Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.157 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 29. října 2008 v 11:26 ® Tomash
-
sgt.čubka : Chlapečku, pokud bych se oblíkal do ženských hadrů, byl bych transvestit, ne buzna, jak jsi bystře postřehl. Jinak díky za důvěru – takhle fit postavu jsem měl v cca pěti letech, takže jsi mě odhadl důstojně. Nic to však nemění na skutečnosti, že jsi idiot, který píše na Laby s tvrdým Y a čeká, že ho někdo bude brát vážně. Hošíku, ta tvá montáž skutečně moc povedená není, ale těší mě, že tě rajcuju. Bráníš svého obr kamarádka Piranhu, jako on tebe, to je tak jahodový. Ty jsi tak trochu „žužu klučina“, že jo? Koukneš na chlapa a vidíš buchtu, to jsem tě odhadl hodně přesně.
reagovat - Středa 29. října 2008 v 9:28 ® Piranha reakce na …
-
ok v pohode to bude super.O PHM se nejak podelime, pokud by jel i Monaster tak to bude jeste lepsi.
reagovat - Středa 29. října 2008 v 9:20 ® Prasek_2007
-
Cesta je naprosto bezproblémová. Projedeš vesnici Stružnice a po 1km odbočíš vpravo. Přijedeš až k vodě. Venca jezdí VW Transporter,tak by tě mohl vzít. Zavolám mu.
reagovat - Středa 29. října 2008 v 9:16 ® Piranha reakce na …
-
Prasek ten kluk s ty Biliny by mohl jet.Bud by jsme jely spolu jednim, nebo dvouma autama, jetli uz tam byl, tak pojede bez problemu.Kdyz tak mam GPS, tak se tam dostanu.
reagovat - Středa 29. října 2008 v 8:59 ® Piranha
-
Kubajs v topenarine, vodoinstalacich a stavebnich pracich.Proste interiery mimo truhlariny a elektra.
reagovat - Středa 29. října 2008 v 8:13 ® Prasek_2007
-
foks: jasně, Venda je zkušenej feederovej harcovník a dobrej kamarád
reagovat - Středa 29. října 2008 v 8:10 ® sgt.mooody
-
Tomash:Se nejdřív podivej na sebe ty buzn*
reagovat - Středa 29. října 2008 v 8:04 ® foks01
-
Prášek-ten tvůj kámoš z Bíliny není to Kabourek? jsem taky z Bíliny a on tu je vyhlášenej feederař.
reagovat - Středa 29. října 2008 v 7:52 ® sgt.mooody
- reagovat
- Středa 29. října 2008 v 7:51 ® sgt.mooody
- reagovat
- Středa 29. října 2008 v 7:50 ® sgt.mooody reakce na …
-
Piranha:Tady jsou ty včerejší krasavci
reagovat - Středa 29. října 2008 v 7:48 ® sgt.mooody reakce na …
-
Tomash:ten pstruh už ukázal,neznáš do odněkut?
reagovat - Středa 29. října 2008 v 7:46 ® sgt.mooody reakce na …
-
Tomash:Na tý originální fotce si byl ale nejdřív ty že?
reagovat - Středa 29. října 2008 ve 3:06 ® Tomash
-
Je mi blivno!
reagovat - Úterý 28. října 2008 ve 22:49 ® Prasek_2007
-
Chová červi na kšeft…
reagovat - Úterý 28. října 2008 ve 22:48 ® cormoran
-
Lucio: Si piš, chtělo by to najít jinačí flek s většíma kusanama:)
reagovat - Úterý 28. října 2008 ve 22:33 ® Kubajs
-
Piranha:v čem podnikáš????
reagovat - Úterý 28. října 2008 ve 21:44 ® Piranha
-
Jo jak si to vasi fotrove odpiskaly tak to maj
reagovat:D:D My zivnostnici se taky musime ohanet i ve svatek jako dneska ja, ale myslim si, ze kdyz nechci, tak nejdu a jdu na ryby, to jinej zamestnanej holt neuze.Mam svobodnou praci a kazdej ma tu stejnou moznost, jako ja, podnikat.
- Úterý 28. října 2008 ve 21:40 ® Prasek_2007
-
Teda chlapi, tady snad každej chodí v neděli do arbeitu.BS taky hákuje.
reagovat - Úterý 28. října 2008 ve 21:39 ® Prasek_2007
-
Pokud vím,tak mistrovství Evropy se zatím nekoná.Teda alespoň mi nikdo nevolal. .-)))
reagovat - Úterý 28. října 2008 ve 21:31 ® Flid reakce na …
-
Prášku děkuji za pozvánku,ale musím do práce
reagovat - Úterý 28. října 2008 ve 21:30 ® Piranha reakce na …
-
ok super a kterej z vas je mistr sveta a kterej mistr evropy?Jen abych mel nejakou latku
reagovat:D:D:D:D
- Úterý 28. října 2008 ve 21:26 ® Prasek_2007
-
Bývá nás kolem 15-ti. Není to velký,bo to nejsou oficiální závody. Nemůžu jen tak zabrat nějaký úsek vody. Takhle je to v pohodě.
reagovat - Úterý 28. října 2008 ve 21:13 ® Piranha
-
Kua nejak se mi to odeslalo nez jsem to stacil trochu upravit a dopsat
reagovat - Úterý 28. října 2008 ve 21:12 ® Piranha
-
Ok, beru ja se tam dostavim.Startovny je velice prijatelny.Jen ta cesta bude ouvej
reagovatSkouknu flek na mapy.cz Vyhodu maj trochu mistni, znaji teren a vedi, co a jak.Jinak uz mam malou strategii, diky diram v pravidlech.No, mozna to diry nejsou, ale myslim si ze to bude ucinne. Prášulo, jen jedna mala otazka.Jak je tam ta voda siroka.Je to jako Bílina?A jaka byva ucast, tedy kolik zavodniku se zhruba tak hlasi. Kua ja nedospim nedele. Monaster pujdes semnou?Uz mame spolu jeden mač za sebou a uspesne, ne?Dame to nejak do kupy a domluvime se.
- Úterý 28. října 2008 ve 21:10 ® Piranha
-
Ok Beru ja se tam dostavim.Startovny je velice prijatelny.Jen ta cesta bude ouvej
reagovatSkouknu flek na mapy.cz Vyhodu maj trochu mistni, znaji teren a vedi co a jak.Jinak uz mam malou strategii diky diram v pravidlech.No mozna to diry nejsou ale myslim si ze to bude ucinne. Prášulo, jen jedna mala otazka.Jak je tam ta voda siroka.Je to jako Bílina?A jaka byva ucast, tedy kolik zavodniku se zhruba tak hlasi. Kua ja nedospim nedele. Monaster pujdes semnou
- Úterý 28. října 2008 v 19:15 ® Prasek_2007
-
Žádám vysvětlení.Komupak že jsi natrhnul hubu?
reagovat - Úterý 28. října 2008 v 19:04 ® BlueShark
-
Dnes rybník, 3 kaprici a 2 muzi pravdy.
reagovat - Úterý 28. října 2008 v 16:50 ® Prasek_2007
-
Jinak dneska minitrénink. Za 2,5 hodiny 15 kapříků kolem 35cm. Pokud to vydrží,tak máme v neděli o zábavu postaráno.
reagovat - Úterý 28. října 2008 v 16:49 ® Prasek_2007
-
Do Stružnice vlak jede. Jinak pravděpodobně pojede kámoš z Bíliny,auto má velký,když ho požádám,může někoho nabrat.
reagovat