20:04 ® farnas
farnas

Nejdete nekdo o weekend za plaz na parmy ja jo jestli chcete muzete se pridat jedu tam s tatou.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 19:54 ® sgt.mooody

Jej nojo jsou tam ty podělaný reklami,promin HaDe nevěděl jsem to:-((

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 19:52 ® Piranha reakce na …
Piranha

Rer na to vole, seres sem reklamu, prodejci si to na chytej podstive platej a ty tu delas nechtenou reklamu.Vole HaD te sejme, co vim nema to rad a je na to haklivej.

Uz to sem nedavej, ok?

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 19:32 ® sgt.mooody

Kdyby jste měli zájem si tohle pořádně přečíst tak tu můžu založit náký fórum a dávat to tam:-) Samozřejmně že bych tam dával různé věci k přečtení.Bylo by to takový čtenářský fórum:-) Pokud by proti tomu HaD nic neměl.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 16:58 ® BlueShark
BlueShark

Tak dneska s Praskem na Labi a lekce :-) Zase jsem se ukazal jako feeder zajic :-) Ale neco malo se na nas podivalo, jen u Praska cca 10× tolik :-) Ale po zapujceni sestavy a jeho prutu, sem taky polapil nejakou ploticku. Proste zlepsovat je porad co a ja to vim. Prima stravene dopoledne jen ta prace pak cloveka svazuje…

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 16:01 ® Piranha reakce na …
Piranha

no do tve soukrome, osobnim vlastnictvi bych je nepustil. Nikomu neuskodi a v zime na dirkas si tam lidi zablbnou.

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 9:25 ® b.gun reakce na …

Piranha: Nic ve zlém, ale pokud bys měl v plánu vypustit zakrsláky ze Střížáku do nějaké nesvazovky, tak bys byl horkým adeptem na zlámání končetin …

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 7:37 ® sgt.mooody

Tak to se usekáte:-)

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 7:30 ® foks01
foks01

PIranha-prosím a co jsi viděl ,nebud jak akta-x

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 7:28 ® foks01
foks01

no jestli je to tak jak píše BS že žerou jirky tak v tom prostě problém nevidím..prostě tam jirkové nebudou chodit a rybník je zachráněn né :-)

reagovat
Pondělí 3. listopadu 2008 v 6:45 ® Piranha
Piranha

Nebo!

Pokud jsou tam jak rikate i ty sumecci maly, tak by to chctelo usporadat tam zavody ve feederu.Toho krmeni co tam napada nakrmi celej rybnik i se sumeckama. Sumecky do kyble a pak by se odvezly bud nekam do zemedelstvi, nebo se pustily do nesvazove vody.Znam jich dost.

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 23:33 ® Brendy reakce na …
Brendy

Co s tim to nevím. Krásná voda v … jezdím tam se synkem. Nachytá jich za hodinu hromadu. Je to opravdu mor. Voda starašně rychle ztrácí úživnost. I ti sumečci jsou chcípáci. Malí a hubení tak, že jim palice trčí do stran z těla. Když už tam konečně chytneš něco jinýho (plotice a pod.) tak na tom s kondicí nejsou nějaku supr. A co je špatný, že v tomhle směru mám obavy i ze Školáků…

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 23:15 @ ???

Teda Piranha ty jsi kus. haha. Jinak stím golfem toby šlo,a nebo jinak, sice proti srsti, a rb. řádu ,ale každého sumíka nepouštet spátky. Už jsem slišel že takle vyčistili né 1 rybník, oni maj prý jednou za tři roky třecí pauzu, tak ten rok se domluvit s místníma a vychytat je , ale kdy toje je ???. Pro Drždí: Tam neležím já nýbrž múj kamarád, a ty navijáky má už třetí nebo dokonce už čtvrtej rok,značku neznám ,ale múžu ti jí zjistit jestli chceš ?

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 23:12 ® cormoran
cormoran

Filip: No to je slušnej výkon, ale víš, co se říká, nikdy neříkej nikdy:)))

Lucio: U zelenáčů jsem nebyl, ale prej nebyli špatní:)

Foks: Ta ostroretka stím „tupým“ čumákem je hustá:D:D

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 22:36 ® Piranha
Piranha

Samozrejme si delam prču, jak jinak, ale myslim si ze se s tim nic neudela.I kdyz se to vybere jako vylov, tak v blate ta svině zustane a do 5ti let se zase rozjebe po rybniku jako mor.

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 22:29 ® Piranha
Piranha

zasypat.Nemam kde hrat golf

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 22:20 ® BlueShark
BlueShark

Lidi mam zajimavou myslenku pro debatu zde. Kdo byl nekdy na Strizovickem rybniku 441001/8 tak vi, ze je premnozeny trueman. V lokalite ktera ma necele 3ha nedorustaji vetsich rozmeru nez je dlan. Zaslechl jsem, ze jedinny dravec, ktery je je schopnej povrazdit je Candat. A kormoran a volavka take. Ma nekdo nejaky napad co s tim udelat? Je to krasny rybnik a byla by ho skoda, truemani pozerou veskerou osadku, jirky atd atd… Kdo tam nahodil zjistil, ze je mala pravdepodobnost chytit proplavsiho kapra. I kdyz ted jsem tam parkrat ryb a par jsem jich chytil, ale… Ma nekdo zajimave reseni? Ryby tam podle me od malych nerostou z duvodu, ze poter truemani a vubec uz samotne jikry sezere…

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 21:53 ® Piranha
Piranha

mas to v osobce.

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 21:49 ® filip111
filip111

piranha: copak jsi viděl?

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 21:47 ® Piranha
Piranha

Venco nedavej mu cislo, BS te bude v noci az bude v praci prozvanet :-D :D:D:D:D

sry Jendo ja musel :-D :D

Jinak uz seru na psani kde jsem co chytil.Vsechny fotky budu dukladne maskovat a psat budu jen na osobky kde to bylo.Dnes jsem videl co jsem videt nechtel pri zpatecni ceste z poharu.Vid Pepo

reagovat