Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.398 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 31. října 2008 v 19:33 ® HaD reakce na …
-
Lojza: jo, ale někdy přetečou nervy
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 19:33 ® HaD reakce na …
-
farnas: máme tam reklamu?
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 19:31 ® lucioperce69 reakce na …
-
1Mara: ty chodíš na výlovy duchcovský????? tak to se asi známe:D:D:D
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 19:31 ® cormoran reakce na …
-
Lucio s Piranhou: Klucí, neblázněte, co chytnu (když něco chytnu), je moje. Proč bych to měl pouštět?? Kdyby to nikdo neredukoval, tak se to za chvíli přemnoží, a to bychom přeci nechtěli, bo se pletu??:D
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 19:28 @ ???
-
Čau lidi. Tak jak jsem předpokládal,mám jen zmrzlí nohy, ani záběr , ale jeto tam moc pěkný.Vskaz pro Foks01– Samozřejmně že pojedu s vámi stačí jen napsat kam,a v kolik. nechmi vskaz na meilu M.simsalek@seznam.cz. Zachvilku jdu na pivko takže se sváma na čas loučím , a ten sumík je z jara z výlovu pouštel jsemho do Barbory.
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 19:27 ® sgt.mooody reakce na …
-
foks01:Jo to je dobrej nápadík
farnas:Mohl by jsi založit náké fórum a tam všechny ty počteníčka naházet
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 18:44 ® foks01
-
farnas-nofot stránku po stránce a hod to sem,at si všichni počtem a nemusíme to kupova ,dík
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 18:36 ® LojzaRybka
-
HaD>nakakanej se říká
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 18:35 ® skwor
-
farnas: Sakra, ten název „Než přijde zima“ tam svítí až moc
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 18:03 ® farnas
-
to je on fakt super.
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 17:50 ® HaD
-
Tomash: za další sprostý příspěvek budeš mít rybičku.
Ostatní: vyvarujte se provokací, nebo dostanete varování také.
Osobní averze si skutečně řešte někde jinde. Už jsem nasranej.
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 17:32 ® Piranha
-
Ale opravdu jenom sem tam.
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 17:18 ® lucioperce69 reakce na …
-
Piranha: von cormorán neni zase tak špatnej
reagovat:D sem tam něco pustí
:D
- Pátek 31. října 2008 v 16:53 ® Piranha
-
nasadu co tam nasadej do tejdne zdecimujou chudy, nenazrani penzisti a jina svoloc, co ma platny rybarsky listek.Jsou horsi jak kormorani. Tim nemyslim samozrejme duchodce vsechny, ale vetsinou tam sedej dedkove pres 60.
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 16:51 ® Piranha
-
je pravda ze si clovek dneska na rybnikach obhospodarovanymi CRS moc nezachyta.Jedine reky, nebo nadrze na rekach, jako treba zernoseky orlik, tam to jde celkem dobre.
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 16:46 @ ???
-
lucioperce69 proc hrdina seberou seberou koupim na melniku pro nerybare a mam dost soukromejch rybniku fakt mi je to tak nejak jedno
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 16:42 ® Piranha
-
:D:D:D ty si kůň.Ja jeste do konce roku budu mrskat vodu a pak hned leden beru papiry na podoustve a parmy.Nekdy je v lednu suprovy pochytanicko a je lepsi vymrznout u vody s klackama nez v praci.
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 16:42 ® lucioperce69 reakce na …
-
Hrdina takhle veřejně jen aby ti je nestopili třeba na dva roky
reagovat:D
- Pátek 31. října 2008 v 16:38 @ ???
-
piranha jo dik take jsem o tom premejslel ale je to tam samej duchodce a uz od rana obsazeno jel bych na jednu nboc samozrejmne chytat 24 hodin kdyz me seberou papiry ted tak uz mi je to jedno jsem spis kaprar a do jara daleko
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 16:36 @ ???
-
lucioperce69 je to spatny uz par let kdyz se chytne tak je malej jezdil jsem na ne na modlany mam tatu v teplicich ale od povodni zadnej zazrak asi pojedu nekam na vychod
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 16:33 ® Piranha reakce na …
-
Lucio, nikdy nebudes Piranha
reagovat:D:D:D:D:D ten chyta ryby :P:P
- Pátek 31. října 2008 v 16:32 ® Piranha reakce na …
-
Čááááááu, pred cca 15 minutama jsem na tebe myslel.Je tu dalsi nove rybar a rikal jsem si ze ses dlouho neozval.
reagovat
S candosema kamo nevim.Vim, ze se nejaky tahaj obcas pod benesakem a vcera na ne jel kamos na plaz.Dal bych ale ruku do ohne, ze bys mel uspech na Žernosekach u vtoku. - Pátek 31. října 2008 v 16:30 ® Piranha
-
Teda lidi, ted jsem cetl, co dostava BS za icq zpravy od nejmenovanyho chytejaka a opravdu to hranici s trestnym cinem. Je videt, ze je ten clovek opravdu dusevne nemocnej a potreboval by se lecit
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 16:30 ® lucioperce69 reakce na …
-
Jitrnice: nejsem piranha ale estli můžu tak letos je to s candošema na labi špatný
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 16:28 @ ???
-
piranha cus prosimte nevis jak jdou na toku candati premejslym ze pristi tyden pojedu ale nevim kam dik
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 16:22 ® Piranha
-
BlueShark>umej si ruce honzo!
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 16:10 ® foks01
-
Mára-jdem v neděli feederovat na Labe,budem rádi když se přidáš,jeste nevíme přesne kam ,zanech kontakt a domluvíme se,
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 15:44 ® sgt.mooody
-
1Mara.Já je mám taky
reagovatsou to celekm v poho proutky,asi před dvouma týdnama jsem na jeden z nich vytáhl štiku 91cm.
- Pátek 31. října 2008 v 15:43 ® sgt.mooody
-
Tomash:Ty se prostě nepoučíš
reagovatmyslim že si u HaDa těmahle kecama akorát vyřizuješ BAN.
- Pátek 31. října 2008 ve 14:56 ® LojzaRybka
-
lucioperce69>zítra makám,pozítří makám,popozítří makám!!!!kua prej automobilky maj problém,já mám tolik práce že bych ji mohl rozdávat
reagovat