Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 434.707 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 10. listopadu 2007 ve 20:45 ® filip111 reakce na …
filip111

lucioperce69: tak co? jak jste dopadli?

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 ve 13:13 ® Vichrzhor reakce na …
Vichrzhor

Okay, až přijde družka z vejletu s foťákem, něco pošlu. Nedělám žádný zázraky, jen spotřební zboží, který stejně po pár hodinách lovu někde utrhnu. Ale funguje to – má to super chod, takovej plavnej a je to moje nejúspěšnější štiková nástraha. Odpoledne asi zajedu na Jizeru, vím o jedný sedmdesátce – před dvěma týdny se mi setřepala z twistra, tak ji zkusím poškádlit (pokud ji mezitím nějakej soudruh neodnesl).

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 ve 13:06 ® filip111 reakce na …
filip111

Vichrzhor: nic se neděje, o žádnou osudovou chytačku jsi nepřišel :-) , vody bylo víc než obvykle , ale šla pomalu dolů. kalná je, ale to by ani tak nevadilo, ale prostě se jim dnes nějak nechtělo, na múj háček. ukaž nějaký fotky toho co vážeš, docela by mě to zajímalo jak to vypadá, já jsem se pokoušel něco umotat, ale nějak se mi to nelíbilo tak jsem to nakonec ani nikdy nepoužil.

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 ve 12:19 ® Vichrzhor reakce na …
Vichrzhor

filip: Sorry, já to odpískal – u nás sněží jak o závod… taky jsem koukal na vodní stavy – není náhodou moc vody? 295 cm mi přijde dost. Není kalná? Zrovna sedím u stolu a vážu střapce na štiky a Hauzry na boleny…

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 ve 12:09 ® BlueShark
BlueShark

Tak alespon neco :-) Ja vcera 0 nebo nula nebo nic :-D

Bery: ja byl na fotbale predevcirem a po 2 mesicich co jsem nehrla diky nemoci tak jsem si dobre zacutal v salovce 18:12 a ja 7 fikum, ale dneska jsem nevystoupil ani z trolejbusu malem, jak me vsechno boli…

Ty filmy bych si chtel vypujcit, ale asi je blbost to stahovat to bychom se spis domluvili vid? Mam zajem o feeder! jakykoliv a postupne pak neco, odkud to mas? :-) kdyztak mi napis na email :-) At nevaznou autorske prava :-))

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 ve 12:00 ® filip111 reakce na …
filip111

Vichrzhor: byly jsme s lucio dnes na pláži, já malej bolínek cca 10cm a cejn vcelku slušnej, pak stěhování pod tonaso a já 0 bodů, lucio tam ještě zůstali tak nevím co chytli.

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 v 10:29 ® Beryrybar reakce na …

Ja mam S jakubem na rybach 3 a 4 potom Vlacime stiku.Kapr,Okou­n,Sumec,Po stopach velkych Kapru,Feeder,Feeder velke ryby,Candat,Bila ryba,Jeste jednou kapr(ale jinej),Putovanie za slov. kapramy,Tajemstvi ricnich kapru,Propadli jsme lovu sumcu.A mozna se tam neco najde. :-) Jdu na fotbal Zdar

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 v 7:21 ® BlueShark
BlueShark

Jinak fotak jsem fakt zapomnel :-)) ) Bylo to narychlo a mela ho mamina tak jsem ho proste nemel, ale stejne nebylo co fotit :-)) Monaster fotil krajinku sam :-)) )

Jinak vedle nas chytil parmy i ostroretky :-) Zabery byly ale v obrovskym vetru takze…prd prd prdičiva :-)

Hele Tome mas jeste ten serial Okoun nebo Candat a Stika? Mam jenom liny, kdysi si to sdilel Monasterovi, mohl bych te nekdy poprosit? :-)

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 v 7:19 ® BlueShark
BlueShark

FAKT ASI NEPOCHOPIL :-)) )

Nejsem precitlively :-) Jen pochop smajliky a co se tyce vcerejsi navstevy tak si precti poradne a zjistis ze jsme nic nechytli :-))

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 v 0:40 ® Beryrybar reakce na …

Asi si to moooc nepochopil no :-)) ))))))))))))))))

reagovat
Sobota 10. listopadu 2007 v 0:05 ® Vichrzhor
Vichrzhor

Hoši, tak jak zítra ráno? Mám se pouštět do tý vánice, co u nás v horách zuří? Jak to vypadá v Ústí?

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 ve 23:27 ® Tomash
Tomash

Modrej žralok : Myslím si na 99%. že nám tu pěkně věsíš bulíky na frňáky – s luciem jsem se dnes na pláži 4 hodiny trápili a nechytli jsme ani jednu parmu! Tak šup sem s fotkama… A neříkej, že jsi ty ani monaster neměli foťák, když jinak fotíte i samotnou vodu!

