Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.187 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 29. října 2008 v 19:08 ® foks01
foks01

BS-jasan že pamatuju,klido v neděli,dám okounům na chvilec pokoj :-)

reagovat
Středa 29. října 2008 v 19:06 ® sgt.mooody reakce na …

foks01:Ten je pěknej:-)

reagovat
Středa 29. října 2008 v 19:05 ® sgt.mooody reakce na …

BS:No už sem v pohodě,ale sere mě že kazí ústecký fórum těma svejma sračkama!Tady na tomto fórum je taková bezvadná parta lidí všechno de uplně krásně v pohodičce a najednou rupne Thomasovy v kouli a začne sem dávat náký zkurvený fotky a začne tady dělat bordel.

reagovat
Středa 29. října 2008 v 18:56 ® BlueShark
BlueShark

foks01: Kamo, ja mam ted o vikendu smulu, jedine v nedeli do 1 odpoledne. Jinak pristi mam volny… Ale sel bych tuhle nedeli na chvilku :-) S tebou se chytalo prima, pamatujes? :-)

reagovat
Středa 29. října 2008 v 18:31 ® foks01
foks01

včerejší

reagovat
foto/forum/2008/th-img5574.jpg
Středa 29. října 2008 v 18:30 ® foks01
foks01

Bs-v tejdnu určo né, to už nemá cenu,v 5 už je tma a do 3 sem v práci,o víkendu sem tam na 100 %,koupim kýbl na rozmíchávání ,nějaké krmivo a můžem vyrazit:)

reagovat
Středa 29. října 2008 v 18:21 ® BlueShark
BlueShark

foks01: Super :-) Az pudjes tak mi rekni, sel bych treba taky. Hezke ulovky :-) Ja dnes 5 kapriku, ale vsechno do 40cm. Vse feeder… Feeder to je vec a ja se mam hooodne co ucit… A prave to me bavi :-)

reagovat
Středa 29. října 2008 v 18:14 ® foks01
foks01

Bs-v neděli sem byl potrénovat feeder kousek pod benešákem,malí tloušti,padoustve též do dlaně,jeden lopaták a jedna plotice,zas mě to bere tak se chystám koupit jeste jeden feeder :-)

reagovat
Středa 29. října 2008 v 18:08 ® farnas
farnas

BS: souhlasim Piranha za mostem nebo pred

reagovat
Středa 29. října 2008 v 17:54 ® BlueShark
BlueShark

Mooody: nereaguj na to a mas klid, jsi v poho a ze Ti strili cestina jsem si zvykl a nemusim Ti nadavat.

Tomash: Nelibi se mi, jak ponizujes lidi, me si rikej co chces, ja te bral v poho kdyz jsem Te poznal osobne, ale poslat tu tenhel obrazek… Je to urazka, oba kluci jsou super rybari a sympaticti kamaradi. NEPREJU SI ABY SI JE TU URAZEL A DAVAL SVE VYPLODY, CO S RYBARINOU NEMAJI NIC SPOLECNEHO, TO CO SI VYVRACEL TED DELAS :-(( ZALOS SI SVE FORUM A MAS KLID PRECE, TOHLE FORUM JSEM ZALOZIL JA, JSEM PYSNY NA LIDI CO SEM PISOU A ZE SE DRZI A MA SVOU KVALITU A POPULARITU. NEMENE RAD JE URCO I ZAKLADATEL CHYTEJ. ZADAM TE ABY SI SE VRATIL DO STARYCH KOLEJI NEBO SEM UZ NECHODIL, PO DOBREM. DIKY MOC…

reagovat
Středa 29. října 2008 v 17:44 ® BlueShark
BlueShark

Tomash: Ty tomu davas, kdyz jsem mel kdysi pripominku k Y/I tak me ukamenovali a kdyz jsem neco rekl, kazdy se proti me osocil, i ty, tak nejak nechapu, proc to delas taky :-) Ale jsem pro tebe vlastne nic jak si psal :-)

Kubajs: JA si toho vsimam porad, ale jsou lide, co to proste neznaji a pisou stylove dobre o rybach. A cestinu proste u nich uz neresim, uz tu o tom bylo napsano hodne. Mel bych neco rict, psal si tu ted:

Tomashi:to jsme jenom dva takový vnímavý,že si všimneme takovejch „překlepů“:-D

A napises 2 Y spatne :-D DDD, ja Ti nevim…

reagovat
Středa 29. října 2008 v 17:33 @ ???

piranha cau jak to vypada z candatama na toku pristi tyden se chystame nekam jet na vejkend dik

reagovat
Středa 29. října 2008 v 16:25 ® Sander
Sander

Kucí, teď vážně, jak udělám na fotce beztvarý ořez (třeba hlavy) a vložím do jiné fotky?

