Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.725 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 12. listopadu 2007 v 0:05 ® pipa reakce na …
-
kuncaku ty hnusaku chabařovickej.! to tepr zacne.!!!!
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 23:53 ® Jarda carp
-
Tak hoši – dnes jsem přemýšlel při pohledu z okna na sníh ,jaký ten rybářský rok vlastně byl …myslím ,že asi dobrý…plný úlovkáč nemám ale pobytů u vody rok od roku víc a to je pro mě nejdůležitější…napište sem své zážitky z doznívajícím rokem 2007.Petrův zdar všem J.k.
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 22:04 ® pipa reakce na …
-
zraloku delej ty mročaku…
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 21:27 ® BlueShark
-
:)))) To je hezke
reagovatLidi ted jsem nainstaloval novy WIDLE, uz se to kousalo zase. Tak budu rychlejsi
- Neděle 11. listopadu 2007 v 18:14 ® LojzaRybka
-
v práci se mě stává dost často že někdo přijde a řekne že chce rybu,že ji koupí atd. vtomto případě se tohoto člověka zeptám jestli má papír a tužku,a když ji podá,tak tam napíšu nějaký větší číslo,a když se zeptá co to je,tak odpovim pořadové číslo,věřte nebo ne,mám od loudilů pohodovej klídek
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 18:14 ® monaster reakce na …
-
tak dnes z lovu ....................
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 18:13 ® monaster reakce na …
-
tak dnes z lovu ....................
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 17:47 ® pipa reakce na …
-
souhlas !!!!!! tohle vzadnym pripade nedelam…
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 17:44 ® monaster reakce na …
-
cercer: hele ale v tohle já s tebou souhlasím. taky mám v práci spoustu známých a okolo taky. ale abych na rybách číhal s klackem s myšlenkou jednu pro Karla, Jednu pro Jarku, jednu pro Ivetu… ne stím taky nesouhlasím máš recht…stačí???
asi jsme se holt vyjádřeil špatně… njn…
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 17:44 ® pipa reakce na …
-
cercer: no ona je malicka,ale mam taky po ni touživou.!!!!!!!!!!!
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 17:43 ® pipa
-
no parada,konečně…
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 17:42 ® cercer reakce na …
-
pipa: no..z te Rosničky vidíme jen oči a půl nosu…ale pokut má rybičky ráda…tak bych si u ní jednou..dvakrát za rok taky očko udělal!!
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 17:40 ® pipa reakce na …
-
me se to nak seka a pisu jednoruckou a ta boli od vlačky..!!!!
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 17:39 ® cercer reakce na …
-
monaster:tady přece nešlo vubec o žadneho snědeneho bolínka..pár ryb si taky za ten rok vemu a okounu nebo candátu neodolám
reagovatale proti rozdávání ryb,třeba v hospodě,nebo jen tak..u vody..když vidíš,jak tě ostatní vraždí pohledem,žes chytil a pouštíš,zatím co oni nic..a nestyděj si o tu rybku říct..mno..za tím si stojím..a ten nepořádek…bez komentáře!Jinak souhlas,že by se tu mělo mluvit hlavně o rybách..ale vlastně se mluví..je to v pořádku..jen bez urážení..každý má svůj názor..
- Neděle 11. listopadu 2007 v 17:39 ® pipa
-
rybari a ted pravdu! bys te nekdo odolal nedat tyhle Rosničce toho bolena ..?
