Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 434.987 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 23. října 2008 ve 20:06 ® foks01
foks01

cormax-neco sem sehnal u braunstara a něco tady v Bílině,špatně se to shání po krámech,je to více méně náhoda když na ně někde trefim.

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 ve 20:02 ® cormaxx
cormaxx

foks: spíš oni mě:-D Za hoďku jsem chytil 7 okounků kolem 10–12cm :-)) Kde pls kupuješ modrohřbetý kopyta? Já už mám jen 2,takže bych potřeboval doplnit zásobu.U nás jsem vzal poslední vystavenej kus…dík

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 19:53 ® foks01
foks01

lucipéro-znam to i spodem,tak tě mužu protáhnout .

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 19:49 ® sgt.mooody reakce na …

Piranha:Prosimtě nězačínej zase s těma tvíma míchadlama do šrotu:-D Lididčky kdyt už sem tu i čet že do toho lidi dávaj už i nastrouhaný kokosi banánány ananasy a dokonce i jabka:-D Co bude dál?:-D

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 19:44 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Piranha: jen bych chtěl upřesnit estli je tam proud nebo nějakej vracák abych věděl jaký olova mám zvolit estli mušličky nebo nějaky feedrový košíky díkes :-D

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 19:11 ® Piranha
Piranha

pardon za preklepy :-D nectu to po sobe

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 19:08 ® Piranha
Piranha

Tak jsem si dneska z me malidce nerozbaznosti poridil prak na nastrelovani cervu a krmeni, nejaky maruta tenky 10ky na cerviky, system pro uchovani navazcu a koseicky na feeder.Zitra skocim pro 2l cervi a v nedely se budu tesit panove. :-D Uz se nemuzu dockat az otestuju novy krmeni a anglicky vlocky.Snad na ne jeste uz neni pozde.I kdyz ryb je tam halda a v perfektni kondici.

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 17:37 ® BlueShark
BlueShark

Rozumim :-) Tak mi to stačí, já jen psal omluvu :-) Bez zpětné vazby :-((

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 17:32 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

BS:Nemám doma PC jen v práci a tady my icq zatrhli takže icq je pasé

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 17:14 ® BlueShark
BlueShark

lucio: ty nemas icq, ze na stare neodpovidas? :-)

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 16:51 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Foks: to bude problém nemám dálniční takže já musim vrchem :-((

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 15:57 ® foks01
foks01

cormax-tak si je potrápil nebo potrápili oni tebe:)

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 15:56 ® foks01
foks01

piranha-doufám že sem ti nezkazil radost, že sem napsal že bych radši jen pokecal a zafeederoval,at se každej vyjádří a když bude převažovat nálada k soupeření, tak mě to vubec nebude vadit.

lucipéro-tak bych to viděl kolem půl 7 u opla, jak je ten servis u sjezdu na ústí.

cormoran-tak vy se tam cpete candošema a žádné info ty pacholku,počkej na Labi

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 15:32 ® filip111
filip111

Piranha: máš mail

Lucio: díky

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 ve 12:22 ® BlueShark
BlueShark

Take se moc tesim, tak snad nam bude prat i pocasi a bude to prima slezina :-)

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 10:53 ® Aero900 reakce na …
Aero900

Ahoj vsichni. Nevim jestli budu mit v nedeli dost casu ale aspon se pokusim zastavit a pozdravit vas. :-D

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 10:08 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

KLucí já se tak těšim. Zejtra beru útokem ryb. potřeby abych dokoupil potřebný blbůstky

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 9:16 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Foks: já vim kde to je takže když pojedem spolu tak trefíme Filip111: je to tam kde sem ti psal

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 8:34 ® Piranha
Piranha

Tak ok, pokud si nechcete zasouperit, tak se jentak posedi u vody.Kolik nas melo jet, jsem psal uz dole, at si prijede kdo chce, kdy chce a jak chce, pokud se nezavodi nebude se delat zadna zvlastni hodina a proste jiny veci.Ja si tam prijedu, sednu a budu chytat a kdo prijde tak prijde.Muzeme pak nekoho pozadat a udelat velkou spolecnou fotku usteckejch chytejaku a hodit to na chytej, jako spolecny lov usteckau.

Jinak, kdo nevi, kde to je, tak mu to poslu na osobku, nebo at mi zavola nebo posle SMS na tel 728375307 a ja mu to vysvetlim.Nebo v osobce je moje icq, tak muze tam.Nechci tady roztrubovat par peknejch mist.Je to sice uz nekolik let proflaklej flek, ale ty, co ho nezna, nemusej.Chodi sem posledni dobou neregistrovani lide a buh vi, kdo sem kouka, tak proto.Do soboty do vecera, jsem schopen davat informace.Jinak Foxiku, nebudu nikde na nekoho cekat na nejakym nekde parkovisti pumpě, nebo kostela a stracet drahocenej fishin time.Pokud se jde jen ,,tak " k vode, tak at si dorazi kazdej kdy chce.Kazdopadne vsichni jsou vitany, to bez pochyb.

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 8:29 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Cormoran: a kde??? Chmejd jeden, budu muset ete letos nějakýho lahouna překecat přece nezůstanu na stejnym levlu jako blonďák to by byla ostuda

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 8:25 ® cormoran reakce na …
cormoran

Lucio: Nevím, jestli ti komejn už říkal, ale blonďák predevčírem losnul 70 candoše, tak jsme byli i včera a jenom jednoho cca 50 cm… Takže nás ten pacholek dohnal…

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 8:24 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Ted mě napadlo že tomash by se mohl připojit jen doufám že se to pak nezvrhne ve vraždění neviňátek. Co tomashu pojedeš taky???

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 8:23 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Foks: to je jasný lišáku

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 8:07 ® sgt.mooody reakce na …

koks01:Už je to tak:-) Už myslim jen na ryby a na chytej:-D sem to magor…

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 7:53 ® foks01
foks01

dobré ráno lucipéro…by sme mohli se sejit nekde před teplicema že

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 7:53 ® foks01
foks01

sgd.-tak to si dobrej závislák

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 7:46 ® sgt.mooody reakce na …

foks1:No jo no:-) raní ptáče dál doskáče,už sem na nohou od 04:00 :-) ani nevim proč tak brzo vstávám,prostě mě jen zajímá co je tu nového:-D .

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 7:39 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Foks: jj chtělo by to sraz někde na parkovisku nebo aby piranha hodil do placu mapu kde to je

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 7:37 ® foks01
foks01

sgd.moody-ty jsi ale ranní ptáče

reagovat
Čtvrtek 23. října 2008 v 7:36 ® foks01
foks01

taky bych to bral jako posezení s kolegi :-) ..(pro BS s kolegy aby mě neukamenoval)…když budem závodit tak si ani nepokecáme ,každej bude pořád čumet na klacek a nebude mít čas…takže kdo chce at si závodí …já si beru feeder ,červa,něco málo krmení a samozřejmě to hodim na rybku…to tonaso je o hodně níž ,u mercedesu je přístav ..což takhle dát si špenát a sejít se třeba na 7 na parkovišti u autobazaru na soutoku hm

reagovat