Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.707 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 10. listopadu 2007 ve 20:45 ® filip111 reakce na …
-
lucioperce69: tak co? jak jste dopadli?
reagovat - Sobota 10. listopadu 2007 ve 13:13 ® Vichrzhor reakce na …
-
Okay, až přijde družka z vejletu s foťákem, něco pošlu. Nedělám žádný zázraky, jen spotřební zboží, který stejně po pár hodinách lovu někde utrhnu. Ale funguje to – má to super chod, takovej plavnej a je to moje nejúspěšnější štiková nástraha. Odpoledne asi zajedu na Jizeru, vím o jedný sedmdesátce – před dvěma týdny se mi setřepala z twistra, tak ji zkusím poškádlit (pokud ji mezitím nějakej soudruh neodnesl).
reagovat - Sobota 10. listopadu 2007 ve 13:06 ® filip111 reakce na …
-
Vichrzhor: nic se neděje, o žádnou osudovou chytačku jsi nepřišel
reagovat, vody bylo víc než obvykle , ale šla pomalu dolů. kalná je, ale to by ani tak nevadilo, ale prostě se jim dnes nějak nechtělo, na múj háček. ukaž nějaký fotky toho co vážeš, docela by mě to zajímalo jak to vypadá, já jsem se pokoušel něco umotat, ale nějak se mi to nelíbilo tak jsem to nakonec ani nikdy nepoužil.
- Sobota 10. listopadu 2007 ve 12:19 ® Vichrzhor reakce na …
-
filip: Sorry, já to odpískal – u nás sněží jak o závod… taky jsem koukal na vodní stavy – není náhodou moc vody? 295 cm mi přijde dost. Není kalná? Zrovna sedím u stolu a vážu střapce na štiky a Hauzry na boleny…
reagovat - Sobota 10. listopadu 2007 ve 12:09 ® BlueShark
-
Tak alespon neco
Ja vcera 0 nebo nula nebo nic
Bery: ja byl na fotbale predevcirem a po 2 mesicich co jsem nehrla diky nemoci tak jsem si dobre zacutal v salovce 18:12 a ja 7 fikum, ale dneska jsem nevystoupil ani z trolejbusu malem, jak me vsechno boli…
Ty filmy bych si chtel vypujcit, ale asi je blbost to stahovat to bychom se spis domluvili vid? Mam zajem o feeder! jakykoliv a postupne pak neco, odkud to mas?
reagovatkdyztak mi napis na email
At nevaznou autorske prava
- Sobota 10. listopadu 2007 ve 12:00 ® filip111 reakce na …
-
Vichrzhor: byly jsme s lucio dnes na pláži, já malej bolínek cca 10cm a cejn vcelku slušnej, pak stěhování pod tonaso a já 0 bodů, lucio tam ještě zůstali tak nevím co chytli.
reagovat - Sobota 10. listopadu 2007 v 10:29 ® Beryrybar reakce na …
-
Ja mam S jakubem na rybach 3 a 4 potom Vlacime stiku.Kapr,Okoun,Sumec,Po stopach velkych Kapru,Feeder,Feeder velke ryby,Candat,Bila ryba,Jeste jednou kapr(ale jinej),Putovanie za slov. kapramy,Tajemstvi ricnich kapru,Propadli jsme lovu sumcu.A mozna se tam neco najde.
reagovatJdu na fotbal Zdar
- Sobota 10. listopadu 2007 v 7:21 ® BlueShark
-
Jinak fotak jsem fakt zapomnel
) Bylo to narychlo a mela ho mamina tak jsem ho proste nemel, ale stejne nebylo co fotit
Monaster fotil krajinku sam
)
Jinak vedle nas chytil parmy i ostroretky
Zabery byly ale v obrovskym vetru takze…prd prd prdičiva
Hele Tome mas jeste ten serial Okoun nebo Candat a Stika? Mam jenom liny, kdysi si to sdilel Monasterovi, mohl bych te nekdy poprosit?
reagovat - Sobota 10. listopadu 2007 v 7:19 ® BlueShark
-
FAKT ASI NEPOCHOPIL
)
Nejsem precitlively
reagovatJen pochop smajliky a co se tyce vcerejsi navstevy tak si precti poradne a zjistis ze jsme nic nechytli
- Sobota 10. listopadu 2007 v 0:40 ® Beryrybar reakce na …
-
Asi si to moooc nepochopil no
reagovat))))))))))))))))
- Sobota 10. listopadu 2007 v 0:05 ® Vichrzhor
-
Hoši, tak jak zítra ráno? Mám se pouštět do tý vánice, co u nás v horách zuří? Jak to vypadá v Ústí?
reagovat - Pátek 9. listopadu 2007 ve 23:27 ® Tomash
-
Modrej žralok : Myslím si na 99%. že nám tu pěkně věsíš bulíky na frňáky – s luciem jsem se dnes na pláži 4 hodiny trápili a nechytli jsme ani jednu parmu! Tak šup sem s fotkama… A neříkej, že jsi ty ani monaster neměli foťák, když jinak fotíte i samotnou vodu!
