Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.004 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 25. října 2008 v 8:14 ® pipa reakce na …
-
V utery sem byl v Chaba pro rybičky a jel sem se čihnout na školák … Ty voe ja nemohl ani zaparkovat !!!!! Tam bylo masařiku touživaku
reagovat)))) Co lidi neudělaj pro par vysazovanejch kapříku ??????
- Sobota 25. října 2008 v 8:06 ® pipa reakce na …
-
Flid:
reagovat)))))
- Sobota 25. října 2008 v 7:43 ® Flid reakce na …
-
Pipáku pěknej touživák
reagovat - Sobota 25. října 2008 v 1:04 ® pipa reakce na …
-
a eště oba dva touživáci
reagovat)))))))
- Sobota 25. října 2008 v 0:57 ® pipa
-
Tak dnes zubač touživák 51cm… na vláčku..
reagovat - Pátek 24. října 2008 ve 22:17 ® BlueShark
-
Lucio: nadhera, take se tesim
reagovat - Pátek 24. října 2008 ve 22:09 ® Piranha
-
lucio neboj bracho,ja, kdyz jsem tam byl, tak jsem z vody dostal min 10 ryb.A to jsem tam sedel max 2 hodinky.Myslim si ze je to celkem dobry, kdyz hejna najedou tak za hodinku po zakrmeni.se zeptej flida, prijel jsem i bez krmeni a na 3 hody 3 kralovny proudu.Pak najely podoustve a cejni a braly parmy do 30cm.
reagovat - Pátek 24. října 2008 ve 20:55 ® lucioperce69 reakce na …
-
hodim sem jedno foto z dnešní super vláčky takovejch se na mě přijelo podívat asi 20 během 2 hodin (foto mobil)
reagovat - Pátek 24. října 2008 ve 20:46 ® Flid reakce na …
-
Pokud to pujde jako vzdy,tak se nemusis bát
reagovat - Pátek 24. října 2008 ve 20:45 ® lucioperce69 reakce na …
-
klucí nevim proč ale strašně se těšim na tu neděli dlouho sem si nesed k feedru buď sem sumcařil nebo vláčel tak doufám že si to užiju a slušně zachytám
reagovat - Pátek 24. října 2008 v 19:31 ® Piranha
-
…neřeš.Kua ja sem stahanej, to byla zase rychna.Du na 6 rohliku.
reagovat - Pátek 24. října 2008 v 19:24 ® BlueShark
-
Na jedinnou otazku odpoved anglicka no comment. Pekne ale vim kulovy
reagovat - Pátek 24. října 2008 v 18:51 ® Piranha
-
no comment.
reagovat - Pátek 24. října 2008 v 11:14 ® BlueShark
-
Piranha: jinak chci jit na soutok asi zitra, kdyztak pisni
reagovat - Pátek 24. října 2008 v 11:13 ® BlueShark
-
Piranha: kamo precti si co jsem psal prosim te poradne, reagujes zcestne
reagovatPisu ze feederovy princip je hod na metr presne a ty to tu naopises, ze hazis presne do jednoho mista aby ryby najely, tak jsem se tomu pouze pousmal, myslel jsem ze to je samozrejmost
a zakrmovani pri zarybneni mista nebo udrzeni ryb je stejny jako u kazdych technik. Proto srovnani s golem, stejne jako feederar vi ze musi hazet na jedno misto (i Kamil co chyta na nefeeder), tak hrac vi ze cilem hry je dat gol
- Pátek 24. října 2008 v 8:30 ® Prasek_2007
-
Piranha: zkus se podívat na netu na www.fish-pro.cz . Mám tam slevu,tak kdybys něco vybral,klidně tam s tebou zajedu.Byl jsem tam včera pro červi ,koukal jsem na ně. Jinak prodavač v Colmicu Lovosice mi nabízel pro kámoše rok starou,ale neviděl jsem jí.Docela na to spěchal,tak by třeba nechal dobrou cenu.