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 ve 23:25 ® Tomash reakce na …
Tomash

Modrej žralok : Za to, jak jsi přecitlivělej, tak si hodně rozmyslím, jestli má cenu ti svá další tel.čísla dávat. BTW : Dej sem fotky dnešních parem…

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 ve 22:34 ® BlueShark
BlueShark

Jak to tak vidim tak na to zitra v domeni soboty serou vsichni :-D DDDDDDDDDDDDD­DDDDDDDDDDDDDDDD

Jinak dneska jsme byli s Monasterem od 15:00 do 17:30 a Monaster 13 parem ja jen 6 :-(( Ale vyborny zachytani (jinak pro znalce nebo kecaly, nenapodobuju Vas, jen pridavam k Monasterovi 13 ryb a ke me 6) jen aby se to lepe cetlo, ale prijde mi ze posledni dobou tohle dela vice lidi :-(( ((

Jinak at zitra neco capnete :-) Ja bych tak sel, ale od 6ti prace. :-(( Dneska zabery byly ale v tom vetru se neda nic :-((

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 ve 21:09 ® filip111 reakce na …
filip111

necháme se překvapit :-) pokud budě nějaký extrém tak na to taky dlabu, ale musí být opravdu extrém

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 19:47 ® Vichrzhor reakce na …
Vichrzhor

Pánové pánové, sobota ráno ohrožena! Má krutě sněžit, tak uvidím ráno, jestli vyjedu. Ale snad jo :-)

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 16:16 ® filip111 reakce na …
filip111

já nevím jak kdo, ale já jedu zítra ráno na pláž na 7:00 na parmy, tuším, že se tam objeví: Vichrzhor, lucioperce69 a zbytek nevím.

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 15:39 ® Beryrybar reakce na …

Tady se domlouva kde kdy kam v kolik,ale asi mi nikdo neodpovi :-((

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 11:19 ® BlueShark
BlueShark

Omlouvam se ale jdu pravdepodobne az odpolko s Monasterem, mam nejakou praci :-((

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 10:17 ® BlueShark
BlueShark

Tomash: To jsme rad ze mas misto. Jen si zachytej a posli sem pak ty candaty co si fotil doma jak si psal.

Ale s tema simkama to neni dobry nekomu dat cislo a pak jji vypnout a starej se :-(( (( To by me tedy nenapadlo…

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 19:05 ® Piranha reakce na …
Piranha

twistrovana

reagovat
foto/forum/2007/th-img2660.jpg
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 19:04 ® Piranha reakce na …
Piranha

Tak sem s tim dneska seknul v arbajtu driv a zajel kus pod tonaso a divny ale v podvecir taky jdou.Jedna na tvistr a druha na vyloupanou krevetu (ta mensi)

reagovat
foto/forum/2007/th-img2659.jpg
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 18:29 ® Vichrzhor reakce na …
Vichrzhor

Tomash…kurňa, candát na fláčenou? To chci taky, skoro tolik jak tu pramici – akorát že nějaký kandáty jsem už chytil, zatímco parmu ještě ne. Zadej GPS souřadnice – neboj, nikdo tam nepůjde :-)) ))

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 18:23 ® Tomash
Tomash

Modrejčelisťák : Mám 3 SIMky a ta, co máš na ní číslo je vypnutá, takže sorry Jinak dneska jsem si na Labi v Ústí skoro nechutně zachytal. je to na zajímavém místě, které není provařené a myslím, že tam moc lidí nechytá… 3× candát – jeden hoděn slušnej 30× okoun + tloušť
a pár ryb i spadlo + dvakrát ucvakla mírová štika. Vše na přívlač. Foťák a rapala metr jsem nechal doma :-((

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 17:31 ® filip111 reakce na …
filip111

budu tam, jak jsem psal, pokud nepřijde vítr z hor :-)) ) takže sobota platí

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 17:12 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

budu tam

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 16:39 ® Vichrzhor
Vichrzhor

V sobotu ráno má být kolem nuly a semtamsníh.­....stále ještě platí plážová sedma?

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 13:15 ® Piranha
Piranha

peto ja tam jezdim uz na 6 hodinu protoze je tam pak dost lidi tak jestli muzes na 6 tak pojd

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 12:32 ® BlueShark
BlueShark

Tomash: proc neodepises na sms??? Chci jit taky dneska a cislo na me mas. BlueShark :-((

reagovat
Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 9:02 ® filip111
filip111

Vichrzhor: no já tam budu už kousek před sedmou, rozbalím si nádobíčko, namíchám krmení atd. ty vlastně přijedeš z dálky co? ještě upřesním: pojedu jen pokud nebude foukat silný vítr, ro se potom opravdu špatně rozeznávaj záběry. Piranha: tak taky přijeď na pláž, když nás tam, bude víc

reagovat