Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.254 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 30. října 2008 ve 22:22 @ ???

Ahoj Piranha. Ten kapřík je z léta , z Berounky 69cm. , okolo 4kg. jinak vrácen vodě. Múžu ti poslat fota z Běly kam chodím straštne rád,protože tam chodí málo lidí a je se naco koukat. Všecky ryby jsou z Běly ta želva taky, na kuku.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5589.jpg
Čtvrtek 30. října 2008 ve 22:20 ® Piranha
Piranha

to byl urcite cormoranuv deda, rulfik pochazi s masarsky femily :-D :D:D:D:D:D:D:­D:D:D:D:D

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 ve 22:05 @ ???

Ahoj hošani, podle toho jak to tady začalo být docela hustý tak se docela dobře bavím. Nešlo mi reagovat na vaše příspěvky dříve měl jsem rozbitý počítač, ale už v poho. Ta fotka je tam dána omylem to je z Berounky.Jinak mám nějaké fota jak z Labe tak z řeky Bíliny. Ať jste jaký jste pořád je lepší číst vaše názory a vědet že nejste žádní masaři co rabujou Labe,vis Ústí. Nedávno jsem se tam seznámil s klukem při vláčce a bavili jsme se o starým dědkovi z Duchcova, jak rabuje Labe pod plným a bere vše i v době hájení a prodává to v Duchcově v hospodě, ale to už odbočuji, proč o tom „klukovi“. Chodí na Labe často a dal mi jeho tel., ale co čert nechtěl mobil mi přestal sloužit a z opravny jsem přišel o seznam, takže se mu omlouvám, že jsem se mu neozval atd. No jinak je videt, že ryby chytat umíte a znáte okolí velice dobře,takže se tam určitě nekdy srazíme. Petrův zdar.

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 ve 21:44 ® Piranha
Piranha

No pekny, ale kde, madagaskar, uran, neptun, nebo glazr.Vcera v unoru, nebo za rok.
A na co.Metoda a tak.Postrada to ducha ta fotka.Duch je to, kde a kdy a jak.Jinak hezkej kaprál :-D

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 ve 21:34 @ ???
reagovat
foto/forum/2008/th-img5588.jpg
Čtvrtek 30. října 2008 ve 20:32 ® sgt.mooody

Už sem chytal na spoustu bláznivejch věcí jako například:salám,re­barbora,ořechy atd atd…Ale na vožralí červy ještě ne:-D nic lepší ho tě Davide už napadnout nemohlo :-)

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 ve 20:26 ® Piranha
Piranha

Navic, rika se ze ozraly maj vzdycky stesti, tak proto mi stci 15 cervu na hacek :-D dlouho vydrzej, nez se uchlastaj vody :-D

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 ve 20:03 ® sgt.mooody reakce na …

foksiku:Jj tak když je pod tou vodou ten červík trochu vysmátej tak to ryby ještě víc nahžavý :-)

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 19:58 ® foks01
foks01

veselej červ = NEJLEPŠÍ NÁSTRAHA

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 19:38 ® sgt.mooody reakce na …

filip111:No tak to před lovem vždycky žervíky nebo žížaly vymácháme v nákom chlastu a pude ryba ze rybou:-D

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 19:34 ® filip111
filip111

oni jim ty tvoje červy po tom chlastu zpívaj tak falešně, že je raději vzteky sežerou, ptoto ty tvoje úspěchy :-)

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 19:13 ® Piranha reakce na …
Piranha

nn ja jsem toho nazoru, nejdriv je vozereme a pak budou lakat ryby.

