Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.231 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 30. října 2008 v 0:09 ®  reakce na …

Nechápu lidi jako Tomash co na sebe potřebují uporozňovat nesmyslnými řeči,které stejnak nikoho nezajimají.Pokud máš problémy se sebeovladáním seženu ti číslo na nějakého odborníka který s tebou vyřeší tvé problémy.

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 23:56 ® licus.10
licus.10

Blue shark: ahoj na chytej.cz jsem přihlášený teprve pár dní a forum Ústí nad Labem mám jako jediné v oblíbených a moc rád si pročítám co sem normální rybáři píší, ale dneska jsem nějak mimo. Přeji Ti co nejméně takových návštěvníků jako je Tomas. Jinak je to tady opravdu bezva a jsem rád, že jsou v Ústí rybáři jako jste vy

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 23:39 ® BlueShark
BlueShark

Tomash: Jak si dobre postrehl, chtel jsem to srovnat po ICQ, bohuzel na jednoduchou otazku neprisla odpoved. Par arogantnich slov a po tom, co jsme se videli osobne a ty si mi koukal do oci a ja ti neci rikal, tve jednani nechapu. Napises mi ze nemas cas na ..... a kreslis si obrazky, kteryma sis tú vsechny popudil. Snazil jsem se to udobrit.

Trpelivost pretekla. Prosim te uz sem nepis a srovnej se, velke T uz u me neuvidis. Nechci Te tady. Jsi lepsi nez kdokoliv…

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 23:22 ® Tomash
Tomash

Píčaranha : Chramstpejs – ať žije originalita, co? filip111 : Běž si vyhonit žížalu, když neumíš číst blbče!

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 23:11 ® BlueShark
BlueShark

Ted stalo za to koukat na Curych – Slavia, sem nikdy nevidel, Bednar 4 najezdy dal :-)

Jinak uz je tu klid a doufam ze zustane :-D

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 23:09 ® cormoran reakce na …
cormoran

Piranha: Máš tam strašně sexy bicáky…:D

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 23:06 ® Piranha
Piranha

cormoram mne po icq obtezuje nemistnymy navrhy kanec jeden.Libila se mu moje fotografie.

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 23:02 ® monaster reakce na …
monaster

no nic děcka dneska je to tu k prdu jdu hají. zdar

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 23:01 ® Piranha
Piranha

jj cormoranskej je taky peknej rypak, ma to do Teplic kousek :-D

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 23:00 ® cormoran reakce na …
cormoran

Monas: Tak ok, provokace mi moc nejdou:)

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 23:00 ® cormoran reakce na …
cormoran

Filip: Kdyžtak pak dej vědět, ja jsi dopadnul, zajímá mě, co s nima udělá ta kolísavá voda…Hodně zdaru:)

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 23:00 ® monaster reakce na …
monaster

cormoran: ty mně taky nepruď:-) vono to nejni. má to bejt o rybách a ne jen pindy k ničemu

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 22:55 ® Piranha
Piranha

Ale jo, Mona se jeste dneska poradne nevyjadril, tak ma taky sanci.

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 22:54 ® cormoran reakce na …
cormoran

Monaster: To je wono, teď by se to zase mohlo rozjet…:D

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 22:51 ® monaster
monaster

Tomash: ty vole už se seber nebo jdi do prdele. studuješ vejšku ale poslední dobou se chováš jak pako. nevím co tě k tomu vede ale jdi si mindráky a blbý nálady vylejvat jinam

BS: sorry za slovník

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 22:50 ® cormoran reakce na …
cormoran

Filip: Ty jedeš o víkendu??

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 22:48 ® Piranha
Piranha

Tak Monas jede semnou na Práškopohár.Bude mela.Pepa se nezda, jak cuchne k zavodum nema brzdy :-D

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 22:47 ® filip111
filip111

voda stoupne, vždyť pořád prší. uvidíme o víkendu.

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 22:46 ® cormoran reakce na …
cormoran

Piranha: Ty šmejde, už to tu hlídám půl hoďky…

Filip: Jel bych hned, ale asi budu muset k babče, hned v sobotu po výlovu:( Když jsem dneska koukal na Labe, tak je snad ještě míň vody jak v létě, tak mě to láká zkusit…

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 22:45 ® filip111
filip111

chrápat :-)

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 22:44 ® Piranha
Piranha

Ja to preci nedelam od toho jsou tu jiny.A dost jak rikal BS radeji dem bud chrapat bo kecat vo fiších

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 22:42 ® cormoran reakce na …
cormoran

Ledaže bys něco vyprovokoval, už to tady „umírá“

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 22:42 ® Piranha
Piranha

cormoran chce bejt ten kdo zasekne 4500

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 22:42 ® filip111
filip111

cormoran: jojo začarovanej kruh. Pěkný ryby co jsi sem dal. Co o víkendu? nejedete na Labe? stoupne voda, půjdou dravci (doufám)

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 22:41 ® BlueShark
BlueShark

Ja psal naposled, kluci to pochopi a kdo muj prispevek precte a bude nekou nadavat, mimo zert jine osobe, nez o ktere se bavim, dostane BANANA a uz sem proste nepachne pod tim nickem :-)

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 22:41 ® Piranha
Piranha

:D jeste par takovejhle zajimavejch temat a bude tady vic navstev nez mam fish bonu :-D :D.Treba padne 5000 jeste dneska :-D

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 22:35 ® cormoran
cormoran

Filipe Piranha má pravdu, škoda písmenek. Sleduju tuhle diskuzi už od začátku a docela se u toho bavím… Je to jak začarovanej kruh, už před 20 příspěvkama se psalo, že už na sebe nebudou reagovat a hele…:D

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 22:32 ® filip111
filip111

na Modlanech

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 22:29 ® Piranha
Piranha

kde si byl, na labi?To neni mozny ze ani drb.Tam berou od ledna do ledna :-D

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 22:29 ® BlueShark
BlueShark

Tomash: O neco jsem te zadal, takze nebudes respektovat a nechces? Budes nadavat porad?

PS: kluci uz ani jedno sprosty slovo …

Nerad bych aby tu nekdo dostal banana :-(( HaD uz to bude resit, tak prestante nebo tu nekdo poleti, kurna proc? Chovejte se…

Tomash to tu rozhadal svym neuvazenym jednanim, poslal jsem neco co proste poskodilo ne jen Piranhu. Ta fotka. Rikal mi ze jsem u nej klesl po necem, co jsem ani nenapsal a ted tu maluje jak 4lety piskot :-((

reagovat