reagovat - Pátek 9. listopadu 2007 ve 23:25 ® Tomash reakce na …
-
Modrej žralok : Za to, jak jsi přecitlivělej, tak si hodně rozmyslím, jestli má cenu ti svá další tel.čísla dávat. BTW : Dej sem fotky dnešních parem…
reagovat - Pátek 9. listopadu 2007 ve 22:34 ® BlueShark
-
Jak to tak vidim tak na to zitra v domeni soboty serou vsichni
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jinak dneska jsme byli s Monasterem od 15:00 do 17:30 a Monaster 13 parem ja jen 6
Ale vyborny zachytani (jinak pro znalce nebo kecaly, nenapodobuju Vas, jen pridavam k Monasterovi 13 ryb a ke me 6) jen aby se to lepe cetlo, ale prijde mi ze posledni dobou tohle dela vice lidi
((
Jinak at zitra neco capnete
reagovatJa bych tak sel, ale od 6ti prace.
Dneska zabery byly ale v tom vetru se neda nic
- Pátek 9. listopadu 2007 ve 21:09 ® filip111 reakce na …
-
necháme se překvapit
reagovatpokud budě nějaký extrém tak na to taky dlabu, ale musí být opravdu extrém
- Pátek 9. listopadu 2007 v 19:47 ® Vichrzhor reakce na …
-
Pánové pánové, sobota ráno ohrožena! Má krutě sněžit, tak uvidím ráno, jestli vyjedu. Ale snad jo
reagovat - Pátek 9. listopadu 2007 v 16:16 ® filip111 reakce na …
-
já nevím jak kdo, ale já jedu zítra ráno na pláž na 7:00 na parmy, tuším, že se tam objeví: Vichrzhor, lucioperce69 a zbytek nevím.
reagovat - Pátek 9. listopadu 2007 v 15:39 ® Beryrybar reakce na …
-
Tady se domlouva kde kdy kam v kolik,ale asi mi nikdo neodpovi
reagovat - Pátek 9. listopadu 2007 v 11:19 ® BlueShark
-
Omlouvam se ale jdu pravdepodobne az odpolko s Monasterem, mam nejakou praci
reagovat - Pátek 9. listopadu 2007 v 10:17 ® BlueShark
-
Tomash: To jsme rad ze mas misto. Jen si zachytej a posli sem pak ty candaty co si fotil doma jak si psal.
Ale s tema simkama to neni dobry nekomu dat cislo a pak jji vypnout a starej se
reagovat(( To by me tedy nenapadlo…
- Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 19:05 ® Piranha reakce na …
-
twistrovana
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 19:04 ® Piranha reakce na …
-
Tak sem s tim dneska seknul v arbajtu driv a zajel kus pod tonaso a divny ale v podvecir taky jdou.Jedna na tvistr a druha na vyloupanou krevetu (ta mensi)
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 18:29 ® Vichrzhor reakce na …
-
Tomash…kurňa, candát na fláčenou? To chci taky, skoro tolik jak tu pramici – akorát že nějaký kandáty jsem už chytil, zatímco parmu ještě ne. Zadej GPS souřadnice – neboj, nikdo tam nepůjde
reagovat))
- Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 18:23 ® Tomash
-
Modrejčelisťák : Mám 3 SIMky a ta, co máš na ní číslo je vypnutá, takže sorry Jinak dneska jsem si na Labi v Ústí skoro nechutně zachytal. je to na zajímavém místě, které není provařené a myslím, že tam moc lidí nechytá… 3× candát – jeden hoděn slušnej 30× okoun + tloušť
reagovat
a pár ryb i spadlo + dvakrát ucvakla mírová štika. Vše na přívlač. Foťák a rapala metr jsem nechal doma - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 17:31 ® filip111 reakce na …
-
budu tam, jak jsem psal, pokud nepřijde vítr z hor
reagovat) takže sobota platí
- Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 17:12 ® lucioperce69 reakce na …
-
budu tam
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 16:39 ® Vichrzhor
-
V sobotu ráno má být kolem nuly a semtamsníh.....stále ještě platí plážová sedma?
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 13:15 ® Piranha
-
peto ja tam jezdim uz na 6 hodinu protoze je tam pak dost lidi tak jestli muzes na 6 tak pojd
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 ve 12:32 ® BlueShark
-
Tomash: proc neodepises na sms??? Chci jit taky dneska a cislo na me mas. BlueShark
reagovat - Čtvrtek 8. listopadu 2007 v 9:02 ® filip111
-
Vichrzhor: no já tam budu už kousek před sedmou, rozbalím si nádobíčko, namíchám krmení atd. ty vlastně přijedeš z dálky co? ještě upřesním: pojedu jen pokud nebude foukat silný vítr, ro se potom opravdu špatně rozeznávaj záběry. Piranha: tak taky přijeď na pláž, když nás tam, bude víc
reagovat