reagovat
Středa 29. října 2008 v 16:19 ® Tomash
Tomash

Piranha : Hele, sračko, navážet ses do mě začal ty, já reagoval podobně. Tvoje žvásty jsou mi u prdele, uvědom si, že ze tvýho mletí pantem si na prdel nesednu a poslouchat tě už vůbec nebudu. Nazdar

reagovat
Středa 29. října 2008 v 16:14 ® Piranha
Piranha

Farnas jdi priste tak 200m po proudu niz, nez jsi byl a bude vetsi

reagovat
Středa 29. října 2008 v 16:13 ® Piranha
Piranha

Tomash> Hampejs, nevim co mne napadas a urazis fotomontazema zde na usteckym foru.Ja jsem reagoval na vseobecne diskuzi, tak tam radeji zusta a nezasirej forum picovinka. Nikdo tady neni zvedavej na tvoje predcasne vyrony semene v podobe nesmyslu co sem vkladas.Nechci to resit tady kde se lidi bavej o ,, usteckem rybolovu,, od toho je vseobka.

Radeji mi uz nepis, ja ti uz taky psat nebudu.Kazdej vi, co si o tobe myslim a ty doufam taky.Nazdar.

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 14:30 ® Kubajs
Kubajs

Tomash:rukám někdy nevládneš :-D

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 13:42 ® Tomash
Tomash

Kubajs : To jo, některý „překlepy“ jsou neskutečný! Třeba mezi I a Y je na klávesnici cca 7 tlačítek :-D

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 13:23 ® Kubajs
Kubajs

Tomashi:to jsme jenom dva takový vnímavý,že si všimneme takovejch „překlepů“:-D

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 12:43 ® sgt.mooody

No nic doufám že už mi žádný kecy psát nebude a zbytek dne už bude hezčí:-)

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 12:41 ® sgt.mooody reakce na …

Myslim že jsem napsal dost srozumitelně at už mi tenhle člověk nepíše!A pak kdo je tu negramotnej:-D

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 12:38 ® Tomash
Tomash

sgt.moody : Aha, no vidíš, já jsem tak hloupej, ještě že je tady tvůj mega intelekt – a ještě, že jsi mi to „visvětlil“ idiote.

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 12:34 ® sgt.mooody reakce na …

Tomash:Hele kdyby jsme ti to já s yerryxem nevisvětlili tak ani nevíš co to idiot znamená,a nevim kdo tě tu na tomhle Ústeckym fórum uvítá :-D .

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 12:13 ® Tomash
Tomash

sgt.moody : Dnešek je fakt super. Idiot se mě snaží přesvědčit, že není idiot. Pokud napíšeš 20 příspěvků a třeba jednou se spleteš, dobrý, chápu, že ses třeba překlepl, ale ty napíšeš 20 příspěvků a máš tam 30 hrubek, takže jsi idiot.

reagovat
Středa 29. října 2008 ve 12:03 ® sgt.mooody reakce na …

Tomash:Ale ty moje IQ neznáš chápeš ty magore?! proto je tim pádem promě idiot nadávka :-D A nedělej že si se prosimtě nikdy nesplet že si nikdy nenapsal chybu ve slově.

reagovat
Středa 29. října 2008 v 11:51 ® Tomash
Tomash

sgt.moody : Chlapče, odhadl jsi to skutečně přesně. Pokusím se, hodně pomalu, abys to pochopil i ty, vysvětlit ti několik trhlin ve tvém chatrném vzdělání. Idiot, stejně jako třeba blbec nejsou nadávky, ale pouze slovní označení pro třídu lidí s nízkým IQ – to ty jsi, takže se s tím smiř. Ve slově tvýmu, píší všichni normální lidi tvrdé Y, ale idioti, nebo blbcové píšou „tvímu“, anebo „zales“ – se S na konci. Takhle mě chceš slovně a diskutérsky zničit? To dřív začnou padat hovna s háčkama retarde.

reagovat
Středa 29. října 2008 v 11:48 ® sgt.mooody reakce na …

farnas:To je pěkná fiška :-)

reagovat
Středa 29. října 2008 v 11:46 ® farnas
farnas

vCERA NA PLAZI MOJE PRVNI PARMICKA MALA ALE POTESILA.Pripada mi to jako parma vychodni ale asi ne. www.ceskatelevize.cz o ohri od chebu az po soutok.

reagovat
foto/forum/2008/th-img5570.jpg
Středa 29. října 2008 v 11:37 ® sgt.mooody

Tomash: A ted mi ještě zkus napsat že čubka neni sprosté slovo už ted ses tu předvedl dost :-D A co ti vadí natom že jsme s Davidem kamarádi? Asi závidíš co? protože tu kuli tomu tvímu idiotismu žádný nemáš:-D ZALES

reagovat
Středa 29. října 2008 v 11:31 ® sgt.mooody

Tomash:Ne nevidim tě nijak než jak na tý fotce si prostě jen arogantní debíleček co se tu snaží něco rouzpoutat nebo něco dokázat a projevit se,ale to tu asi nedokášeš tak to můžeš rovnou zabalit!!!

reagovat