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 17:38 ® monaster reakce na …
-
Pípa: nediv se a piš
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 17:33 ® monaster reakce na …
-
tak se nediv a piš …
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 17:31 ® pipa reakce na …
-
čus monaster,ze by uz byla rec o rybindach…
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 17:03 ® monaster reakce na …
-
a omlouvám s eza překlepy. psal jsme rychle a naštvanej. jdu míchat rejži. jinak dnes na chvilku na soutoku vody tak na brodáky. pruty suším ještě teď
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 17:01 ® monaster reakce na …
-
všem: kucí kurňa nehádejte se mi tady
myslel jsme že je to o rybách
Blue Shark: přestaň mě chválit nebo budu mít rypák nahoru. sbírám petky když už neumím chytat no
a zase všem: nechtě pípu pípou. a nechjtě slov jako z masil. ok pípa snědl bolena nebo ho někomu dal. já jsme letos snědl 3 okouny. mimochodem jsme je ani nechatil. měl jsm eje od Kamila. a ? byli moc codbrý. ryby jím skoro denně. ikdyž většinou je kupuju. slanečky, matjesy, uezný makrely a tak. ale víte co? taky jsme teda masař. nechává kapříky v rybníce ale jím mořský a pak protože je poptávka někdo jinej plení moře. já víkm kecám kraviny. ale nemám rád když si jednou za rok vemu rybu na chuť aby mi někdo nadal do masařů. a koukejte psát o rybách a nekecat šup
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 15:03 ® BlueShark
-
cti email:)
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 v 15:02 ® cercer reakce na …
-
no…ta povodeň byla spíš ironie..
reagovatje to na každém z nás,jaké to bude u vody..nevím,jestli pamatujete dobu před20lety…kdy se nedalo u řeky vydržet od smradu..ikdyž to tenkrát nebyla ,,zásluha" rybářů..kolikrát se mi to na některých místech zase vybaví..
- Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:58 ® BlueShark
-
Nevim jestli to poklidi.
reagovatSpise to musime udelat my, povoden to mozna naplavi nekam na dno nebo buhvi kam. Je to smutny a jak rikam, Monaster je v tomhle pro me vzor. A vazim si toho kluciny. Nejhorsi je kdyz jsem jeden den u Benesaku uklidil celou igelitku bordelu a druhy den prijdu a byl tam fernet, kraba od cigar a pytliky od strouhanky atd
jaj…
- Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:52 ® cercer reakce na …
-
když jsem se tak brodil podél Děčína naplaveninou,petkama,lahvema,všelijakýma domácíma spotřebičema,autodoplňkama,stavebním materiálem a nevím čím ještě..myslím,že je čas zase na pořádnou povodeň,která vše zase poklidí!
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:49 ® cercer reakce na …
-
BlueShark:ok..dá se to odpustit i pochopit..je ale fakt,že je člověku u vody až smutno a trapně,jak to tam někdy vypadá!!
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:46 ® BlueShark
-
Cercer1: dal jsem si pivko 1, dvakrat za cely rok u vody kdyz bylo hic. Vzdy to vemu, ale jel jsem do prace, bus jel za 2 minuty a ja to nemel kam dat a vim ze to druhy den zmizi. Me ja by mi neodpustilo tam nechat neco jineho, na to nemam zaludek a kdyby tam ty flasky byly druhy den, vezmu je… na to prisaham a soudny rybar me snad pochopi… ale co to je oproti skoro kazde vychazce a bordelu po tom, kdo tohle tady o me napsal
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:46 ® pipa reakce na …
-
neblbni! nevis do čeho se ženeš? ja naposledy navrhuji to to tema – rybindy .
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:43 ® cercer reakce na …
-
no…vidím,že se znáte opravdu dobře!!
reagovatPravda je taková,že ty lahve by tam neměly zustávat vůbec..at jsou zálohované nebo ne..když jdu k vodě,beru si pití do petky,která..když je prázdná…teměř nic neváží a tak nejni problém odnést ji zase dom,nebo do města do popelnice..a ikdyž si taky rád dám…k vodě moc alkoholu tedy neberu..myslím,že se to bez něj dá těch pár dodin vydržet…a pak i líp chutná!!
- Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:34 ® BlueShark
-
Dve flasky od piva co jsem tam nechal, to bylo cca podruhe v zivote a vzdy vim ze na tomto miste to santus veme a vrati do kramu ze jsou zalohovane, ale flasku od ferneta tezko a krabicky od marlboro. To nema smysl, hele vim co delam…
reagovat - Neděle 11. listopadu 2007 ve 14:32 ® pipa
-
ja te nechci prasit,dobra jen malicko – a co ty dve flasky od piva cos tam nechal?
reagovat