Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.004 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 25. října 2008 ve 20:25 ® Tomash
-
Zdar, akorát jsem se vrátil z ústecký pláže. Chytil jsem tři parmy a plotici, holka taky tři parmy a kámoš Dwarf dvě parmy. Velikost parem cca 20 až 35 cm!!! Hodně mini. Braly bílý červy.
reagovat - Sobota 25. října 2008 ve 20:24 ® pipa reakce na …
-
Piranha: tak se pojd vsadit cejnaku !!!!!
reagovat - Sobota 25. října 2008 ve 20:20 ® Piranha
-
houby smi se od 6 hodin
reagovat - Sobota 25. října 2008 ve 20:16 ® olda
-
Pipa:Děkuji byl jsem línej koukat do řádu
reagovat - Sobota 25. října 2008 ve 20:11 ® monaster reakce na …
-
dneska s tím otravou Piranhou – vytáhl mně z postele na Podhoří. bylo hezky jen ryby nějkde schůzovaly. takže od bezrybky nás zachránilkaždýho jeden okyš. to bylo těma karbošema z ryb co v nálevu přitáhnul Piranha
reagovat - Sobota 25. října 2008 ve 20:02 ® LojzaRybka
-
:)))
reagovat - Sobota 25. října 2008 ve 20:01 ® pipa reakce na …
-
Od 5.00 h…
reagovat - Sobota 25. října 2008 ve 20:00 ® pipa reakce na …
-
Jasan protebe gratis
reagovat))))
- Sobota 25. října 2008 v 19:56 ® LojzaRybka
-
pipa>nástražní rybky všeho druhu za 5kč???paráda,chytám na pěti kg kapry,tak za bura ho beru
reagovat)) aspo ń něco přivezu domu
- Sobota 25. října 2008 v 19:52 ® Piranha
-
:D pak uz je LojzaRybka a 3. Monaster
reagovat:D:D
- Sobota 25. října 2008 v 19:48 ® Piranha
-
Oldo pojed taky, ses nejstarsi usteckej chytejakt, takova stařešina (šaman) usteckych chytejaku, tak koukej priject
reagovat:D:D:D.
- Sobota 25. října 2008 v 19:45 ® Piranha reakce na …
-
Nazdar Oldo, ja tam budu v pul sedmy, takovej kompromisni cas
reagovat - Sobota 25. října 2008 v 19:41 ® olda
-
Čau přátelé petrova cechu odkolika se zítra chytá když se mnění čas od 7nebo 6 hod
reagovat - Sobota 25. října 2008 v 19:37 ® LojzaRybka
-
no já jedu,možná přijedu o pět minut pozděj,páč bude mlha (asi) a pojede semnou i kámoš
reagovat - Sobota 25. října 2008 v 19:30 ® Piranha reakce na …
-
jeste flid, mozna pojede mannice pokud ukeca kluky a nepojede na otravenou piskovnu
reagovata jeste dorazi tak na 7 lojzaryba. Pokud prijde i mannice, tk nas bude 10
to bude mazec.Lucio mozna veme VODU a dedka komína.
- Sobota 25. října 2008 v 17:30 ® foks01
-
filip-já du,cormoran,licipéro,BS,piranha s monastérém,…kdo dál nevim ale i tak nás bude dost
reagovat - Sobota 25. října 2008 v 17:20 ® pipa reakce na …
-
Ja du na pátou rano u vody… nastražny rybičky budou všeho druhu!!! Cena za kus … 5kč
))))
Flid: tak stojan rušim.. objednam online
reagovat))
- Sobota 25. října 2008 v 17:04 ® filip111
-
kdo všechno jde zítra?
reagovat - Sobota 25. října 2008 v 16:43 ® pipa reakce na …
-
blue schark: prosim,mohl bys mi odpovědět ??
reagovat - Sobota 25. října 2008 v 16:32 ® BlueShark
-
Tak uz padim na hokej na kometu. Dnes 3h u vody a 2 plotky a hrouzek
reagovatnesly… Zitra pujdou
- Sobota 25. října 2008 v 15:01 ® Piranha reakce na …
-
Pepo na to by jim penize nestacili.Myslis ne nedostanou dotaci od ministerstva zemedelstvi?Ses na omylu, dostanou a ne malou.
reagovat - Sobota 25. října 2008 ve 14:54 ® Flid reakce na …
-
Pipaku tak to pivko beru a wuřta si dám německýho na dobírku
reagovat - Sobota 25. října 2008 ve 14:25 ® pipa reakce na …
-
Piranha:
reagovat))))))))))))))) A proto ja šetřim a na zavěrečnou 31.12.08 vas zvu na ryby wuřta a pivko …
- Sobota 25. října 2008 ve 13:34 ® monaster reakce na …
-
Piranha: Črs je placená tebou ne státem
reagovat - Sobota 25. října 2008 ve 12:31 ® Piranha
-
Typickej ceskej masar.Prijdu i tam, kde se mi ta voda hnusi a nikdy bych tam normalne nesel, ale za tu cenu, ze me doma stara pochvali za dva 40cm kapry, to beru.Dokonce, kdyz si spocitam, ze jsem projel 100ku za benzin, tak se to i vyplatilo.
Kurva bolševickej svaz si sedi na vedeni a hrabou love.Nic neudelaj kolem vody co je rok dlouhe a spolihaj na krouzky a hluponě typu Monaster, ze to tam vysekaj, vyrezou a uklidej.Nic proti tobe Pepo, byl jsi jako priklad.Samozrejme ze jsem rad ze to delas.Cesky rybarsky svaz je nejvetsi ostuda, placena statem v republice.
reagovat - Sobota 25. října 2008 ve 12:30 ® foks01
-
jou lucipéro ,taková okouní rána zbožnuju,jen bys neměl moc ukazovat kde to lapáš,taky sme to tam byli nedávno prohazovat a ani tuk ,dnes se chystám za cormošem ne candoše házet k večeru,
zítra bude fajn až se všici slezem,jen doufám že zažijem to co piránek
reagovat - Sobota 25. října 2008 ve 12:24 ® Brendy
-
Tak hoši zítra nikam nejdu. Zklátila mě nějaká chřipka či co. Je mi zle, nos jak jahoda… Tak koukejte něco chytit.
reagovat - Sobota 25. října 2008 ve 12:02 ® pipa
-
Blau Shark: pěkna parmice… tus čapnul ty ?
reagovat - Sobota 25. října 2008 v 9:41 ® pipa reakce na …
-
Flid: ja se jen smál !!!
reagovat))))) ja šel s čeřenem a oni už mě v duchu proklinaly že jim to vychytam
))))))))
- Sobota 25. října 2008 v 9:23 ® Flid
-
Pipo už mě to pekně sere v uterý jsem měl 8 docházek k vodě a nikde jsem si s klukem nesednul.Na Kateřině bylo asi 80 rybářů a když jsem se ptal jednoho co se tu děje,jestli nejsou nějaké závody ,tak se jen pousmál a řekl že je to normální ,když tu vysazovali .Prostě otřes a hnus.Dokonce i na rybníku nesoucím jméno Gustav ,kam celý rok nikdo nechodí bylo plno a to mě dostalo.
reagovat