Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.987 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 23. října 2008 ve 20:06 ® foks01
-
cormax-neco sem sehnal u braunstara a něco tady v Bílině,špatně se to shání po krámech,je to více méně náhoda když na ně někde trefim.
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 ve 20:02 ® cormaxx
-
foks: spíš oni mě
reagovatZa hoďku jsem chytil 7 okounků kolem 10–12cm
Kde pls kupuješ modrohřbetý kopyta? Já už mám jen 2,takže bych potřeboval doplnit zásobu.U nás jsem vzal poslední vystavenej kus…dík
- Čtvrtek 23. října 2008 v 19:53 ® foks01
-
lucipéro-znam to i spodem,tak tě mužu protáhnout .
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 19:49 ® sgt.mooody reakce na …
-
Piranha:Prosimtě nězačínej zase s těma tvíma míchadlama do šrotu
reagovatLididčky kdyt už sem tu i čet že do toho lidi dávaj už i nastrouhaný kokosi banánány ananasy a dokonce i jabka
Co bude dál?
- Čtvrtek 23. října 2008 v 19:44 ® lucioperce69 reakce na …
-
Piranha: jen bych chtěl upřesnit estli je tam proud nebo nějakej vracák abych věděl jaký olova mám zvolit estli mušličky nebo nějaky feedrový košíky díkes
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 19:11 ® Piranha
-
pardon za preklepy
reagovatnectu to po sobe
- Čtvrtek 23. října 2008 v 19:08 ® Piranha
-
Tak jsem si dneska z me malidce nerozbaznosti poridil prak na nastrelovani cervu a krmeni, nejaky maruta tenky 10ky na cerviky, system pro uchovani navazcu a koseicky na feeder.Zitra skocim pro 2l cervi a v nedely se budu tesit panove.
reagovatUz se nemuzu dockat az otestuju novy krmeni a anglicky vlocky.Snad na ne jeste uz neni pozde.I kdyz ryb je tam halda a v perfektni kondici.
- Čtvrtek 23. října 2008 v 17:37 ® BlueShark
-
Rozumim
reagovatTak mi to stačí, já jen psal omluvu
Bez zpětné vazby
- Čtvrtek 23. října 2008 v 17:32 ® lucioperce69 reakce na …
-
BS:Nemám doma PC jen v práci a tady my icq zatrhli takže icq je pasé
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 17:14 ® BlueShark
-
lucio: ty nemas icq, ze na stare neodpovidas?
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 16:51 ® lucioperce69 reakce na …
-
Foks: to bude problém nemám dálniční takže já musim vrchem
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 15:57 ® foks01
-
cormax-tak si je potrápil nebo potrápili oni tebe:)
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 15:56 ® foks01
-
piranha-doufám že sem ti nezkazil radost, že sem napsal že bych radši jen pokecal a zafeederoval,at se každej vyjádří a když bude převažovat nálada k soupeření, tak mě to vubec nebude vadit.
lucipéro-tak bych to viděl kolem půl 7 u opla, jak je ten servis u sjezdu na ústí.
cormoran-tak vy se tam cpete candošema a žádné info ty pacholku,počkej na Labi
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 15:32 ® filip111
-
Piranha: máš mail
Lucio: díky
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 ve 12:22 ® BlueShark
-
Take se moc tesim, tak snad nam bude prat i pocasi a bude to prima slezina
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 10:53 ® Aero900 reakce na …
-
Ahoj vsichni. Nevim jestli budu mit v nedeli dost casu ale aspon se pokusim zastavit a pozdravit vas.
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 10:08 ® lucioperce69 reakce na …
-
KLucí já se tak těšim. Zejtra beru útokem ryb. potřeby abych dokoupil potřebný blbůstky
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 9:16 ® lucioperce69 reakce na …
-
Foks: já vim kde to je takže když pojedem spolu tak trefíme Filip111: je to tam kde sem ti psal
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 8:34 ® Piranha
-
Tak ok, pokud si nechcete zasouperit, tak se jentak posedi u vody.Kolik nas melo jet, jsem psal uz dole, at si prijede kdo chce, kdy chce a jak chce, pokud se nezavodi nebude se delat zadna zvlastni hodina a proste jiny veci.Ja si tam prijedu, sednu a budu chytat a kdo prijde tak prijde.Muzeme pak nekoho pozadat a udelat velkou spolecnou fotku usteckejch chytejaku a hodit to na chytej, jako spolecny lov usteckau.
Jinak, kdo nevi, kde to je, tak mu to poslu na osobku, nebo at mi zavola nebo posle SMS na tel 728375307 a ja mu to vysvetlim.Nebo v osobce je moje icq, tak muze tam.Nechci tady roztrubovat par peknejch mist.Je to sice uz nekolik let proflaklej flek, ale ty, co ho nezna, nemusej.Chodi sem posledni dobou neregistrovani lide a buh vi, kdo sem kouka, tak proto.Do soboty do vecera, jsem schopen davat informace.Jinak Foxiku, nebudu nikde na nekoho cekat na nejakym nekde parkovisti pumpě, nebo kostela a stracet drahocenej fishin time.Pokud se jde jen ,,tak " k vode, tak at si dorazi kazdej kdy chce.Kazdopadne vsichni jsou vitany, to bez pochyb.
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 8:29 ® lucioperce69 reakce na …
-
Cormoran: a kde??? Chmejd jeden, budu muset ete letos nějakýho lahouna překecat přece nezůstanu na stejnym levlu jako blonďák to by byla ostuda
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 8:25 ® cormoran reakce na …
-
Lucio: Nevím, jestli ti komejn už říkal, ale blonďák predevčírem losnul 70 candoše, tak jsme byli i včera a jenom jednoho cca 50 cm… Takže nás ten pacholek dohnal…
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 8:24 ® lucioperce69 reakce na …
-
Ted mě napadlo že tomash by se mohl připojit jen doufám že se to pak nezvrhne ve vraždění neviňátek. Co tomashu pojedeš taky???
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 8:23 ® lucioperce69 reakce na …
-
Foks: to je jasný lišáku
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 8:07 ® sgt.mooody reakce na …
-
koks01:Už je to tak
reagovatUž myslim jen na ryby a na chytej
sem to magor…
- Čtvrtek 23. října 2008 v 7:53 ® foks01
-
dobré ráno lucipéro…by sme mohli se sejit nekde před teplicema že
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 7:53 ® foks01
-
sgd.-tak to si dobrej závislák
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 7:46 ® sgt.mooody reakce na …
-
foks1:No jo no
reagovatraní ptáče dál doskáče,už sem na nohou od 04:00
ani nevim proč tak brzo vstávám,prostě mě jen zajímá co je tu nového
.
- Čtvrtek 23. října 2008 v 7:39 ® lucioperce69 reakce na …
-
Foks: jj chtělo by to sraz někde na parkovisku nebo aby piranha hodil do placu mapu kde to je
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 7:37 ® foks01
-
sgd.moody-ty jsi ale ranní ptáče
reagovat - Čtvrtek 23. října 2008 v 7:36 ® foks01
-
taky bych to bral jako posezení s kolegi
reagovat..(pro BS s kolegy aby mě neukamenoval)…když budem závodit tak si ani nepokecáme ,každej bude pořád čumet na klacek a nebude mít čas…takže kdo chce at si závodí …já si beru feeder ,červa,něco málo krmení a samozřejmě to hodim na rybku…to tonaso je o hodně níž ,u mercedesu je přístav ..což takhle dát si špenát a sejít se třeba na 7 na parkovišti u autobazaru na soutoku hm