Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.315 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 31. října 2008 ve 14:28 ® Tomash
Tomash

BS : Ty blbče, mám jinou IP adresu doma v Teplicích a jinou v Praze. To je snad logický, ne? Nemám důvod si IP měnit a něco podobnýho. Menstruaci máš asi ty a nech na mě, jak si to s tebou vyřídím. Budeš čumět!

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 14:12 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

1Mara: vítám tě tu. Neni náhodou to foto z výlovu na duchcovský barče????

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 14:07 @ ???

Tak rybaříci jdu nato,tojsem zvědav co chytnu za rýmu. Todle dědek chytit tak spadne do vody.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5603.jpg
Pátek 31. října 2008 ve 13:12 @ ???

Ty pruty cos videl jsou levný dával jsem zane 450kč. ,ale na Běle se osvědčili jako nejlepší zbraň proti ťem lítákúm né jednu udici my už zničily ". Jinak si myslím že výbavu mám docela dobrou , letos jsem se zbláznil a komplet vymněnil za novou cca.110000kč. Nehraju machra ,ale stará výbava už mi nestačila a začínám poprvé letos chytat na feder,kaprové děličky,13m.dě­ličku, a vláčku. Stejne se toho musím ješte hodňe učit , třeba od vás co máte stím vším skušenosti.Né žemě ukamenujete zato co píši a jak píši , připadámsi jak Datel. Zdravím CORMORANA máš pravdu občas na Bagr chodím a my jsme se tam potkali v zimě vid ? chytal jsi na feder a bavili jsmese otom ?.

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 12:50 @ ???

Ahojky Foxíno tak jsem taky tady. Dědka my nechte na jaro, tense bude divit comu provedu,za všechny ty ryby co prodal tak tosi kluk nedá za klobouk " čepici ". Od rána honím rybičky a prdku,ňáák jsemto nevychytal,asi je naňe pozde. Tak jsem si je koupil holt umím houby.Dnes bych chtěl ject natu přehadu a skusit candotíka ,ale při mým štestí se jen domě opře zima jako vždy.
V sobotu nebo v neděli bych rád jel na Labe,ale nevím naco jestli feder,nebo vláčka . Vy tam o výkendu budete ? přijel bych tam za vámy,jestli by vámto teda nevadilo ?

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 12:48 ® BlueShark
BlueShark

Kurnik ja uz se tesim na rybaky :-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 12:20 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Lojzarybka: co děláš zítra?? a neřikej že makáš. Jel bych tě navštívit-potrápit Lipany na mouchu a potřebuju průvodce

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 12:08 ® BlueShark
BlueShark

KDyz nekdo ma neci email, najde si i jeho profil, kde je krasne videt icq cislo. Ty si ho i tak mel. Musis si zmenit IP adresu, mam IP marker na me pripojeni. To ze si vytvoris 2 ucty na ICQ a vyhrozujes na nich me po nocich me fakt hodne nebere ba naopak… Jsi chudak, co se pretvaruje, nevim proc jak si se zmenil a prede mnou delal jako ze nic… U zenskych se temto dnum rika menstruace, ale mit ji tak dlouho? podle me ta falesna hra tu je od zacatku a bojim se ze na vsechny…

Jinak kdo nevi, forum Feeder-nejvetsi ryby :-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 ve 12:03 ® BlueShark
BlueShark

Tomash: Ja proti Tobe nic nemel, ale od doby co jsi me pomluvil a rekl, to co si rekl pred mesici, tak nelzi ze nic nemas. Ja Te tu blbec hajil, uz nebudu a prosil jsem Te aby si tahnul z fora pryc a ty sem stejne drze napises. Vsechny sis odradil a ted uz i me.

A jsem falesny jako karta! Dej na posouzeny jinych, ty me vubec neznas a ja vim co vim o sobe a i pravy opak. Ty jsi chvilku konejsil pak zase nekoho vosolil a pak zase tutinkoval. Tak mluv o sobe.

Mazu te z mailu, nenapadlo me, ze tam mam jeste takovy rybi odpad. A fwd neposilam, vzdy maily upravuju :-D

Jinak jestli to chces resit jinak, zajima me jak, ty si tu pohanil lidi, me jsi uplne paf. Pisu jen pravdu a ta te boli. Jestli chces si to vyridit osobne, staci rict. nerad bych. Bez si slintat jinam, diky…

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 11:57 ® Tomash
Tomash

BS : Co to na mě zkoušíš? Borůvko, vím, že jsi falešný jako karta. Nic jsem proti tobě neměl, ale pokud chceš hrát takhle hustě, tak si uvědom několik věcí. Přestaň mi posílat na email ty tvoje Fwd Fwd Fwd emaily, ala „kousek štěstí“, „pracovní morálka“ apod. Přestaň si myslet, že „něco zkouším na jiným fóru“ a přestaň psát ke mně a o mně. Jinak to budu řešit jinak. Nazdar

