Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.341 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 1. listopadu 2008 ve 12:50 ® Piranha
Piranha

Co je kua chrapete tu všeci bo co.Venku je tak krasne a vy smrdite na rybach :-D :D:D

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 23:41 @ ???

Nazdar lovící a spící. To víš že jsem to já stou děličkou,a hned jsemto pěkne utrhl o strom a splávek za 100kč. na stromě proste paráda haha.

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 23:28 ® cormoran reakce na …
cormoran

Mára: V poho, aspoň, že už vím, odkud se známe:) Snad budem mít možnost lepšího setkání:)

Foks: Když jsme tam byli posledně, taky to kluzalo, ale ještě se to dalo „ustát“ :-D

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 23:15 ® b.gun

1Mara: Ten feedrař v zimě (no, už taková zima nebyla …) na Bagru jsem možná byl já. Nekoupil sis chvíli před tím tu děličku tuším že v Lovosicích a nebyl s ní ten den trénovat na Hranáči?

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 23:00 ® Piranha
Piranha

HaD>Dejvis, zaslechl jsem od jednoho nejmenovaneho cloveka, ktery byl jednoho dne v Praze za praci, ze si o chytej.cz povidaji i lidi na zastavce.Prej nejakej Piranha a Tomáš se tam melou a tak.Nerad jsem to slysel, je to sice reklama, ale nechtena.Mne osobne to mrzi.Ja si o rybach dokazu povidat hodiny, ale hadat a nadavat si, to moc nemusim.Prej to byli duchodci, co si o tom povidali.Je to aspon trochu prijemny ze i na Tvuj server chodi lidi po 60ti letech zivota.

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 22:54 ® LojzaRybka
LojzaRybka

piranha>já asi zejtra pojedu na Kadaňskej stupeň,chci prubnout vláčku a potom i feeder

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 22:51 ® Piranha
Piranha

Nasrál vydry, zitra bych jel pofeedrovat na elbe.Ale odpoledne.Rano musim neco lehce pokoupit na poprášenej pohár a odpoledne bych vyrazil, pokud si mne rodina nebude zadat.

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 20:53 ® HaD reakce na …
HaD

prasek: díky .-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 20:20 @ ???

Já se snad dnea nikam nedostanu "ha. Foxíku díky a ráno v nedeli jsem tam.

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 20:17 @ ???

Máš pravdu to jsi ty co, " co ukotvuje kačenu na sumce přes celej rybník vlascem " HAHA. Nic vezlém já jen nechtel se pak v noci s někým dohadovat že jsem přišel o rybu k vuli prkotiňe. Takmito neměj zazlí.Jdu na pivko tak pro všecky ZDAR.

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 20:15 ® foks01
foks01

cormoran-víc to klouzat snad už nemůže,ale ty co bys pro šupinu neuděl,jestly seš po tom dědkovi Dulfů :-D

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 20:13 ® foks01
foks01

jo v nedeli sem zapoměl říct

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 20:12 ® cormoran reakce na …
cormoran

Foks: :-D :D Je to tam slabší a slabší mno. Doufám, že jsi mi to tam moc neuklouzal:D

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 20:12 ® foks01
foks01

Mára-tak už je to domluvený,jde se kousek pod benešák ,je tam nad voudou z lodě restaurace,budem tam kolem 7 h.

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 20:10 @ ???

Pro foks01 nezapomen na mně. Dík a čus jdu se napít dobrého moštu.

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 20:07 ® foks01
foks01

cormoran-no horší než předvčírem na přehradě na potoku to bejt nemůže…zima jak svin,celej promočenej a pak sem sebou ješte pěkně seknul a rybu sem neviděl:)

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 20:04 ® cormoran reakce na …
cormoran

Foks: No neva, každopádně se ho zeptám a dám ti vědět:)
A ať se u toho zejtřejšího sprintu moc nespotíš:D

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 20:01 ® cormoran reakce na …
cormoran

Mára: Áha, tak to jsem já určo nebyl:) Zkusím psát konkrétněji… Možná jsme se tam potkali chvíli po zahájení, přijel jsi tam na hady a my byli s kolegou naproti a „chtěli“ jsme zatáhnout na sumce…Fakt jsi to nebyl Ty?

Jinak k tomu Labi… Až se zase bude něco konat, určitě přijeď, budeš vítanej. Teď o víkendu kluci něco malýho plánujou, ale já nemůžu:(

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 19:54 ® foks01
foks01

cormoš-to jaro ale nevím,to se v práci nezastavím,na podzim me to vcelku nevadí..

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 19:53 ® Prasek_2007
Prasek_2007

HaD: třeba tahle?

reagovat
foto/forum/2008/th-img5608.jpg
Pátek 31. října 2008 v 19:53 @ ???

Na výlovi jsem chodil na jaře a ted si chci vychutnat nové proutky takže zatím tam nebudu budu na rybkách.Jinak člen jsem,ale jako normální rybář.Jedine na Bagru jsem tam vletel na partičku klukú páááč delali bordel a spletli si rybaření s motokrosem , tak doufám žejsto nebyl ty , ale užjeto pryč a klucí byly rozumní nemusel jsem tam naně podruhý.Co si takle nekdy zazávodit ve federu na Labi mezi námi ???

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 19:53 ® cormoran reakce na …
cormoran

Foks: Máme pár jarních výlovů, a pak ty podzimní. Zejtra je poslední výlov, tak se ti na něm zeptám hospodáře, jestli nebude rozšiřovat HS, pač jsi mi říkal, že bys taky klíďo chodil:)

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 19:43 ® foks01
foks01

cormoš-jdu ráno běhat po matyldě,co tím myslíš začít na jaře?

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 19:42 ® cormoran reakce na …
cormoran

Foks: Na Baště…Zejtra se ti optám na tu tvojí účast a na jaře by jsi mohl začít…:)

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 19:41 ® HaD reakce na …
HaD

prasek: nemáš foto? Ještě mi neposlali výtisk

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 19:40 ® foks01
foks01

cormoran-kde máte výlov?

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 19:40 ® foks01
foks01

HaD-ty hádky si myslím zvětšují sledovanost ale čeho je moc toho příliš,když už to tu musíš řešit :-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 19:39 ® cormoran
cormoran

Luciper: Zejtra na výlovu něco vymyslíme, ale u Lojzy bez Lojzy to asi nebude wono. :-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 19:38 ® cormoran
cormoran

Mára: Zdar! Tak ten fídrař, to jsem já nebyl, mluvil jsi nejspíš s někým jiným. Na Bagru jsme se sice potkali, ale v úplně jiný situaci…(teda jestli jsi to byl Ty):) PS: Jsi členem hospodářskýho sboru?? Možná Tě znám odtud…

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 19:36 ® Prasek_2007
Prasek_2007

HaD: je tam reklama na DVD na straně 97

reagovat