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 18:39 ® foks01
foks01

koukali ste na tu ukázku z toho nového dvd o feederu? ten dlouhovlasatej týpek na parmách mě rozsekal…červy spolu mluví a proto je parmy slíší a líp najdou..tak piranho žádnej alkohol ale musíš je naučit zpívat :-D

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 18:00 ® Piranha
Piranha

Zdar kamaradi, dneska jsem si zajel mezi kseftama na chvilku na nas srazovej flek.Katastrofa, plno spiny rychla voda a dno samej hajzlpapir.Po kseftu jsem pak jel nahoru na muj houpací flek a udelal jsem tam za hodinku jednu parmicku cca 45 a nejaky cudliky.Zima jako krava, tak jsem je za teplem domova.

Foto mobil.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5583.jpg
Čtvrtek 30. října 2008 ve 13:21 ® sgt.mooody reakce na …

Piranha:Jen jestli ti ta ruka s tou slivovicí trochu neujela:-)

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 ve 12:14 ® filip111
filip111

cormoran: jojo o víkendu jdu i kdyby padaly trakaře. Dám vědět jak jsem dopadl.

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 9:20 ® BlueShark
BlueShark

Jarda Carp: Neboj resime to s HaDem :-) Snad zatim staci varovani…

Jinak voda stoupa uz 190 :-) super…

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 8:36 ® Prasek_2007
Prasek_2007

V neděli už bude dobře. Zajedu se tam podívat v pátek odpoledne. Trochu to pofrčí,ale jak jsem zmiňoval,je to nadjezí…

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 8:33 ® Piranha reakce na …
Piranha

Cus, ale lojza keca jen jsem ukapl, jen tak ze srandy.Takovy posviceni bych jim nedopral :-D :D ,kamo hlidej vodu, pocitam ze se zakali jako svine a vyleze.Celou noc a celej den chcalo.Jinak uvidime.

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 8:30 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Piranha: No a mně v neděli bohatě stačilo dejchnout na červi a mrmláci byli jak divý…

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 8:22 ® Piranha reakce na …
Piranha

fox01>Jak rika lojza vem si s sebou slivovici :-D . Aroma je v krmeni neodolatelny.

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 7:47 ® foks01
foks01

tsi vole koukám že sem to včera zapíchl moc brzo :-) …

cormoran-to si piš že sem si nejdřív hodil než sem rozbalil feeder,nevim kolik tak 60 možná

Piranhan-hele nenesereš,pro další sezonu taky plánuju novej vláčák ale to má pul roku čas,takže nejdřív new feeder,včera sem študoval jak míchat krmení tak se snad dostanu do úl neco koupit a o víkend budu pouštet po vodě mastné oka :-)

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 6:43 ® sgt.mooody reakce na …

LojzaRybka:No jo tak potom se nemáme divit že toho nachytá tolik když ty ryby ožere :-D

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 6:35 ® LojzaRybka
LojzaRybka

sgt.mooody>to co dává Piranha do žrádla ty dávat nemůžeš,v krámě je to až od 18ti let,o víkendu jsem byl utoho jak Piranha krmí a co dává do krmení,,kucí on tam nalil slívku!!!,,jj,je to tak,on ryby ožere a potom je chytá,jinak by se naněj vyprdli :-)) )

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 5:22 ® sgt.mooody

BS:To jo,třeba co dává Piranha do krmiva:-)

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 1:45 ® HaD reakce na …
HaD

Jarda: ale jde, jen to už musí být, abych takové opatření provedl.

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 0:33 ® Jarda carp
Jarda carp

HAD: Chtělo by to nějaký BAN ,jako je ve hrách.(Znemožnit některým uživatelům přístup na fórum nebo na serwer),ale to asi nejde ,co ?

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 0:17 ® BlueShark
BlueShark

Tak tohle forum pojdme vratit o par dni z5. Jedna rybka uvizla v siti a hura zase o chytani…

licus.10: diky a at je Ti tu prima a neco k veci pochytis;-)

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 0:12 ® HaD
HaD

Tomash: už dost! Tvoje vulgarity tady trpět nebudu. Pár měsíců jsem se musel věnovat jiné práci, ale teď si to ohlídám!

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 v 0:09 ® 

:)

reagovat