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 10:44 ® BlueShark
BlueShark

Jinak me dostala chybka na strance o Bolenech. Je tam vyfocena 80cm NUTRIE a je u toho napsano, ze je to ONDATRA. Lol. Chtel bych videt 10ti kilovou ondatru a vic :-)) )) Zajimam se o prirodu od mala, kdyz jsem jeste jezdil kanoistiku a reky stylu Vltava, Otava, Vydra atd a tyhle zviratka sem vidal :-)

Trosku se zmylili, ale stane se, jinak nadherne clanky.

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 10:00 ® BlueShark
BlueShark

Piranha: na jakem foru? Ja si kajmana nekoupil, az pozdeji. Kde jste se bavili sumcousich?

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:30 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Cormoran: navrhuju zejtra po výlovu trestnou výpravu na phře k lojzičovy na lipánky a pak na mníka co ty na to ????

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:26 ® Piranha
Piranha

No nic kamaradi, jdu za kšeftikam.Mejtě sa a odpoledne zase tu.

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:24 ® Piranha
Piranha

Jé ja jsem zase v Kajmanovi o ty diskuzi o sumeckach :-D i mannice z DC.

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:18 ® BlueShark
BlueShark

foks01: Kamarade mam od 6ti dnes pak mazu za slecnou do Mostu a do zitra tam budu, prijedu akorat na hokej a rano v nedeli jasny ze razime. Koupim si cervy dneska a budu je hold tahat sebou, nic jineho mi nezbyva :-D DD Jinak zachytame :-)

moody: Jasny ze ho zmasil, chce se zadobrit nekde na foru tak to zkousi tam :-)) Jinak ja znam z chytej kluky co rybari hoodne dlouho od Vltavy atd a kdysi jsem povidal o klukovi od Usti, Tomashovi jim, ze tu pise obcas neco a ze porad neco chyta ze je asi dobrej. Vyvedli me z omylu, ze lze a hlavne vsude prudi a je to… Sem rikal ze je v poho, nyni se to projevilo, musim dat klukum za pravdu. Nemeli ho radi vsude ho vyhaneli :-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:14 ® cormoran reakce na …
cormoran

Piranha: Je to známá masařka duchcovská, co nemusí, nepustí…Teď už vlastně i to, co musí, tak nepustí:D

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:14 ® Piranha
Piranha

jo taky jsem nebyl porad Piranha, jako kluk jsem bym Vydranha :-D kua ja du makat, nebo mne budete mit zase plny zuby.Dnes bar v teplicich a bude na feeder :-D

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:14 ® sgt.mooody reakce na …

foks01:Ale kdyt já se jenom ptám,nic tu zase hrotit nechci,du do školy tak se tu mějte:-) (achjo!)

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:13 ® cormoran reakce na …
cormoran

Foks: Nou, oba z práce:(

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:11 ® Piranha
Piranha

:D:D:D:D cormoušuv deda asi dostane bruy na falesny zuby.Chce se to domluvit a zavolat flidovy az bude ve sluzbe.jak MP by ho mohl nechat se legitimovat a.Myslim si ze v pripade pytlaceni by mohl mit pravomoc odebrat povolenku a zaslat ji na CRS s dodatkem.Na biline nas obcas MP kontrolovala, :-D RS se tam bala chodit.

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:11 ® cormoran reakce na …
cormoran

Takže jsme asi už měli tu čest, bohužel nc v dobrým:(

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:11 ® foks01
foks01

sgd-hele nech to bejt jo …nebo ti přijedu na plácet,nezlob :-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:10 ® foks01
foks01

cormoran a lucio-tam sedíte u jedno compu né…

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:10 ® sgt.mooody

Koukali jste někdo na Fórum Feeder-největší ryby?Je tam Tomash a nákym kaprem a je s nim vyfocenej na náký zahradě,tak už ho má asi v mrazáku.

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:09 ® foks01
foks01

Mára je z oseka

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:07 ® sgt.mooody reakce na …

Foks01:Tak ty budou pěkně na sračky:-D

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:07 ® cormoran
cormoran

Mara: Je možný, že Tě odněkud znám?? Nechodíš do Háje na Bagr??

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:06 ® cormoran
cormoran

Lucio: Za to může Piranha, pacholek jeden:D Jinak jsi toho dědulu nepoznal?? Je to přeci starej Dufek, jak jsem ti o něm říkal, že tam na jaře pytloval ty karásky…cca 20 cm…

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:04 ® foks01
foks01

sgd-je v tom nechám přes noc máčet :-)

reagovat