reagovat - Pátek 24. října 2008 v 8:09 ® foks01
-
pirna-hele že ty bys měl radši deti s mořskou pannou:)
reagovat - Pátek 24. října 2008 v 8:08 ® cormoran reakce na …
-
foks: Mám ho myslím v kartě, ale pošlu ti ho:)
reagovat - Pátek 24. října 2008 v 7:42 ® Piranha
-
Tak panačkove uz se to blizi.Zitra zkusim bilinu, mozna na zahrade.Delaj mi tam rotyku s jerabama a bagrem, ale na druhou stranu, bude to mit ucel.Hloubej koryto a rozsirujou podjezí min o 2 m.Dostal jsem i cenne informace od tech chlapu,co stavely ten jez, jaka a kam je hloubka.Mozna se tam pres zimu stahnou rybky a ja budu mit co chytat
reagovat - Pátek 24. října 2008 v 7:34 ® foks01
-
cormoš-já to znám s těma naházenejma kilometrama,pošli do osobky mob. a domluvíme se
reagovat - Pátek 24. října 2008 v 0:05 ® Tomash
-
Kluci Duchcovský, v sobotu prosím o VŠECHNA rybářská DVD, co mi visíte. Díky
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 ve 22:52 ® cormoran
-
Lucio: To je otázka…kde??:D Přeci jako vždycky:) Foks: Nedovolil jsem si tě obtěžovat s těma 2 náhoďákama na tolik naházenejch kilometrů:D:D Chodím skoro každej den po práci, tak se někdy zajeď a prohodíme to. Sice je to spíš o náhodě, než o záběrech, ale občas se jeden ten lepší splete…
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 ve 22:44 ® Piranha
-
Nechci se nejak chvestat ale nahazavot celkem presne jsem se naucil s kaprariny a pak jsem jeste zdokonalil hazeni pri vlaceni, kdy jsem musel hazet doslova na decimetry v okoli vazek stromu a keru.Na dalku jsem hazel montaze k bojkam kde jsme krmily. Nevis o nekom kdo by strelil bednu na sezeni?Kukal jsem v kolimiku a ma ale docela ranec, i kdyz ten zaklad byl celkem slusnej 4700 je momentalne dost.
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 ve 21:56 ® Prasek_2007
-
Tak jak to popisuješ,je to téměř učebnicově správné. K té vzdálenosti: V ÚL většinou chytáme relativně blízko,díky proudu,který odnese i 90gr krmítko. Na stojáku nebo v nadjezí je ale někdy pořeba nahazovat do vzdálenosti přes 50 metrů a tam se teprve pozná,jak má kdo natrénováno. Já sám mám velký rezervy.Na závodech jsem měl možnost sledovat " pány " rybáře chytající na 70ti metrech v podstatě na metru.To je pak radost pohledět…
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 ve 21:39 ® Piranha
-
Prasek: ja pokazde krmim tak, ze si nejdriv u vody, jako prvni vec, rozdelam krmeni, aby bylo cerstve a plne aromaticke a pridam do nej trochu hliny s pobrezi.Pak nahazu nekolik kouli do vody a v klidku si nachystam cajk a sezeni.Ryby si zatim v klidku najdou misto a pak hazu nekolik nahozu ktere do 3minut stahuju a opakuju.Vetsinou mi prijdou zabery do 6. nahozu a ty potom silej, az jsou temer na hod.V ten moment stahuju kosicek a davam jen olovo.Pokud zabery lehce povadnou, opet hodim 2–3 kule a nasadim kosiscek.Mne se to osvedcilo, nevim jak komu, ale zatim to tak delam. Jinak na 10m je to pro mne horsi
reagovat, nevim, jestli pres hlavu, bokem, nebo spodem.Pokazde je to bud moc, nebo malo.20 je idelaka a i tech 30 trefim v celku dobre. Jinak to krmeni bude urcite na vode s vetsim tlakem malinko jiny a system krmnych davek taky.O slozeni se radeji ani nebavim.
- Čtvrtek 23. října 2008 ve 20:59 ® Prasek_2007
-
Piranha: jsem na tvé straně. Na vzdálenost 20metrů se lze s trochou zkušeností trefovat do jednoho místa. U těch 30ti už je to o dost horší.Podle mně je mnohem důležitější přesnost základního krmnení ( pokud nějaké proběhlo
reagovat).
- Čtvrtek 23. října 2008 ve 20:52 ® Piranha
-
Pokud my neveris kup si nejakou knihu a tam je to psany a bezesporu doporuceny.Myslis si ze jsem nikdy na.Myslim si ze je lehci odhodit udici 10× na jedno misto, nez strelit do sibenice gola kamo.Polozenou nelovil, ted tomu rikaj holt feeder.
reagovat
A ty bys to mel vedet, kdyz chodis s mistrem republiky na ryby.Nevim, co te na tom tak šokuje. - Čtvrtek 23. října 2008 ve 20:43 ® BlueShark
-
Piranha: jedu autem ted na salovku hrat. Musim se smat jak vysvetlujes u feederu hody na jedno misto. To je jak kdyz ve fotbale ukazes ze maj strilet mice do brany
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 ve 20:37 ® Piranha
-
Teda ne k zemi ale do luftu co nejvic-oprava
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 ve 20:36 ® Piranha
-
Lucio vem si kosicky.Kdyz plastovej, tak tezsi tak 50g a pokud dratenej tak ja k ja pouzival 15–30.Doporucuju vetsi ale pokud mas heavy klacek na delsi hody.Dal jsou pekny kapri, tata by ti mohl vypravet
reagovatJinak hazu to podle zakrmeni, pokud zakrmim 20m hazu to porad na jeden flek jinak do 30m to postaci, bliz jsou vazky bacha na to a bordel ze dna.Radeji to hazu dal a davam prut hodne k zemi.Pak pokud berou skoro na hod vyndavam kosicek a davam olovo cisty jak prestanou o neco ryby brat davam zase kosik a nastrilim krmeni.